To, że jesteś dziwką mam w chuju.
Kobieto, stresujesz się pierdołami i gadasz o naszych "małych przyjemnościach" jak o kurwa każe. Ćpasz bo lubisz, podobnie z alkoholem. Życie to zabawa i do tego krótka, nie marnuj go na sranie, że niby nie podoba Ci się to co robisz. Masz kupę pierdolonych historii, które narzuciło Ci społeczeństwo. Przyswoiłaś je tak mocno, że myślisz, iż są powinnaś słuchać ich pierdolenia.
JEBAĆ EGO KURWA, JEBAĆ JE
Pretensjonalne w chuj, Rosiek sie chowa.
Ludzie sa naprawde tak nieszczesliwi, czy tylko udaja? To jakas moda, tred, czy sposob zwrocenia na siebie uwagi? Jesli tak, to nie dziala, pardon, wytarte do cna.
Bożyszcze niedojebów, biblia degeneratów.
CosmoDo pisze:Przed zadaniem pytania skonsultuj się ze sobą"
gynoid pisze: Możesz mi tu to streścić albo podać linka do notki? Jestem szalenie ciekawa, ale nie na tyle, żeby znów się przebijać przez te arcynudne notki.
O takie fragmenty bloga Ci chodziło ? Cytuję :
zaraz powinien być mój chłopak. zapewne będzie chciał się kochać ale ja go skłamię że mam okres bo jutro czeka mnie rypanie za pieniążki i chcę mieć świeżą pipkę
trochę czasu minęło...sporo się wydarzyło......hmm...spotykam się z pewnym facetem, jest nam dobrze ze sobą, dodatkowo znów zaczęłam się sprzedawać, nie jemu ale innym bogatym mężczyznom. Nie mam wyjścia ani pieniędzy. Tzn odkąd spotykam się ze sponsorami, mam. Pogubiłam się w tym wszystkim. Znowu ćpam i piję. Czasami modle się po cichu żeby ktoś mnie wreszcie zabił. Czuję, że jest taka bardzo cienka linia pomiędzy moim życiem a śmiercią. Mam dosyć. Znów mam dosyć. Myślę, że nic już z siebie nie dam nikomu i niczemu, że mój limit się wyczerpał. Zbyt mocno mnie to męczy. Prowadzę lewy tryb życia i płacę za to codziennie. Mój nowy chłopak mówi że to go pociąga ale co ma na myśli do końca nie wiem. Ufać nie potrafię. I to mnie gubi. Co za ścierwo się ze mnie zrobiło.
......tak, mam straszne wyrzuty sumienia, dziś nastąpił szczyt mojego kurewskiego zachowania. Zrobiłam to w aucie za 100zł. Dla wrażeń, dla małej kasy. Koleś chciał żeby mu lizać dupę. Dostał wytrysku w sekundę. Obrzydliwe. Zrobiłam to. Poszłam do auta z zupełnie obcym facetem i wylizałam mu dupę za 100zł. Czuję się okropnie wobec siebie i wobec wszystkich którzy mnie znają. Jestem dziwką. Narkomanką. Pijaczką. Skąd u mnie takie zapędy. Skąd. Oszukuje cały świat i co pewnie nie pójdę do nieba. Czy jestem zła? Kim jestem? ........................Nie to nie wymyślona historia. To fakt. Czysta prawda. Zaczynam wątpić we wszystko.
wiem o tym, że jutro będę musiała się skurwić, żeby zdobyć jakieś pieniądze, wszystko wydałam na picie, wiem, że jutro będę prostytutką, będę dziwką, żeby mieć na chleb, tak......... żeby mieć na pierdolony chleb i picie......
Nie chciało mi się czytać jej całego bloga, ale kliknęłam nawet na jakieś wcześniejsze notki. Tyle, że wszędzie widziałam użalanie się nad sobą i zero konkretów. To chyba nie wina zespołu amotywacyjnego, tylko jej nudziarstwa :)
Tu też zero konkretów, oklepane frazesy. Cipka stukana jednej nocy jest nieświeża drugiej? Panowie, jak to jest? Widać, że rusana?
Nie wiem czy ona to pisze na serio czy próbuje wzbudzić naszą litość. I jeszcze decydując się na taki krok, tak samą siebie oczernia? Chce jej się potem, z takim podejściem, dać dupy komukolwiek?
Jako dziewica też prowadziłam bloga, na którym udawałam kurwę, ale miałam większą poczytność. Kibicowali mi :D
Nigdzie nie pisalem ze jest to ciekawa i wciagajaca lektura. Pisalem, ze jest POUCZAJACA, tak jak pouczajace sa wpisy tu na forum w odpowiednich dzialach o uzaleznieniach ( co tez nie jest raczej ciekawa lektura pod wzgledem, o ktorym ty tu piszesz) Natomiast daje pewny obraz mentalny (ich) uzaleznionych. Czyli uczysz sie czego nei robic i w jaki sposob nie myslec, zeby tez sie nei wjebac.
O ten sens mi chodzilo.
Młodzież i marihuana w Polsce – jak realnie minimalizować ryzyko?
Marihuana to gorsze wyniki w nauce i stres emocjonalny
Jedna dawka "molekuły duszy" może pokonać depresję na pół roku
Picie we wczesnej dorosłości powiązane z problemami poznawczymi w średnim wieku
Stres i alkohol idą w parze. Alkohol może pomagać w radzeniu sobie ze stresem, ale jednocześnie zmniejsza zdolność mózgu do samodzielnego rozwiązywania problemów. To może prowadzić do częstszego sięgania po kieliszek, by poradzić sobie z kolejnym stresem. Z drugiej strony pijąc więcej narażamy się na większy stres z powodu złych decyzji podejmowanych pod wpływem alkoholu. Pojawia się samonapędzający się mechanizm, z którego trudno się wyrwać z powodu zmian w mózgu. Naukowcy z University of Massachusetts Amherst donoszą, że picie alkoholu w celu radzenia sobie ze stresem we wczesnej dorosłości ma negatywny wpływ w wieku średnim, nawet jeśli przez kilka dekad nie piliśmy.
Cannabis trafia do supermarketów w Niemczech. Netto sprzedaje nasiona marihuany jak zwykłe warzywa
Jeszcze niedawno coś takiego byłoby nie do pomyślenia. W niemieckim supermarkecie obok nasion pomidorów czy bazylii pojawiły się… nasiona cannabis. Popularna sieć Netto rozpoczęła testową sprzedaż produktu, który budzi ogromne zainteresowanie klientów i wywołuje dyskusję o nowych realiach po legalizacji. Wszystko odbywa się jednak zgodnie z obowiązującym prawem, które pozwala dorosłym na domową uprawę konopi. Dla wielu osób to znak, że marihuana w Niemczech powoli staje się zwykłym elementem rynku, a nie tematem tabu.
Coraz więcej zatruć dopalaczami wśród nieletnich. Rzeczniczka Praw Dziecka apeluje do MEN
Rzeczniczka Praw Dziecka Monika Horna-Cieślak ponownie zaapelowała do Ministerstwa Edukacji Narodowej o wzmocnienie edukacji o dopalaczach i substancjach psychoaktywnych w szkołach. Powodem są rosnące statystyki dotyczące zatruć dopalaczami wśród dzieci i młodzieży w Polsce. Według danych systemu SMIOD w 2024 roku odnotowano 557 interwencji medycznych związanych z podejrzeniem zatrucia nowymi substancjami psychoaktywnymi.