Luźne dyskusje na tematy związane z substancjami psychoaktywnymi.
ODPOWIEDZ
  • 326 / 4 / 0
Pod warunkiem że nie jest się inkarnacją owego stereotypu :-p
  • 858 / 19 / 0
trawsko
spodnie z krokiem w udach bluza 3rozmiary za duża luzacka gadka często z telefonem z non stop zapuszczoną firmą wielcy buntownicy a dochodzi co do czego to PROSZĘ PANA TO ON NIE JA /CO ZROBIĆ MAMA MI ROBI TESTY NA TE HA CE?

feta/dropsy
wklęsłe policzki często łysy cały siny przyspieszona mowa TECHNO JAZDAA STARY NIE BOJ SIĘ JA KUMAM CO JEST PIĘĘĆ ŁÓÓ %-D ( ogólnie speed-wiXiarz kojarzy mi się z dJ hazelem i Manieczkami w końcu ojciec muzyki techno i kultury ćpania w Polsce )

psychodeliki
dla mnie to są właśnie smutni ludzie są tak przeżarci przez swoje oświecenie i narcyzm mają poczucie misji żyją w jakimś innym wyimaginowanym własnym świecie a strój hm dziwne fryzury jakieś korale rożne ozdoby ciała w super wzroki %-D dredy również

opiatowcy
wypaczeni z zasad moralnych smutni ludzie w ich oczach nie ma nic szklane oczy źrenice wielkości szpilki a w tle tylko pustka i śmierć
wychudzeni z objawami polineuropatii ubrani w co kolwiek często zdarte glany włosy długie zaniedbane

alkoholicy & mixy
alkoholicy ze stażem >10lat najgorsze z wyżej wymienionych jednostki nie ma w nich nic tylko agonia
<10lat w miarę ogarnięci ale kroczą po równi-pochyłej
only i.v w zrosty i zapadki
pachwina otwarta
cpanie jak tlen
pierwsza mysl
i pierwszy krok
chwiejne schody
stoję poluje na jelenia
dawno uciekly ostatnie marzenia

Der Reichsspritzenmeister
  • 3127 / 27 / 0
885 pisze:
psychodeliki
dla mnie to są właśnie smutni ludzie są tak przeżarci przez swoje oświecenie i narcyzm mają poczucie misji żyją w jakimś innym wyimaginowanym własnym świecie a strój hm dziwne fryzury jakieś korale rożne ozdoby ciała w super wzroki %-D dredy również
Zdecydowanie za dużo forum :D

Z opiatowcami nie miałem nigdy do czynienia (lub nie wiedziałem, że miałem), takze nie mam zadnych stereotypów na ich temat.

Jaracze - zwykli ludzie, tylko czasem trochę wolniej myślący, co jednak bywa irytujące (mowa o tych jarających dzień w dzień, jak ktoś jara sporadycznie, to w ogóle tego nie widać)

Fani stymulantów - ogólne odmóżdżenie, rozbiegany wzrok, nieskładne zdania, paranoja z byle powodu, prawie takie dno, jak...

...alkoholicy - dno dna, chyba żaden drug nie robi takiego sita z mózgu, jak nasz kochany, legalny alkohol. Działania sprowadzone do atawizmów (najebać się, rozjebać coś, poruchać, a im dalej w syfie, tym wszystko ogranicza się do "najebać się"), rozpieprzone rodziny, patologia rodząca patologię itp, wiadomo o co chodzi.

Fani psychodelików - tutaj rozrzut bardzo duży, od naprawdę przerysowanych głów (zazwyczaj pozytywnie), do pozornie zwykłych zjadaczy chleba, którzy jednak mają naprawdę fajnie poukładane pod kopułą, jedyna grupa, z której przedstawicielami zawsze znajde wspólny język, pewnie dlatego, że sam też jestem fanem psychodelików (odkrywcze %-D)
High, how are you?
  • 858 / 19 / 0
chsn pisze:
885 pisze:
psychodeliki
Zdecydowanie za dużo forum :D
no widzisz bo w realu tacy to chodzą wyizolowani zamknięci w sobie to nie znam tylko tutaj na forum poznałem i dla mnie to są no j/w
TECHNO KURWAA MASA OPÓR %-D z takimi to pogadasz wesoło jest
a taki psychodelik nawpierdala sie kaloszdynu jakiś grzybów i pierdoli o sensie sensu życia i ma podjarkę że widzi jakieś kolorowe wzroki obrazki

chsn
niech zgadnę jesteś z grupy oświeconych psychodelikami ? ;-)
Ostatnio zmieniony 19 października 2010 przez 885, łącznie zmieniany 2 razy.
only i.v w zrosty i zapadki
pachwina otwarta
cpanie jak tlen
pierwsza mysl
i pierwszy krok
chwiejne schody
stoję poluje na jelenia
dawno uciekly ostatnie marzenia

Der Reichsspritzenmeister
  • 915 / 4 / 0
Nikt nie jest z żadnej grupy, grupy są tylko w Twojej głowie. Przyswój to sobie. Stereotyp.
Ten temat pokazuje, przez ile filtrów przechodzi to, z czym mamy do czynienia.

Btw: nie spotkałem żadnego użytkownika psychedelików, który byłby smutny. Pośród fanów tychże substancji wybija się największa różnorodność osobowości, psychedeliki są takim rodzajem spinacza który nie ogranicza zainteresowań (tak jak ze stwierdzeniem "drug user"), baaardzo szerokie spektrum, nie da się zawrzeć w jednym zdaniu.

Zaś co do opiatowców, to zawsze w tle (wcześniejszym bądź późniejszym) czaiła się jakaś tragedia.
no widzisz bo w realu tacy to chodzą wyizolowani zamknięci w sobie to nie znam tylko tutaj na forum poznałem i dla mnie to są no j/w

Stary, gwarantuje Ci, że jak poznasz JAKIEGOKOLWIEK użytkownika psychedelików z tego forum, który troszkę tu już siedzi to się zajebiście pozytywnie zdziwisz :-) Śmiem twierdzić, że Twój pogląd jest zupełnie błędny, oparty na wirtualnych danych, które i tak zajebiście przesycasz przez sitko swojego umysłu.
Uwaga! Użytkownik feydewey nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3127 / 27 / 0
885 pisze:
chsn
niech zgadnę jesteś z grupy oświeconych psychodelikami ? ;-)
Jeśli potrzebujesz jakiejś klasyfikacji, to z tych grup przypisałbym własnie do tej (chociaż do oświeconego mi daleko, po prostu lubię stan psychedelii i staram się nie dorabiać do niego ideologii, a ze oprocz tego wyciągnąłem z niego sporo wartościowych rzeczy, to inna sprawa).

A temat traktuje bardzo luźno, bo w każdej z tych grup można znaleźć naprawdę różnych ludzi mimo tego, że faktycznie istnieją pewne cechy wspólne (pociąg do danego typu substancji coś już nam mówi o osobowości danego człowieka). Więc myślę, że wszelkie spory są tu nie na miejscu :D
feydewey pisze:
Stary, gwarantuje Ci, że jak poznasz JAKIEGOKOLWIEK użytkownika psychedelików z tego forum, który troszkę tu już siedzi to się zajebiście pozytywnie zdziwisz :-)
Nic dodać, nic ująć ;)
High, how are you?
  • 109 / 1 / 0
GG Allin pisze:
w moich oczach to wygląda mniej więcej tak:

1. Marihuaniści:
typ 1) hiphopowcy. Głąby bez szkoły, myślące jak tu tylko zajarać i jakie to jest cool, bo tak robią murzyni w usa. Generalnie debile, ledwo umiejący skleić pełne zdanie. Tępe, powolne intelektualnie. Lekkie paranoje, zależnie jak długo i często palą.
typ 2) oświeceni debile. Brudasy generalnie, wody najpewniej nie widzieli od tygodni, bo po co się myć, lepiej zajarać. Pierdolenie o babilonie, systemie i innych debilizmach. Ciągłe rozjokarzenie, trudności w komunikacji, jebany pacyfizm. Tępe i powolne intelektualnie skurwiele. Schizoidalni paranoicy. NIENAWIDZĘ.
2. Opiatowcy:
typ 1) nie wyróżniający się. Zwykli ludzie, nie do wyłapania w tłumie, o ile się nie drapią zbyt intensywnie po łydkach itp. W pewien sposób nieobecni i niewrażliwi.
typ 2) przećpane frajery. Szkieletor z bladą skórą, wiecznymi szpilkami, dłońmi jak widły, podkrążonymi oczyma, pustym spojrzeniem itd. Brak ambicji i celu w życiu. Często uczucie wyższości ponad społeczeństwem ("co to nie ja, ćpam"), przewartościowanie wartości.
3. Benzowcy - tępe debile, powolne i sprawiające wrażenie upośledzonych.
4. Fryciarze.
typ 1) okazyjni. Bez większych różnic, biorący na "sport", na gigach, dyskach itd. Lekko wyczuwalny niepokój - paranoje, wieczna nerwowość.
typ 2) pojebańcy. Wpierdalają tak często, że zęby od środka są już bardziej czarne, aniżeli białe. Choć z początku to byli mięśniacy, teraz to chudzielce. Coś dziwnego w spojrzeniu. Paranoicy, ciągły niepokój, agresywność i nerwowość. Wachania nastrojów. Pojebani, tylko feta, feta jak tandeta.
Strasznie negatywne są te twoje "stereotypy". Kompleksy?

@Topic:

Jaracze - Nietomni, najczęściej rasta, wiecznie z Jointem w dłoni.
Spidziarze - Drech, 2x2m., nafukany tak że chodzi niemal szpagatami, napierdala się gdzie popadnie, słucha manieczek.

Opiatowcy - Jedna igła na kilka osób, łapy jak poduszki do szpilek. Nie jedzą, nie piją. Przyjebią w "kanał" i tracą przytomność.

Miłośnicy stymulantów - Wpierdalają grzybki (obojętnie jakie, podgrzybki mogą być), i po paru minutach zaczynają widzieć różowe słonie i białe myszy. Co niektórzy biegają drąc się, że goni ich ufo. Lub mordują ludzi w brutalny sposób, bo jakiś "głoś" im kazał.

Typowe, najbardziej rozpowszechnione wśród społeczeństwa stereotypy.
Ostatnio zmieniony 19 października 2010 przez AbrakadAbraAa, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 213 / 1 / 0
feydewey pisze:
Stary, gwarantuje Ci, że jak poznasz JAKIEGOKOLWIEK użytkownika psychedelików z tego forum, który troszkę tu już siedzi to się zajebiście pozytywnie zdziwisz :-)
Chaotka, Abli, tak, oni są zajebiści. Serio, najbardziej fajne osoby na forum, zawsze można pogadać o wszystkim, także o tym jaką inwokację zapodać przed wrzucaniem małych, białych tabletek, jaki jest sens świata, a co to Bóg, Szatan i inne duperele. I za to ich kocham!
Uwaga! Użytkownik mundziel jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 915 / 4 / 0
Pierwszorzędny sarkazm. Chaotka jest spoko, napewno ciekawszy rozmówca od Ciebie :-D
Miłośnicy stymulantów - Wpierdalają grzybki

NEWFAG DETECTED!
Uwaga! Użytkownik feydewey nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 930 / 29 / 0
Stereotypy są dla głupich ludzi dobrowolnie ograniczajacych się i ratujących się tym ograniczeniem z konieczności poznania. stereotypy sa zle, gadanie o nich i przy okazji ich utrwalanie rowniez.
chuj w ten temat, gupcy.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Cannabis trafia do supermarketów w Niemczech. Netto sprzedaje nasiona marihuany jak zwykłe warzywa

Jeszcze niedawno coś takiego byłoby nie do pomyślenia. W niemieckim supermarkecie obok nasion pomidorów czy bazylii pojawiły się… nasiona cannabis. Popularna sieć Netto rozpoczęła testową sprzedaż produktu, który budzi ogromne zainteresowanie klientów i wywołuje dyskusję o nowych realiach po legalizacji. Wszystko odbywa się jednak zgodnie z obowiązującym prawem, które pozwala dorosłym na domową uprawę konopi. Dla wielu osób to znak, że marihuana w Niemczech powoli staje się zwykłym elementem rynku, a nie tematem tabu.

Funkcjonariusze zagarnęli ponad 60 kg narkotyków

Ponad 60 kg narkotyków - marihuany, kokainy i haszyszu, a także przedmioty przypominające broń, amunicję i ponad 16 tysięcy sztuk papierosów bez polskich znaków akcyzowych, nie trafi na rynek. To efekt intensywnej pracy policjantów z Wydziału Dochodzeniowo-Śledczego, dw. z Przestępczością Narkotykową Komendy Wojewódzkiej Policji w Rzeszowie, których wspierali funkcjonariusze KAS i CBŚP. Śledztwo w sprawie wewnątrzwspólnotowego obrotu narkotykami nadzorowane jest przez Prokuraturę Okręgową w Rzeszowie. Czarnorynkowa wartość zabezpieczonych substancji to ponad 3 miliony złotych.

Przebrały drona za ptaka, by przemycać narkotyki do więzienia

Policja aresztowała dwie kobiety, po tym, jak użyły drona przebranego za plastikową wronę do przemytu narkotyków, tytoniu i telefonów komórkowych. Kobiety w ten sposób próbowały szmuglować przez mury więzienia w Luizjanie.