btw nie wiem czy zauwazyliscie ale jedyni ludzie ktorzy potrafia szybko i na raz zerwac z dragami to tacy debile jak autor ktorzy wystarczy ze przez wlasna glupote sie sparza jak nalezy i maja nauczke
z wami ostrozniaki jest duzo gorzej ihihihi ciekawe czy jest specjalne pieklo dla cpunow
x = x
moonwalker pisze:Popierdolilo was?
Koles dobil do dna, by sie odbic i spojrzec na swoje zycie i je zmienic.
Kazdy, ktory wysmieje go jest debilem.
Jak juz sie stoczycie, , zrozumiecie <=> drogie gimbusy-wypierdalac do szkoly.
I zauwazcie, że dzieki szkodzie takich ludzi jak LBJ, ci ktorzy nie ogarniaja jak trzeba do tego podchodzic, mają już 'alarm' czy tez tam 'ostrzeżenie' przed, wtym wypadku, dopami. Mi to akurat pasuje. Ci mądrzejsi/rozważniejsi, a ktorzy moze w przyszlosci popełniliby ten sam błąd, beda mogli się zastanowic czy warto 'leciec na hardkora'. Mi to pasuje ^^
biniol pisze:Ej no bez jaj, dziwie się wam wszystkim, którzy tak tyrają autora tematu ; o Dobra, popełnił błąd nie wiedząc co może się z nim stać po takiej dawce (ja najpierw zarzucalem dwa, gdy juz poznalem sie na dzialaniu lzd, zjadlem cztery - i bylo fantastycznie), ale kuźwa... Od razu wyzywać od debila, idioty? Nie wierze, że jesteście na tyle święci i rozważni ZAWSZE, by nie stestować cos pierwszy raz 'na hardkora'. Może i to byly początki, ale kazdy tak z czyms kiedys zrobil. Tylko ze jednym sie udaje i ciesza się efektem, a niektorzy źle trafią i przez to mają nauczkę, która na pewno da plony w przyszlosci ; D
I zauwazcie, że dzieki szkodzie takich ludzi jak LBJ, ci ktorzy nie ogarniaja jak trzeba do tego podchodzic, mają już 'alarm' czy tez tam 'ostrzeżenie' przed, wtym wypadku, dopami. Mi to akurat pasuje. Ci mądrzejsi/rozważniejsi, a ktorzy moze w przyszlosci popełniliby ten sam błąd, beda mogli się zastanowic czy warto 'leciec na hardkora'. Mi to pasuje ^^
Miskov pisze:Widziałem dziś reklamę Uwagi, bodajże na TVN. Zgadnijcie jaki będzie jutro temat dnia? Oczywiście dopalacze, w reklamie pokazywali trochę wypowiedzi "specjalistów", wjazd do sklepu z ukrytą kamerą (czyli standard w tego typu reportażach) + wyznania jakiegoś półmózgiego dresa co zadzwonił po karetkę z powodu "HALUCYNACJI" (...) po skonsumowaniu któregoś z produktów. Obejrzę, będzie ubaw.
LBJ pisze:Kto chce ten skorzysta. Chciałem dać ogólny zarys na swoim przykładzie co może się stać.
LBJ pisze: A Ci co ze szkołą jakąś wyjeżdżają...no cóż, w zeszył roku obroniłem magistra.
LBJ pisze:Na szczęście tak się nie stało, dał mi nauczkę i wybił mi z głowy tego typu zabawy. Może tak miało być?
LBJ pisze:I śmieszni są niektórzy uważający się za nie wiem...lepszych...wyzywając mnie...bo co? bo umiecie ĆPAĆ ?
moonwalker pisze:Popierdolilo was?
Koles dobil do dna, by sie odbic i spojrzec na swoje zycie i je zmienic.
Kazdy, ktory wysmieje go jest debilem.
Jak juz sie stoczycie, , zrozumiecie <=> drogie gimbusy-wypierdalac do szkoly.
Rekordowe konsultacje: Polacy mają dość karania za roślinę.
Psychoaktywny kameleon. Dlaczego marihuana to nie psychodelik?
Polska 2026 wygląda jak Stany Zjednoczone w 1996
O polskim systemie leczenia uzależnień opioidowych - z perspektywy pacjenta po dziewięciu ośrodkach.
Operacja „Kryształ”
Czyli „ogólnopolskie uderzenie w przestępczość narkotykową wykorzystującą przesyłki kurierskie i pocztowe”.
Leczenie uzależnionych od opioidów bardziej dostępne, ale pod ścisłym nadzorem
Choć leczenie substytucyjne, czyli terapia uzależnień od opioidów polegająca na podawaniu legalnych leków zastępczych, jest stosowane w naszym kraju od ponad 30 lat, wciąż liczba objętych nim osób jest stosunkowo niska. Aby ułatwić do niego dostęp, wprowadzona ma zostać możliwość przepisywania tych produktów przez lekarzy. Ministerstwo Zdrowia określa zasady, na jakich ma się to odbywać.
Ministerstwo Rolnictwa alarmuje. Chodzi o nową akcyzę na alkohol
Ministerstwo Rolnictwa i Rozwoju Wsi wystąpiło do Ministerstwa Finansów o wycofanie planowanej podwyżki podatku akcyzowego na alkohol.