Bufedron i substancje będące jego pochodnymi.
Więcej informacji: Bufedron w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 115 / 1 / 0
Dead Kennedys pisze:
Wypierdoliłem wczoraj na ziemię w centrum Warszawy worek z 0.3g bufedronu, bo przedobrzyłem i miałem go dość[ paranoje, zwidy, halucynacje] :wall: Na szczęście 600mg kodeinki poprawiło nastrój ;]
Sie chwalisz czy sie żalisz? Jak już przedobrzyłeś to kilka setek w te czy wewte nie powinno robić różnicy.
  • 481 / 5 / 0
to gówno jest najbardziej ryjące dla serca ze wszystkich B-K,moim zdaniem nawet bardziej niż MDPV,pikawa po tym pracuję bardzo,bardzo nierównomiernie nawet w 3 dni po zażyciu,do tego samo działanie jest mhm...psychotyczne,wszystko mi się we łbie jebie od tego,dużo bardziej zryło mi serce i banie niż tydzień wcześniej feta,feta to przy bufedronie jest dla mnie jak witamina %-D
  • 55 / 1 / 0
Racja, czuć moc :-)
"Dlatego ranisz mnie
nie wiedząc o tym, nie
nie wiedząc, nie
jak mocno ja
jak mocno ja kocham Cię"
  • 481 / 5 / 0
najgorsze są haluucynacje po tym %-D
  • 1233 / 14 / 0
śpiący pisze:
najgorsze są haluucynacje po tym %-D
Przy jakich dawkach halucynacje?
  • 481 / 5 / 0
gram został opracowany w jedną noc,kolorowe tekstury zaczeły się pojawiać po 600mg %-D a potem to już była mocna jazda...nie mogłem przestać dociągać aż się towar skończył %-D wiem,niemądrze,ale coś mną kierowało,była po tym bufedronie w tak dużych dawkach euforia,ale i negatywne efekty były mocne :rolleyes: a zejście ? po 4 dobach fetowania bywały mniejsze zjazdy...drugi raz mnie to po bufedronie spotkało,na początku tego tematu pisałem pod nickiem śniący mefiarz o podobnej przygodzie.
Ostatnio zmieniony 17 października 2010 przez śpiący, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 2775 / 40 / 0
śpiący pisze:
gram został opracowany w jedną noc,kolorowe tekstury zaczeły się pojawiać po 600mg
Wysoki poziom dopaminy jest odpowiedzialny za tego typu halucynacje. Wiesz co to jest stres oksydacyjny i jakie ma skutki? No offence, ale na Twoim miejscu zacząłbym się zastanawiać
Uwaga! Użytkownik BS nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 481 / 5 / 0
Nie wiem,nie mam pojęcia,ale chętnie się dowiem :-) nieciekawie to wygląda z tego co piszą na ten temat w internecie...najdziwniejszy rc jaki waliłem to właśnie bufedron,zajebałem setke w nos i godzine miałem straszne duszności,po tym czasie pojawiła się godzinna euforia,kontynuwałem więc zabawe dociągając co 45 minut aby utrzymać euforyczny stan,mniej więcej po 400mg euforia trwała już tylko 20 minut i pojawiała się dosłownie naście sekund po sniffie,dociągałem tak do 600mg i pojawiły się kolorowe tekstury,za każdym razem po 20 minutowej niesamowitej światłości umysłu i euforii pojawiało się kurewskie splątanie myśli,ciągnołem tak do gramulca aż się pojawiły gdzieś po 800mg barwne fraktale,cev'y,oev'y,delikatne przesłyszenia,lęki,a jaj nadeszło zejście...do tej pory nie odespałem tego a mineło już kilka dni...cały czas jestem senny i wyprany psychicznie %-D
  • 608 / 9 / 0
krótko mówiąc - takimi ilościami smażysz sobie mózg. dopamina jest rozkładana m.in. na wodę utlenioną uszkadzającą to, z czym najpierw się zetknie. a że dzieje się to w mózgu to za wesołych skutków nie ma. depresja, uszkodzenie pamięci, przyśpieszone starzenie mózgu, parkinson, i na koniec spadek/zanik wrażliwości receptorów dopaminowych (przy okazji serotoninowych), czyli brak możliwości cieszenia się czymkolwiek na trzeźwo/bez gigantycznych dawek dragów. niepotrzebne skreślić.

żeby temu zapobiec powinieneś jeść dużo przeciwutleniaczy (chociaż nie wiem jakich ilości trzeba do zneutralizowania takich dawek). z ważniejszych:
-witamina c - dodatkowo wspomaga usuwanie z organizmu pochodnych amfetaminy, większe ilości mogą zmniejszać euforię przez wspomaganie konwersji dopaminy do noradrenaliny
-wit a - w formie beta-karotenu można brać praktycznie dowolne ilości
-wit e
-dowolne flawonoidy - zawiera je mnóstwo roślin, niektóre są inhibitorami MAO więc uważałbym z bardzo dużymi ilościami
-n-acetylocysteina(acc) - dodatkowo stymuluje produkcję glutationu, czyli jednego z głównych odtruwaczy
-kwas alfa-liponowy - dobry ale drogi

jeśli chodzi o regenerację/uczulenie receptorów to na pewno ayahuasca (b.caapi) powoduje tworzenie nowych receptorów serotoninowych, uczulić je można melatoniną, chociaż nie wiem na ile skuteczna będzie przy takiej tolerce. dopaminowe można odczulić ich antagonistami ale jedyne o których wiem to niektóre neuroleptyki. możliwe, że inhibitory NMDA mogą jakoś pomóc. no i oczywiście pomaga abstynencja :-p
  • 481 / 5 / 0
dzięki za informacje :-) myślę że mózg zaczoł się smażyć już podczas 5-6 gramowych sesji mefedronu %-D tych 2-3 gramowych 2x w tygodniu przez kilka miesięcy pewnie też,ale co jak co,nie ćpam już częściej niż raz na tydzień,ale nawet po 6 gramach mefedronu wciągniętych bez choćby godziny snu zjazd nie był tak fatalny jak po gramie bufedronu %-D
ODPOWIEDZ
Newsy
Naukowcy ostrzegają: „pożycza energię” kosztem nocnej regeneracji i napędza błędne koło

Kofeina wpływa na jakość nocnego wypoczynku i może skracać sen lub utrudniać zasypianie - wynika z badań. Jednak nawet przy pozornie prawidłowej długości snu może zmniejszać aktywność wolnofalową i przesuwać obraz EEG w stronę bardziej czuwającego mózgu – oceniła ekspert prof. Donata Kurpas.

Nastolatki używające marihuany mają podwojone ryzyko poważnych zaburzeń psychicznych

Nastolatki używające marihuany mogą mieć w przyszłości aż dwukrotnie wyższe ryzyko rozwoju zaburzeń psychotycznych i choroby afektywnej dwubiegunowej - wynika z dużego badania opublikowanego w „JAMA Health Forum”.

Po zjedzeniu tego grzyba zaczniesz widzieć „malutkich ludzi”. A nawet nie zawiera psychodelików

Wyobraź sobie, że po zjedzeniu dziko rosnącego grzyba nagle zaczynasz dostrzegać wokół siebie… miniaturowe postaci. To jednak nie wina znanych substancji psychodelicznych – przypadek Lanmaoa asiatica całkowicie przeczy chemicznej logice.