Rozmowy na temat działania psychoaktywnego kannabinowego konopii.
ODPOWIEDZ
  • 327 / 3 / 0
Wiesz jak my tak dużo palimy czyli w chuj i codziennie %-D to jesteśmy po woli nadwrażliwi na THC gdzieś to czytałem. Nie wiem jak ty od jakiegoś czasu jak sie uwale to mam zamułe jak chuj itd. typu tylko TV, seks. A kiedyś jak sie pierwsze topy jarało to chciało się biegać i żyć. A teraz zamuła i monotonia xD
  • 59 / 1 / 0
Wszystko to kwestia nastawienia. Ja też dużo palę, ale zauważyłem, że jeśli nie nastawiasz się na zamułę tylko robisz coś kreatywnego, to nie siada się przed kompem czy TV i nie siedzi bez celu. Samo upalenie się dla upalenia nie ma sensu, bo rośnie tylko tolerancja i nic z tego nie mamy.
  • 327 / 3 / 0
Też tak kiedyś mówiłem popal parę lat a zobaczysz jak to jest ;) Squn to normalka normalnie żyje nie stety ;/
  • 30 / / 0
nie ma to jak palic raz na tydzien i ladnie wypierdala dupka w wiadra dobrego staffu <ok>
  • 152 / 8 / 0
jak robisz coc codziennie to nabierasz nawykow nie masz tripa nie jestes tak kreatywny i podatny na dzialanie mj chodz czasem jakas fajna hajowa sativka wyrwie cie z fotela i cos poodpierdalasz ale to sie zdarza spordycznie
a samo upalenie sie dla upalenia ma sens bo przecierz chcesz sie upalic %-D
  • 327 / 3 / 0
Kurwa dokładnie bez kitu to jest monotonia człowiek się tak do tego przyzwyczaja że nie zwraca na to uwagi. ,,A palić po to żeby się upalić,, co ty pierdolisz człowieku każdy presherowiec tak ma i po co się tym przejmować i tak nie zmienisz tego ;)
  • 152 / 8 / 0
to jest proste i logiczne palisz po to by byc upalonym a to ze ten stan traci na swej magii nie znaczy ze traci cala swa magie heheh
  • 327 / 3 / 0
No tak ale troszeczkę mniejsza chyba że się trafi kot ;)
  • 33 / / 0
Zapaliłem po miesiącu przerwy. Solidnie wbita lufa czyściocha na dwóch tak mnie sponiewierała, że nie mogłem w to uwierzyć. Była magia i radość jak kiedyś :cheesy:
  • 255 / 7 / 0
Re: Tolerancja
Nieprzeczytany post autor: hamah »
Nie trzeba robic miecha przerwy , wystarczy 225dxm i rano duza matiq w szczycie:D magja
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Największa europejska imprezownia tonie. Karetki błagają o pomoc – jeżdżą tylko do nocnych klubów

Ibiza – symbol beztroskiej zabawy, dźwięków techno i drinków za 25 euro – pęka w szwach. Ale, co ciekawe, nie z powodu tłumu turystów. Pęka system ratownictwa medycznego. Jak podaje lokalny związek zawodowy służby zdrowia, nawet jedna trzecia wszystkich interwencji karetek dotyczy klubów nocnych, gdzie dochodzi do… „bad tripów” po wiadomych zakazanych używkach.

Wpadli w trakcie transakcji

Piaseczyńscy kryminalni zatrzymali narkotykowy duet. Mężczyźni wpadli w trakcie transakcji, która odbywała się na jednym z parkingów w Wólce Kosowskiej. Na posesji 49-letniego obywatela Ukrainy, policjanci znaleźli uprawę marihuany. Krzaki konopi indyjskiej zostały zabezpieczone. 44 i 49-latek usłyszeli zarzuty karne oraz zostali objęci policyjnymi dozorami.

CBŚP z Łodzi zlikwidowało dwa laboratoria syntetycznych narkotyków

Zgarnęli klofedron o wartości ponad 25 mln PLN.