ODPOWIEDZ
  • 827 / 3 / 0
Substancja została przetestowana. Nie spodziewałem się tak pozytywnego efektu. Póki co odpisze a niedługo naskrobie jakiś raporcik :
silek65 pisze:
(...)Ale mając obawy przed kiepskim działaniem(...)
Jeżeli masz do czynienia z prawdziwym 6-ABP nie masz się czego obawiać. W moim przypadku dawka ~ 125 mg okazała się wręcz idealna – nawet czasem miałem wrażenie, że jest za mocno.
1) Czy można złączyć ze sobą dwie owe substancje i w jakich dawkach?
Tego myślę, że nikt Ci póki co nie powie. Zbyt mało raportów z działania samego benzo-fury. Pamiętaj, że to RC. Każda interakcja z nowa substancja może wiązać się komplikacjami. Osobiście nie mieszał bym tego z czymś co wyrzuca serotonine – jest jej wystarczająco dużo. Co najwyżej osłodził dodatkową nutka psychodeliku (choć samo 6-APB ma lekkie działanie psychodeliczne).
2) Czy w ogóle jest sens łączyć ze sobą 6-APB z MDAI?
J/W
3) Do czego mogę porównać 6-APB?
Pewnie nie zadowoli Cie ta odpowiedź bo ciężko tu uogólnić. Substancja jest unikatowa. Euforia wydaje mi się być na wyższym poziomie niż w M1 (przy tym sam peak to jakies 4h – czyste uczucie – standard wyżej). Myślę, że można by było to porównać do działania małych dawek psychodelicznych fenyloetyloamin, zmieszanych z ogrmoną ilością serotoniny (psychodela, empatia, dreszcze).

W niektórych raportach, substancja zostaje porównywana do MDA / MDMA (z nutką tripu)

„The effects of 6-APB are said to be very similar to that of MDMA, but with a slight trip to it.”

PS. Daleko tej substancji do mefedronu - nie widzę wielu podobieństw (na plus dla 6-ABP)
Miej dystans
  • 40 / / 0
Dziękuje za odpowiedź. Mam nadzieje, ze jutro bede mogl przetestowac tą substancje. A powiedz, czy jest ona wystarczająco stymulujaca czy raczej podbijac ją czyms amfetaminowym (albo pseudo amfetaminowym patrzac na polska gangsterkę)?
  • 40 / / 0
Czyli mowimy o rewolucji?
Jutro dostaje benzo od [cut] no i bede testowal.

Jednak jestem troche wyplukany z serotoniny - po 3 dniach przyjmowania bk-MDMA (600mg/day [because of loss of magic]). Wiec pewnie efekt nie bedzie tak mocno zadowalajacy, ale od rana zamierzam sie regenerowac przyjmujkac 8 dawek 5-HTP srednio po 25mg na godzine (200mg).

"Dodam, że jestem zwolennikiem MDMA i dotychczas bk-MDMA odpowiadało mi najbardziej"
( http://www.youtube.com/watch?v=qttRqxDYMxY )
Szkoda tylko, ze ostatnim czasem Methylon (bk-MDMA, Arylon, M1, "beka") bardziej mnie męczy niż dostarcza euforii - nawet po długim detoksie.

Dzięki za info.

Pozdrówki
  • 656 / 12 / 0
Musisz sobie zrobic naprawde dluga przerwe, wrzucajac duzo i czesto euforykow serotoninowych, redukujesz sobie liczbe istniejacych receptorow, oraz zmiejsza sie ilosc produkcji nowych przez wplyw na transkrypcje DNA... i nic nie pomoze zwiekszenie ilosci neuroprzekaznika przez 5-htp, dla niektorych magia nigdy nie powroci a wystarczyloby sie trzymac zlotej zasady raz na 2tyg-miesiac.
  • 40 / / 0
Wczoraj mialem okazje testowac 6-APB w dwóch dawkach po 100mg z odstępem po ok. 3h i nie nazywalbym tego "benzofury" jako alternatywa dla MDMA czy wyższym standardem euforii niż M1.

Montowało się jakieś 1h20. Po pierwszych 30 minutach odczuwalem przypływające falowo efekty szczęścia i radości. Po za montowaniu się "euforia", która powodowała uśmiech i radość (duży "banan" uśmiechu) nie była tym czego oczekiwalem i się spodziewałem. Na pewno nie było to coś lepszego a nawet i podobne do M1 czy MDMA, sam osobiście widziałbym tą "euforię" blisko tej z substancji 2C-B.

Efekty towarzyszące: Podwyższony poziom śmiechu i radości, uczucie ciepła/zimna po całym ciele (dreszcze utrzymujące sie przez 12h), (muzyka nie wydaje mi się, aby lepiej byłą odbierana przeze mnie), minimalny efekt tripowy i niby odczuwalne delikatne "falowanie obrazu".

Jak dla mnie? Porażka... a cena to chyba jakis żart.
  • 40 / / 0
Mayday pisze:
Musisz sobie zrobic naprawde dluga przerwe, wrzucajac duzo i czesto euforykow serotoninowych, redukujesz sobie liczbe istniejacych receptorow, oraz zmiejsza sie ilosc produkcji nowych przez wplyw na transkrypcje DNA... i nic nie pomoze zwiekszenie ilosci neuroprzekaznika przez 5-htp, dla niektorych magia nigdy nie powroci a wystarczyloby sie trzymac zlotej zasady raz na 2tyg-miesiac.
Well, first take a break from it. I have known people to have to take a good 6 months off. Mabey L-tryptophan can help your 5ht. Dopamine precurser(s) out. Take before going to bed nightly. Also consume a diet rich in amino acids that regulate neurotransmitters. Vitamin C with L-tryptophan can help when done a few days prior to a roll. Not too many things you can do besides that really.
http://www.hipforums.com/newforums/show ... t=371313#3

Ktos probowal w ten sposob?
  • 9 / 1 / 0
w jakim kolorze powinno być benzo fury? jasno brązowe?
  • 40 / / 0
[ do moderatora, prosze nie akceptowac wczesniejszego postu - udzielilem zla odpowiedz ]

Tak substancja jest lekko brązowa i w moim przypadku miala duzo grudek.
  • 9 / 1 / 0
kolor taki piaskowy u mnie i grudek dosc sporo tez... Emerx widze ze na Ciebie benzo podzialalo bdb wiec moze napisz czy Twoje wygladalo tak samo? sposob podania? sniff? jak ze spaniem ? po jakim czasie da sie zasnac?
  • 1959 / 55 / 0
Jak wygląda podanie i.v.?
Thirteen seconds to blood-brain barier. thirteen@safe-mail.net
ODPOWIEDZ
Newsy
Szympansy biesiadują? Sfilmowano je, gdy dzieliły się owocami zawierającymi alkohol

Ludzie od dawna spożywają alkohol i od tysiącleci odgrywa on rolę we wzmacnianiu więzi społecznych. Nowe badania wskazują, że nasi najbliżsi krewni – szympansy – mogą wykorzystywać alkohol w podobnym celu. Po raz pierwszy udało się sfilmować szympansy, które dzielą się sfermentowanymi owocami, w których stwierdzono obecność alkoholu.

Ulubiona muzyka uruchamia układ opioidowy mózgu

Słuchając ulubionej muzyki odczuwamy przyjemność, niejednokrotnie wiąże się to z przeżywaniem różnych emocji. Teraz, dzięki pracy naukowców z fińskiego Uniwersytetu w Turku dowiadujemy się, w jaki sposób muzyka na nas działa. Uczeni puszczali ochotnikom ich ulubioną muzykę, badając jednocześnie ich mózgi za pomocą pozytonowej tomografii emisyjnej (PET). Okazało się, że ulubione dźwięki aktywują układ opioidowy mózgu.

Przemytnicy kokainy z Kolumbii skazani. Pachnące mentolem narkotyki przylatywały na Śląsk

Gliwicki sąd skazał sześciu członków grupy przestępczej, która drogą lotniczą przemyciła na Śląsk kilkadziesiąt kilogramów kokainy. Przewożona ją w paczkach z napisem "Rolls Royce".