Luźne dyskusje na tematy związane z substancjami psychoaktywnymi.
ODPOWIEDZ
  • 3490 / 55 / 0
PIRACETAAAAM :D

Na razie kup lecytynę.
Zrobić coś bez czegoś ale żeby było jak z tym czymś. To by dopiero było coś.

I mean no harm.
Ani To Ani Tamto
  • 2334 / 9 / 0
Kurwik pisze:

Na razie kup lecytynę.
Kurde no.... trzeci dzien jem razem z winpocetyną, a już czuje w pizdu poprawę. Rzeczywiście jest zajebisty :-D . Humor fajny, szybsze myślenie, lepszy kontakt z ludźmi. W końcu czuje się wyspany i mam chęć do robienia czegoś. Teraz mam dylemat, czy zacząć jeść SSRI, które lekarz mi przepisał, bo właściwie czuje się już chyba wystarczająco dobrze. :-D
Why are you wearing that stupid man suit?
  • 1033 / 7 / 0
veldi, przejrzyj MO i SS.
W MO jest zajebisty ekstrakt x25 z kakao. Działanie przechuj-wedkarz.
Polecam też zmiksować to z guayusa. Guayusa jest ostrokrzewem jak yerba, ale ma też właściwości IMAO.
  • 1718 / 9 / 0
fenyloetyloamina (PEA?) jest zakazana? Nie mozna nigdzie tego dostac w czystej postaci?
  • 1474 / 15 / 0
Nie jest zakazana...
A czy można dostać to nie wiem.
  • 708 / 24 / 0
Z moich sprawdzonych sposobów to korzeń arktyczny,Ashwagandha,yerba ,kakao,orzechy,banany
  • 614 / 5 / 0
Kurwik pisze:

Na razie kup lecytynę.

czy piracetam to jest to, o czym kiedyś opowiadałeś, że regeneruje komórki nerwowe i, że kupiłeś to do pracy?
  • 3362 / 349 / 0
duzo gorzkiej czekolady. hektolitry, tony i tony. tylko naprawde gorzkiej. 90% kakao minimum.
z legalnych to jeszcze 2 razy dziennie zielona i biala herbata + mieta, magnez, zenszen, wszystkie mozliwe witaminy i duzo warzyw i owocow.
  • 166 / / 0
Co do bananów. To też zauważyłem ich pozytywne działanie, ale kupienie 5-htp byłoby pewnie skuteczniejsze.
Ostatnio zmieniony 14 listopada 2010 przez blackdevil, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 338 / 2 / 0
Kurwik pisze:
Piracetam bardzo pomaga na nastrój.
moze jeszcze raka leczy ?
ODPOWIEDZ
Newsy
THC i rozwój mózgu nastolatków – co pokazują najnowsze badania?

Używanie marihuany może prowadzić do ścieńczenia kory mózgowej u nastolatków – wynika z najnowszego badania prowadzonego przez Gracielę Piñeyro i Tomáša Pausa, naukowców z CHU Sainte-Justine oraz profesorów Wydziału Medycznego Uniwersytetu w Montrealu. Współpraca dwóch laboratoriów badawczych, korzystających z uzupełniających się podejść, wykazała, że THC – czyli tetrahydrokannabinol, substancja aktywna w konopiach – powoduje kurczenie się arborescencji dendrytycznej, czyli „sieci anten” neuronów, które odgrywają kluczową rolę w komunikacji między nimi. Skutkuje to zanikiem (atrofią) pewnych obszarów kory mózgowej – co jest szczególnie niepokojące w wieku, w którym mózg się rozwija.

W miesiąc zarabiają milion złotych. Gangi porzucają narkotyki dla papierosów

Gangi znowu wchodzą w papierosy, znowu jest to żyła złota, a ryzyko dużo mniejsze niż przy handlu narkotykami - donosi we wtorek "Gazeta Wyborcza". W miesiąc bez żadnego problemu zarabiają milion złotych.

Nastolatki z województwa łódzkiego najrzadziej w Polsce sięgają po używki

Nastolatki z województwa łódzkiego rzadziej, niż ich rówieśnicy w innych częściach Polski, sięgają po alkohol i narkotyki. Wynika to z najnowszych badań przeprowadzonych na zlecenie Regionalnego Centrum Polityki Społecznej w Łodzi. Wyniki zaprezentowano w Międzynarodowym Dniu Zapobiegania Narkomanii.