Fenyloetyloaminy z przyłączonym farmakoforem N-benzylowym.
Więcej informacji: NBOMe w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 1443 / 75 / 0
Nie wiem czemu o tej substancji tak cicho! Blotter z 1 mg (jakieś zabawkowe nogi rysunkowe) zwrócił dobre imię rodzinie NBOMe w moich oczach. I to dosłownie w oczach. Do tej pory NBOM'y uważałem za takie "weekendowe drugi", tzn jak chcę mieć w miarę wizualnie, ale niezobowiązująco ;). Tak ładne tęczowe aż do poje**nej przesady kolory, widziałem tylko na peaku życia po 2C-P. Zmiany kształtów i tekstury też na przyzwoitym poziomie, bardzo gustownym i artystycznym. Sama psychika dosyć ogarnięta, chociaż i tak chyba prawie najmocniej przekręcona (z NBOMów) oprócz trzech i pół kartona 25c. Poczucie siebie narcystyczne, nie w seksualnym sensie, tylko odczuwanie swojej bijącej zajebistości i kąpanie się w niej, podkręcając piękne kolory. Do tego pierwszy tak słoneczny dzień i klimatyczny wrocławski park :heart: . Chyba pokuszę się o pierwszy trip raport!
Ku czci Azotu :yay:!
  • 742 / 12 / 0
Też zauważyliście napięcie mięśni karku, uczucie ciężaru na barkach?
  • 677 / 1 / 0
@up: odczuwałem takie dolegliwości m.in. na 25D-NBOMe, więc możliwe, iż te związku co u niektórych takie rzeczy wywołują.
delikatny jestem na zwale.
  • 742 / 12 / 0
Gdyby nie ta dolegliwość to 1 mg 25n idealnie sie nadaje na trancowa impreze, wspaniały odbiór muzyki przypominający momentami MDMA i uczucie jestem bogiem, slabe wizuale myśle że w klubie z laseramibajerami będzie ogień. Do tego empatia i chęć rozmowy.
  • 720 / 12 / 0
Co tak cicho o tej sub? Powiedzcie cos wiecej na temat poczucia ciala, tzn body high, ogolnie troszeczke wiecej o dzialaniu prosiłbym :) - tzn. do jakiego nboma mu najblizej, lub do jakiego sajko mozna to porownac chociaz czesciowo? jak z odbiorem muzyki? jak wizuale i samopoczucie? Jest glebka %-D jak np. na 25C?
  • 2001 / 492 / 0
Powiedzcie cos wiecej na temat poczucia ciala, tzn body high, ogolnie troszeczke wiecej o dzialaniu prosiłbym
Wiesz to jest tak, że ta sama substancja, z jednego blottera potrafi, zażywaną przez to samo osobę dawać różne efekty psychiczne. Mi 25N-NBOME wydało się nieco podobne do 4-aco-dmt pod względem poczucia wizualizacji jak i poczucia ciała.
U mnie wystąpiło utrata kontroli nad ciałem, chodzenie było nieprzyjemne i "bolesne". Musiałem się aż położyć.
Ogólnie byłem zaszokowany mocą tej substancji bo chociaż peak jest za krótki to bardzo mocny.
Jeszcze jak byłem w stanie/ miałem ochotę się przemieszać po pokoju to się w nim gubiłem podobnie jak po 2,8mg 25D-NBOME. Ogólnie szata graficzna jest tej substancji była w moim przypadku bardzo bogata i nietypowa.
( np: zmiana rozmiaru przedmiotów, unosząca się w powietrzu tęcza etc. )
  • 720 / 12 / 0
Dziekuje bardzo. :)
  • 285 / 2 / 0
Czyli wnioskuję, że cała faza nie jest jakoś specjalnie głęboka? Chciałbym po prostu poczuć te kolory, oevy z jako taką świadomością co się dzieje, 25N będzie okej?
  • 857 / 2 / 0
Tak, chociaz nie mówie tego jako pewnik, ale obstawiam, ze nie jest to bardzo mindfuckowa substancja (obstawiam po jednorazowym wlasnym tripie na 2 mg). Ja na tripie czulem sie jakbym widzial sen na jawie. Wszystko bylo takie zamglone i nie do konca rzeczywiste, miasto wygladalo odrealnione i wszystko to co robilem bylo conieco deliryczne. Na umysle bylo w porzadku i ogarnialnie, rozmowa z kolega nie odbiegala od tej na trzezwo. Ogolnie jestem milo zaskoczony tym NBOMem bo po rzadnym innym psychodeliku nie mialem takiego tripa. Aha, przy zamknietych powiekach to co na wyobraznie siadalo bylo znacznie wyrazniejsze w odczuciach i takie wręcz namacalne.
Uwaga! Użytkownik Raoull nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 742 / 12 / 0
KapitanAizen pisze:
chodzenie było nieprzyjemne i "bolesne". Musiałem się aż położyć.
Też miałem coś takiego po tej fence, taka ciężkość ciała szczególnie barków. Gdyby nie ten mankament to byłaby całkiem fajna fenka.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
„Czyste” e-papierosy mogą być bardziej szkodliwe niż aromatyzowane

Aromatyzowane e-papierosy są bardziej pociągające dla młodzieży i młodych dorosłych, dlatego też w wielu miejscach – w ramach walki na nałogiem – wprowadza się ograniczenia czy zakazy sprzedaży tego typu produktów. Naukowcy z Yale University. Boston University oraz University of Louisville porównali skutki wdychania „czystych” liquidów z aromatyzowanymi oraz z niepaleniem. I okazało się, że te „czyste” są pod pewnymi względami bardziej szkodliwe dla zdrowia.

Próbowała przemycić 1,4 kg kokainy w seks-zabawce. Grozi jej kara śmierci

42-letnia obywatelka Peru próbowała wwieźć na wyspę Bali ogromną ilość kokainy oraz tabletki ecstasy, ukrywając je w wyjątkowo nietypowy sposób. Kobieta została zatrzymana przez służby, jeżeli zostanie uznana za winną, może jej grozić nawet kara śmierci.

CBŚP zlikwidowało laboratorium narkotykowe. Zabezpieczono ponad 800 kilogramów klefedronu

Policjanci Centralnego Biura Śledczego Policji, działając pod nadzorem Prokuratury Krajowej, przeprowadzili skoordynowaną akcję w powiecie pruszkowskim. Na terenie posesji odkryto kompletną linię produkcyjną do wytwarzania narkotyków oraz zabezpieczono setki kilogramów niebezpiecznej substancji psychotropowej w postaci klefedronu o czarnorynkowej wartości ponad 4 mln PLN.