4-MMC, M-CAT, metyloefedron
Więcej informacji: Mefedron w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 161 / 2 / 0
mi siadło na serce i żołądek czuc dosc mocno mimo że aż tak ostro nie dawałem.
  • 119 / 2 / 0
robiłem morfologie, ekg. akurat przegapiłem 19ego paź wizytę u kardiologa, także muszę ponowić skierowanie i będą dalsze badania.
  • 353 / 1 / 0
o, a w morfologii jakie odchyly od norm wyszly, na co zjebanego wskazuje?
  • 23 / 2 / 0
W moim życiu spieprzył co najwyżej to że się z tego powodu kilka razy niepotrzebnie z ludźmi pokłóciłem. Nie powiem, przyjemna sprawa, ale generalnie uważam że zabawki tego typu to świństwo. Można zapodać sobie raz na jakiś czas, ale co za dużo to niezdrowo. Łatwo się przyzwyczaić, a jak się wali non stop to satysfakcji z tego nie ma żadnej. Człowiek ciągle chodzi "niedojebany", i tylko myśli żeby znowu sobie przypierdolić. Staje się monotematycznym zombi. Fuj!
  • 129 / 4 / 0
esioka pisze:
@ mfs187, skunx, trass : robiliscie jakiekolwiek badania serca (ekg, echo, cos) po 'wyjsciu', ktore by faktycznie potwierdzaly i opisywaly, jak mef zjebal wam serducha?
czy na zasadzie subiektywnych odczuc, intuicji, samopoczucia?
W moim przypadku byłby robione badania niemal dosłownie wszystkiego. [Wraz z kilkunastoma zdjęciami mózgu, nie wiem jak się to nazywa. KTOŚ WIE?] Mef był używany 1-4 razy w tygodniu przez około rok do momentu delegalizacji. Według badań jestem okazem zdrowia ;]

Po delegalizacji ze względu na brak jakiejkolwiek sensownej alternatywy, po spróbowaniu większości interesująco wyglądających proszków dałem sobie spokój ze stymulantami.
Ostatnio zmieniony 07 listopada 2010 przez Old Death, łącznie zmieniany 2 razy.
  • 2814 / 14 / 0
Old Death pisze:
Wraz z kilkunastoma zdjęciami mózgu, nie wiem jak się to nazywa. KTOŚ WIE?

PET?
Uwaga! Użytkownik PCP jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 129 / 4 / 0
Tak, to była tomografia. Dzięki :-)
  • 129 / 4 / 0
Tak, to była tomografia. Dzięki :-)
  • 2775 / 39 / 0
Była to tomografia, czy była to PET? PET jest badaniem tomograficznym pozwalającym wykryć zaburzenia funkcjonalne mózgu, w przeciwieństwie do zwykłej tomografii obrazującej tylko uszkodzenia strukturalne
Ostatnio zmieniony 08 listopada 2010 przez BS, łącznie zmieniany 1 raz.
Uwaga! Użytkownik BS nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 9 / / 0
piotroszka pisze:
mi siadło na serce i żołądek czuc dosc mocno mimo że aż tak ostro nie dawałem.
Mi róznież żoładek, chociaż nie mam z tym nic wspólnego od jakiś 2-3 miesięcy
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Nie wiedzieli, że zatrzymują kolegę. Pijany policjant szalał na hulajnodze

Już jego „styl jazdy” zwracał uwagę, ale okazało się, że to dopiero początek problemów mężczyzny. Policjanci z Gniezna zatrzymali kierowcę hulajnogi. Miłośnik szaleństw na elektrycznym jednośladzie nie tylko był pijany, ale też miał przy sobie narkotyki. Lekkomyślny kierowca to... policjant.

Skandaliczne sceny na SOR-ach w wakacje. Pacjenci pod wpływem alkoholu i narkotyków

Skaczą po łóżkach, demolują sufit, są agresywni i niebezpieczni – a to wszystko dzieje się na oddziałach ratunkowych, gdzie inni pacjenci czekają na pomoc. W wakacje SOR-y pękają w szwach, a liczba pacjentów pod wpływem alkoholu i narkotyków lawinowo rośnie.

Zniknęło 400 kg kokainy. Policjanci objęci śledztwem

Biura dwóch policjantów z Biura ds. Zwalczania Przestępczości Narkotykowej we francuskim Nanterre oraz ich domy zostały przeszukane przez IGPN (Wydział Wewnętrzny Inspektoratu Policji) w związku ze sprawą „Trident”. Chodzi o zaginięcie blisko pół tony kokainy. Według informacji „Le Parisien”, przeszukania przeprowadzono w biurach dwóch policjantów z wydziału antynarkotykowego oraz w ich domach. Zarekwirowano także ich tablety i komputery.