Luźne dyskusje na tematy związane z substancjami psychoaktywnymi.
ODPOWIEDZ
  • 239 / 45 / 0
u mnie w miescie do tych smartow przyjmuja z tego co slyszalem osiedlowych debili ktorych cala kompetencja w zawodzie polega na tym ze cpaja. juz ze mnie bylby tam wiekszy pozytek za lada ale nie bylo mnie tam na szczescie i nie bedzie
btw nie wiem czy zauwazyliscie ale jedyni ludzie ktorzy potrafia szybko i na raz zerwac z dragami to tacy debile jak autor ktorzy wystarczy ze przez wlasna glupote sie sparza jak nalezy i maja nauczke
z wami ostrozniaki jest duzo gorzej ihihihi ciekawe czy jest specjalne pieklo dla cpunow
Ostatnio zmieniony 07 września 2010 przez Aguilar, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 930 / 29 / 0
Zjemtwepachy: sprzedawca powiedział, że są słabe, a nie żeby koleś zjadł 4 piguły.
  • 883 / 10 / 0
Czy mi się wydaje czy w LZD jest 2C-E? Spiedalaj do szkoły dzieciaku. Nikt ci nie powiedział, że to nie jest jakiś zabawkowy stymulant?
Zdecydowanie odradzam Ci ćpanie.
x = x
  • 338 / 2 / 0
tez tak, slyszalem
moonwalker pisze:
Popierdolilo was?
Koles dobil do dna, by sie odbic i spojrzec na swoje zycie i je zmienic.
Kazdy, ktory wysmieje go jest debilem.
Jak juz sie stoczycie, , zrozumiecie <=> drogie gimbusy-wypierdalac do szkoly.
koles reprezentuje dno, umyslowe, nic wiecej
  • 13 / / 0
Ej no bez jaj, dziwie się wam wszystkim, którzy tak tyrają autora tematu ; o Dobra, popełnił błąd nie wiedząc co może się z nim stać po takiej dawce (ja najpierw zarzucalem dwa, gdy juz poznalem sie na dzialaniu lzd, zjadlem cztery - i bylo fantastycznie), ale kuźwa... Od razu wyzywać od debila, idioty? Nie wierze, że jesteście na tyle święci i rozważni ZAWSZE, by nie stestować cos pierwszy raz 'na hardkora'. Może i to byly początki, ale kazdy tak z czyms kiedys zrobil. Tylko ze jednym sie udaje i ciesza się efektem, a niektorzy źle trafią i przez to mają nauczkę, która na pewno da plony w przyszlosci ; D
I zauwazcie, że dzieki szkodzie takich ludzi jak LBJ, ci ktorzy nie ogarniaja jak trzeba do tego podchodzic, mają już 'alarm' czy tez tam 'ostrzeżenie' przed, wtym wypadku, dopami. Mi to akurat pasuje. Ci mądrzejsi/rozważniejsi, a ktorzy moze w przyszlosci popełniliby ten sam błąd, beda mogli się zastanowic czy warto 'leciec na hardkora'. Mi to pasuje ^^
  • 2775 / 40 / 0
@m477: Tym trafnym zdaniem można zakończyć dyskusję %-D
Ostatnio zmieniony 07 września 2010 przez BS, łącznie zmieniany 1 raz.
Uwaga! Użytkownik BS nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 0 / / 0
biniol pisze:
Ej no bez jaj, dziwie się wam wszystkim, którzy tak tyrają autora tematu ; o Dobra, popełnił błąd nie wiedząc co może się z nim stać po takiej dawce (ja najpierw zarzucalem dwa, gdy juz poznalem sie na dzialaniu lzd, zjadlem cztery - i bylo fantastycznie), ale kuźwa... Od razu wyzywać od debila, idioty? Nie wierze, że jesteście na tyle święci i rozważni ZAWSZE, by nie stestować cos pierwszy raz 'na hardkora'. Może i to byly początki, ale kazdy tak z czyms kiedys zrobil. Tylko ze jednym sie udaje i ciesza się efektem, a niektorzy źle trafią i przez to mają nauczkę, która na pewno da plony w przyszlosci ; D
I zauwazcie, że dzieki szkodzie takich ludzi jak LBJ, ci ktorzy nie ogarniaja jak trzeba do tego podchodzic, mają już 'alarm' czy tez tam 'ostrzeżenie' przed, wtym wypadku, dopami. Mi to akurat pasuje. Ci mądrzejsi/rozważniejsi, a ktorzy moze w przyszlosci popełniliby ten sam błąd, beda mogli się zastanowic czy warto 'leciec na hardkora'. Mi to pasuje ^^
No i oto mi chodziło. Kto chce ten skorzysta. Chciałem dać ogólny zarys na swoim przykładzie co może się stać. A Ci co ze szkołą jakąś wyjeżdżają...no cóż, w zeszył roku obroniłem magistra. Z takimi tekstami wam bym polecił ten temat. Oprócz tej pojebanej wpadki czuje się i żyje mi się bardzo dobrze. Zrobiłem głupio - przyznaje, ale nie z braku ogólnego doświadczenia bo jak już pisałem temat ten nie jest mi obcy. Zazwyczaj mało co mogło mnie ruszyć i dać mi satysfakcje ze spędzonego wieczoru. Zrobiłem jeden głupi błąd biorąc coś czego nie znam w dużej dawce który mógł skończyć się źle. Na szczęście tak się nie stało, dał mi nauczkę i wybił mi z głowy tego typu zabawy. Może tak miało być? - nie wiem. I tak jak któryś kolega napisał trzeba dobić do dna by się odbić - święte słowa. I śmieszni są niektórzy uważający się za nie wiem...lepszych...wyzywając mnie...bo co? bo umiecie ĆPAĆ ? i nie zrobiliście tego samego błędu? Heh dobre nie wiem czy warto na waszym miejscu być z tego dumnym.
Uwaga! Użytkownik LBJ nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1530 / 9 / 0
Kolego czy to nie Ty?
Miskov pisze:
Widziałem dziś reklamę Uwagi, bodajże na TVN. Zgadnijcie jaki będzie jutro temat dnia? Oczywiście dopalacze, w reklamie pokazywali trochę wypowiedzi "specjalistów", wjazd do sklepu z ukrytą kamerą (czyli standard w tego typu reportażach) + wyznania jakiegoś półmózgiego dresa co zadzwonił po karetkę z powodu "HALUCYNACJI" (...) po skonsumowaniu któregoś z produktów. Obejrzę, będzie ubaw.
  • 338 / 2 / 0
LBJ pisze:
Kto chce ten skorzysta. Chciałem dać ogólny zarys na swoim przykładzie co może się stać.
jak ktos jest debilem to mu nic nie pomoze, nawet jakby bylo napisane, ze ' NIE DO SPOZYCIA PRZEZ LUDZI', to chyba oczywiste, ze w wiekszej dawce osiagniesz nastepne plateau ale nie spotkasz sie ze stworca tylko sanitariuszem
LBJ pisze:
A Ci co ze szkołą jakąś wyjeżdżają...no cóż, w zeszył roku obroniłem magistra.
chuj Ci po nim skoro prawie bys w kostnicy skonczyl
LBJ pisze:
Na szczęście tak się nie stało, dał mi nauczkę i wybił mi z głowy tego typu zabawy. Może tak miało być?
kto, bog? szukasz usprawiedliwienia, a gdbys mial mozg to by do tego nie doszlo
LBJ pisze:
I śmieszni są niektórzy uważający się za nie wiem...lepszych...wyzywając mnie...bo co? bo umiecie ĆPAĆ ?
mysle, ze nie kazdy z tego forum jest tak wyspecializowany w tej dziedzienie, ze kazde jego podejscie do draga konczy sie rajdem erką przez miasto
  • 0 / / 0
moonwalker pisze:
Popierdolilo was?
Koles dobil do dna, by sie odbic i spojrzec na swoje zycie i je zmienic.
Kazdy, ktory wysmieje go jest debilem.
Jak juz sie stoczycie, , zrozumiecie <=> drogie gimbusy-wypierdalac do szkoly.
Nic dodać, nic ująć.
Uwaga! Użytkownik LBJ nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Operacja „Kryształ”

Czyli „ogólnopolskie uderzenie w przestępczość narkotykową wykorzystującą przesyłki kurierskie i pocztowe”.

Leczenie uzależnionych od opioidów bardziej dostępne, ale pod ścisłym nadzorem

Choć leczenie substytucyjne, czyli terapia uzależnień od opioidów polegająca na podawaniu legalnych leków zastępczych, jest stosowane w naszym kraju od ponad 30 lat, wciąż liczba objętych nim osób jest stosunkowo niska. Aby ułatwić do niego dostęp, wprowadzona ma zostać możliwość przepisywania tych produktów przez lekarzy. Ministerstwo Zdrowia określa zasady, na jakich ma się to odbywać.

Ministerstwo Rolnictwa alarmuje. Chodzi o nową akcyzę na alkohol

Ministerstwo Rolnictwa i Rozwoju Wsi wystąpiło do Ministerstwa Finansów o wycofanie planowanej podwyżki podatku akcyzowego na alkohol.