Organiczne związki chemiczne oddziałujące na receptory kannabinoidowe w mózgu.
Więcej informacji: Kannabinoidy w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 36 / / 0
tu nie chodzi o to ile spirytu na 1g suszu tylko o rozpuszczalnosc jachwy. Zeby bylo mniej spirytu musi byc on cieplejszy. Osobiscie nie podgrzewałbym na twoim miejscu spirytusu jesli nie masz sprzętu.

http://talk.hyperreal.info/jwh-018-210- ... ml#p693033
  • 124 / 6 / 0
OlekRadom pisze:
Zeby bylo mniej spirytu musi byc on cieplejszy. Osobiscie nie podgrzewałbym na twoim miejscu spirytusu jesli nie masz sprzętu.
TwojDzielnicowy pisze:
Jointu, rozpuszczasz wszystko w spirytusie, pryskasz na materiał. Następnie dajesz wszystko do piekarnika, aby obeschło.
To co w końcu z tym spirytusem w piekarniku? ;)
Kilka ml sie chyba nie zajara przy odpowiednio małym ogniu i krótkim czasie smażenia spirytu.
Zagrożenia też raczej nie wytworzy, ale lepiej uważać.

Jeśli chodzi o ilość spirytu to najlepsza będzie jak najmniejsza potrzebna do równomiernego zwilżenia suszu, dobrze mówie?
  • 666 / 2 / 0
a czy przypadkiem temp z piekarnika nie zacznie rozkladac czy jak to sie tam fachowo nazywa jwh? to az taki problem poczekac 2 dni? nanoszac na ilosc ok 1-2g wystarczy poczekac 3-4h jesli nie zrobimy blota. zreszta im dluzej nasaczony material polezy jakby nabieral mocy o czym nie tylko ja moge zaswiadczyc.
  • 353 / 1 / 0
co jest lepszym nosnikiem na jwhy, damiana czy marshmallow? czy mieszanka:P
(z jednej strony smakowo, z drugiej jesli chodzi o atrybuty jako nosnik)?

bo smak damiany wspominam zajebiscie, miod spadziowy qrwa, jak sie stuff skonczyl to krecilismy z samej damiany po prostu dla tego zajebistego smaku:) choc potem za drugim razem dostalem sort, ktory juz raczej byl sredni pod tym wzgledem:/
a smaku marsha wlasnie nie znam niestety:(

p.s. jakies wskazowki jak i czym spryskiwac? :rolleyes:

p.s.2. byla mowa, ze czysty aceton tylko poprzez biurokracje mozna zalatwic
http://allegro.pl/aceton-600-ml-promocj ... 18803.html
to tutaj se tak po prostu napisali?:|
  • 2814 / 14 / 0
Można załatwić za oświadczenie.Oświadczenie nie jest problematyczne,to jest zabezpieczenie dla sprzedawcy głównie...
B&K liczy sobie 9,50zł/500ml 16zł/1l 64zł/5l.Sprzedaż wysyłkowa za oświadczeniem.
Jeśli chcesz kupować w stacjonarnym na firmę to również weryfikacja jest słaba i można podawać byle jakie poprawne dane istniejącej firmy,które bez problemu wyszukasz w internecie.
Uwaga! Użytkownik PCP jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 415 / 3 / 0
@esioka Jeżeli chodzi o walory smakowe, to na początku (świerza mieszanka) palenie ma smak nośnika plus lekki posmak syntetyka. Jednak gdy maczanka odstoi troche czasu, to na czym by nie siedział kanabinol i tak czujesz tylko ten syf (jest bardzo mocny, zabija całkowicie smak nośnika). Czujesz go w ustach, a dym jest strasznie smierdzący. Zauważyłem również, ze to syntetyczne palenie po jakims czasie zmienia forme działąnia. Jak polezy to zmienia zapach, smak i profil działania. Ale to tylko obserwacje moje i znajomych...
  • 353 / 1 / 0
thx za infa

to co tu jeszcze...wiec - mam giet jwha...wrzucam do 100ml spirytu w butelce o pojemnosci 100/200ml...trzese trzese...jak bedzie trza robie patent z wrzuceniem do garnka z ciepla woda na 2min, zeby sie calkowicie rozpuscilo...

opcja 1 - zalewam tym 20-25g suszu...trzese trzese...jakiego pojemnika najlepiej uzyc, jak najbardziej rownomiernie rozprowadzic? jakby ktos mogl ten proces krotko opisac...

opcja 2 - wrzucam roztwor do wymytego pojemniczka/butelki z atomizerem...spsikuje tak 20-25g suszu...jakiego pojemnika najlepiej uzyc, jak najbardziej rownomiernie rozprowadzic? jakby ktos mogl ten proces krotko opisac...

i wykladam suszu do odparoschniecia, he?
ile najlepiej niech polezakuje przed uzywaniem gdy uzywamy spirytu?
  • 415 / 3 / 0
Robiłem to w zwykłym słoiku (takim z zaciskiem do góry- http://www.prezent.pomysl.com/ready/556_b.jpg) - od zalania do wysuszenia i rozprowadziło się całowicie równomiernie. Do pojemnika wlałem aceton, wsypałem JWHę, wymieszałem i wsypałem nośnik. Przesadziłem z acetonem, bo susz nie był mokry, tylko lekko w tym pływał, ale i tak szybko odparował (praktycznie nocka na powietrzu). Słyszłem ze suszenie mechaniczne może osabic mieszanke, ale tylko tak słyszałem...
  • 666 / 2 / 0
100ml na 25g mysle ze to za duzo ale jesli nie nalezysz do tych niecierpliwych i poczekasz o kilka dni dluzej to bedzie w miare ok. rozpucha tyle ile wciagnie w siebie susz a nie zeby plywalo. osobiscie mieszalem w miseczce o takim jakby lejkowatym dnie (zeby za duzo nie zostawalo w tych krawedziach na spodzie) i pozniej calosc na folie alu. wytrzyj miseczke odrobina suchego matexy zeby zebrac resztki i w kilka chwil masz cos na "TĄ" chwile. tylko jeszcze cos. na podobna ilosc materialu uzywalem jwh018 ktore jest mocniejsze (bylo proporcjonalnie mniej obu tylko na test jak bedzie z moca) a mysle ze jego nie masz wiec sadze ze mozesz byc nie zadowolony z mocy jesli lubisz mocniejsze doznania. najlepiej podeszla mi opcja grzania tego na folii (po kilku paleniach masz do opalenia folie i lufke ;-) ). z tym ze tak mozna palic tylko w domu ale i efekty ta metoda byly najlepsze co Ester moze potwierdzic %-D
  • 1558 / 18 / 0
jakiś koleś mówił już że jak by miał 100ml z gramem jwh rozprowadzić na 20g suszu to do KORKA z napoju byle co byle korek, nasypać gieta suszu, na gieta strzykawką puścić powoli 5ml jwhspirytusowego roztworu. W miarę dobry plan, tyle że musiał byś ustukać 20 korków ;)
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
"Niemyte dusze / Narkotyki" - teatralna podróż w głąb ludzkiej psychiki

Spektakl odbędzie się 17 października 2025 roku (pt) w Miejskim Ośrodku Kultury w Pelplinie. To propozycja dla każdego, kto poszukuje w teatrze głębi, refleksji i intelektualnego wyzwania. Nie przegapcie tego wyjątkowego wydarzenia!

Niemowlę pod wpływem kokainy. Szokujące odkrycie na terenie ogródków działkowych

Krakowscy policjanci od dłuższego czasu rozpracowywali grupy wyłudzające pieniądze od starszych osób metodą "na legendę". Przestępcy podszywali się pod funkcjonariuszy lub pracowników instytucji publicznych, by zdobyć zaufanie swoich ofiar.

Brazylijska roślina jurema preta skuteczna w walce z depresją.

Brazylijska roślina jurema preta, używana od wieków w rytuałach rdzennych mieszkańców, przyciąga uwagę naukowców jako możliwy środek w leczeniu depresji. Zawiera silnie działające DMT – psychodelik, który może przynieść szybką poprawę nastroju. Choć wyniki badań są obiecujące, eksperci podkreślają, że to nie jest lek dla każdego.