Benzedryna, psychedryna, α-metylofenyloetyloamina
Więcej informacji: Amfetamina w Narkopedii [H]yperreala
Zmiany ścierwa
Dobra, bez zmian
102
10%
Chujowa, lecz zawsze taka była
168
17%
Była dobra, ostatnio poziom spadł
388
39%
Była chujowa, ale ostatnio się poprawiła
78
8%
Nie zauważyłem żadnych zmian
42
4%
Jest popierdolona, robi rozpierdol w czaszce, i działa nie jak fryta
229
23%

Liczba głosów: 1007

ODPOWIEDZ
  • 18 / / 0
Nieprzeczytany post autor: funja »
Chemik do dupy!!! Co jest qrwa z tym towarem? Czy juz nikt nie umie zrobic czegos speedujacego? Czy tylko Mazowsze jest trefne...?
  • 36 / / 0
Nieprzeczytany post autor: bandzior »
na mazowszu jest dobry speeda przynajmniej ja mam do takiego dojscie ale tez pare razy trafilem na te smierdzace gowno ktore nie klepalo chociaz kiedys smierdzaca feta byla jedna z lepszych
Uwaga! Użytkownik bandzior nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 247 / 26 / 0
Nieprzeczytany post autor: SlodJeczmienny »
u nas niedawno bylo waniliowe ;) normalnie nie smierdzialo bardzo ale blizej nosa czy jak sie wzielo na jezyk to wanilia ... a tażało równo. jedno z lepszych jakie bralem choc nie bylo tego jakos bardzo duzo ogolnie ilosciowo wychodzilo bardzo malo tego ;) slyszalem tez o truskawce ale nie powiem bo nie bralem ... ponoc jest bardzo kozackie .
%-D
  • 622 / 25 / 0
Nieprzeczytany post autor: opiate warrior »
tomekthc15 pisze:
u nas niedawno bylo waniliowe ;) normalnie nie smierdzialo bardzo ale blizej nosa czy jak sie wzielo na jezyk to wanilia ... a tażało równo. jedno z lepszych jakie bralem choc nie bylo tego jakos bardzo duzo ogolnie ilosciowo wychodzilo bardzo malo tego ;) slyszalem tez o truskawce ale nie powiem bo nie bralem ... ponoc jest bardzo kozackie .
Poprostu żenione cukrem waniliowym :)
Uwaga! Użytkownik opiate warrior nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 247 / 26 / 0
Nieprzeczytany post autor: SlodJeczmienny »
nie wiem.. moze. ale i tak wyczesaniec robi robote ;)
%-D
  • 352 / 97 / 0
Nieprzeczytany post autor: TenTyp »
eee ja tez mialem to bialko o ktorym mowa na poczatku. nie trzymalo w cale, wystarczylo dojebac troche strychniny i bylo git.
Zwierzęta i ludzie może nie są podobni
Ale w jednej sprawie są na pewno zgodni
Że trzeba mieć miejsce w którym można się rozjebać
Ostro zabalować a później wszystko sprzedać
  • 18 / / 0
Ile tej strychniny? I gdzie ją zanabyć? hehe... Towar jest w końcu w mieście : ) ale nie jakiś rewlacyjny... Na kolana nie zwala ale do pracy napędza i spać też z lekka ciężkawo ... śmierdzi inaczej i nie tak ostro jak ten ostatni.
  • 352 / 97 / 0
nie odwaze sie powiedziec ile strychniny. z kumplem sypalismy na oko (nie na narzad, tylko takie powiedzenie) wedle wskazan innego kolesia. nie chce zeby potem CBS wbilo mi po postach ze cie naklonilem do wpierdalania strychniny. Strychnina zabija kids, szybciej od amph :D za to jak fajnie chemia buzuje po zylach :D
  • 18 / / 0
...nie myślałam poważnie hehehe na tyle jeszcze mam samokontroli i rozsądku żeby strychy nie walić...hehe ale dobrze wiedzieć : )
  • 352 / 97 / 0
co wzmacnianie strychnina do rozsądku? ;)
ODPOWIEDZ
Newsy
Szympansy biesiadują? Sfilmowano je, gdy dzieliły się owocami zawierającymi alkohol

Ludzie od dawna spożywają alkohol i od tysiącleci odgrywa on rolę we wzmacnianiu więzi społecznych. Nowe badania wskazują, że nasi najbliżsi krewni – szympansy – mogą wykorzystywać alkohol w podobnym celu. Po raz pierwszy udało się sfilmować szympansy, które dzielą się sfermentowanymi owocami, w których stwierdzono obecność alkoholu.

Przemytnicy kokainy z Kolumbii skazani. Pachnące mentolem narkotyki przylatywały na Śląsk

Gliwicki sąd skazał sześciu członków grupy przestępczej, która drogą lotniczą przemyciła na Śląsk kilkadziesiąt kilogramów kokainy. Przewożona ją w paczkach z napisem "Rolls Royce".

CBŚP uderza w gang powiązany z pseudokibicami. Zabezpieczono ponad 100 kg narkotyków

Policjanci CBŚP z Rzeszowa po raz kolejny uderzyli w zorganizowaną grupę przestępczą wywodzącą się ze środowiska pseudokibiców. W trakcie akcji przeprowadzonej na terenie Rzeszowa zatrzymano dwóch 30-latków, powiązanych z jednym z lokalnych klubów piłkarskich.