Dział poświęcony wpływowi substancji psychoaktywnych na działalność człowieka.
Psychodeliki i mięsne tripy
Nie jem mięsa w ogóle, nie mam mięsnych tripów
28
17%
Nie jem mięsa w ogóle, mam mięsne tripy
3
2%
Jem mięso sporadycznie, nie mam mięsnych tripów
38
23%
Jem mięso sporadycznie, mam mięsne tripy
8
5%
Jem ogromne ilości mięsa, nie mam mięsnych tripów
72
44%
Jem ogromne ilości mięsa, mam mięsne tripy
15
9%

Liczba głosów: 164

ODPOWIEDZ
  • 30 / / 0
nie jem mięsa nie mam / mialem bad tripów za mną LSD LSA 4-HO-MET łysice cubensisy DOI DOC ważka salvia DXM 2C-E
  • 425 / 4 / 0
Jem mięso jak najmniej, bo nie lubię. BDF nie jadłem, ale już trochę rzeczy w siebie wpierdolilem i nie jebało mięchem.
Wogóle mięso...takie hujowe słowo, samo w sobie obleśne;/
  • 1718 / 9 / 0
A czy 2C-P moze wywolywac takie cevy?

Bo przyznam ze na fazie pod oczami mialem fraktalowa tecze, piekne zmiany kolorow, ale raczej malo geometrii. Ale juz przed snem, jak prawie cala faza zeszla, lezac w lozku troche wizji przed oczami bylo. I wlasnie cos puchlo i roslo. Nie wiem czy mieso, ale chujowo jakos wygladalo. I klimat rowniez nieprzyjemny. Moze to od zmeczenia organizmu?
  • 357 / 3 / 0
forest pisze:
A czy 2c-p moze wywolywac takie cevy?

Bo przyznam ze na fazie pod oczami mialem fraktalowa tecze, piekne zmiany kolorow, ale raczej malo geometrii. Ale juz przed snem, jak prawie cala faza zeszla, lezac w lozku troche wizji przed oczami bylo. I wlasnie cos puchlo i roslo. Nie wiem czy mieso, ale chujowo jakos wygladalo. I klimat rowniez nieprzyjemny. Moze to od zmeczenia organizmu?
Wydaje mi się, że miałem podobnie (chyba po 2c-p, ew. 2c-e).
Wizje bym nazwał turpistycznymi, nie mięsnymi.

Jak kiedyś cały dzień wyrywałem mlecze, to później wieczorem nie mogłem spać od wizji wyrywania mleczy, wydaje mi się, że to działało podobnie, tylko, że z jeszcze mniej przyjemna treścią.
  • 488 / 7 / 0
Z tym problemem łatwo skończyć. Zażyjcie grzyby/kwasa/coś w ten deseń i weźcie w rękę surowe mięso lub jeszcze lepiej - mielonkę. Ja po takich doświadczeniach praktycznie nie jem mięsa. Czasem w wielkim głodzie skuszę się na fast food.
  • 1611 / 34 / 0
popierdolino pisze:
Moje nie były mięsne, ale równie obrzydliwe. To sygnał ze wazka jest hujowa.
Ja miałem ogień, buchające płomienie, spalanie mężczyzn przez skąpo odziane Amazonki i pomarańczowe bąbelki i kółka. Ważka nie jest taka zła.
"To co nie zdarza sie nigdy dwa razy, niektórym nie zdarza się nawet raz".
aparat.relaksu@hyperreal.info

Nowy blog - tym razem dopracowany:)
https://junkiepump.wordpress.com/
  • 295 / 3 / 0
"Genialna" ankieta.

...ale rozumiem że ma być humorystyczna:-)
Ostatnio zmieniony 14 sierpnia 2010 przez Nanachivos, łącznie zmieniany 1 raz.
Uwaga! Użytkownik Nanachivos jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1294 / 230 / 0
noo, ankieta w deche. a co jesli ja nie lubie miesa i jem, zwlaszcza czerwonego, bardzo malo? po wazce miesne fazy murowane. partnerka zamienia sie w facehuggera z obcego, za zamknietymi oczami cos jakby obrzydliwosci z "obcego: przebudzenie". innym razem cierpiace istoty-meble hodowane genetycznie (vide: DZIENNIKI GWIAZDOWE Lema). moja kolezanka po br-dfly miala wizje kanibalistyczne, z rozkosza wgryzala sie w ludzkie cialo irozsmarowywala krew po twarzy...
  • 425 / 4 / 0
Cyric pisze:
forest pisze:
A czy 2c-p moze wywolywac takie cevy?
Jak kiedyś cały dzień wyrywałem mlecze, to później wieczorem nie mogłem spać od wizji wyrywania mleczy, wydaje mi się, że to działało podobnie, tylko, że z jeszcze mniej przyjemna treścią.
Ja jak pracowałem zbierając truskawki, po paru dniach kiedy tylko zamknąłem oczy miałem cevy z truskawkamiXD
  • 2775 / 39 / 0
Ratedr pisze:
"Genialna" ankieta.

...ale rozumiem że ma być humorystyczna:-)
dokładnie
Uwaga! Użytkownik BS nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Jak marihuana niszczy serce

Na Uniwersytecie Kalifornijskim w San Francisco wykazano, że przewlekłe używanie konopi - niezależnie od tego, czy są one palone, czy przyjmowane w jakimś jadalnym produkcie - wiąże się z istotnym ryzykiem dla układu sercowo-naczyniowego.

Cudowne "koktajle" i narkotyki. Nieznane oblicze złotej ery Hollywood

Narkotyki, używki i magiczne koktajle, które miały utrzymać największe gwiazdy ekranu w dobrej kondycji, zdolne pracować na planie przez trzy doby bez przerwy, były w Hollywood na porządku dziennym...

Powracająca moda na dopalacze. RPD apeluje o sprawną interwencję

W sprawie edukacji dzieci i młodzieży na temat substancji psychoaktywnych zwróciła się Rzeczniczka Praw Dziecka do Ministry Edukacji. – Z rosnącym niepokojem odnotowuję kolejne doniesienia medialne alarmujące o powracającej wśród dzieci i młodzieży modzie na dopalacze. Prawdopodobnie szeroka dostępność tych nielegalnych substancji – sprzedawanych m.in. poprzez Internet – oraz ich relatywnie niska cena sprawiają, że środki zastępcze oraz nowe substancje psychoaktywne zyskują coraz większą popularność, także wśród młodych ludzi – wskazała Monika Horna-Cieślak w piśmie do MEN z 2 czerwca.