4-MMC, M-CAT, metyloefedron
Więcej informacji: Mefedron w Narkopedii [H]yperreala
Twoim zdaniem: Cena grama mefedronu po delegalizacji
1. Mniej niż 30zl
42
6%
2. Między 30 a 40zl
33
5%
3. Między 40 a 50zl
69
10%
4. Między 50 a 60zl
114
16%
5. Między 60 a 70zl
97
14%
6. Między 70 a 80zl
154
22%
7. Więcej niż 80zl
186
27%

Liczba głosów: 695

ODPOWIEDZ
  • 12 / / 0
z tego co widze po duckduckgo to juz drozeje w jednym sklepie krysztal kosztowal 45zl a teraz 70 a na u;licy to mysle ze bedzie kosztowal 90-110 ;-)
  • 577 / 11 / 0
Mysle ze na ulicy go w ogole nie bedzie przynajmniej u mnie w miescie ciezko nawet o pixy a co tu mowic o mefie ale jebac to jest jeszcze bufedron/metedron itp.
  • 466 / 4 / 0
mef jest dobry stymulant, ale jebać to chyba znów zaczynam brac psychodeliki ;D
  • 1069 / 12 / 0
Po delegalizacji na topie będzie pewna piosenka, której słowa zacytuję:

"Ile jesteś wart? kto Twoją cenę zna ...?"
  • 294 / 5 / 0
ja stawiam tak:
na ulicy czysty ok. 100 zł
na ulicy żeniony 50-70 zł
  • 5299 / 106 / 0
Po ile tera chodzi gram mefa? Jak ostatnio usłyszałem że w kłodzku jest 200 za dychę to się zdziwiłem i gały wybałuszyłem bo nie ni chuja nie umierzyłem... w moc. Nie testowałem bo po chuj mi 10g mefedronu kurwa, a i szkoda siana, którego nigdy za wiele
Spokój jest najwyższym szczęściem :*) Czanga tak bardzo
  • 429 / / 0
200pln za deko!? Na ulicy czy w sklepie??
  • 1558 / 18 / 0
Raczej na ulicy
  • 1179 / 9 / 0
To też nie wiadomo co to by było...
  • 2775 / 39 / 0
jarzeniówka, tynk i apap %-D
Uwaga! Użytkownik BS nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Newsy
Mnisi szmuglowali narkotyki. Ukryli je za fałszywymi ściankami

22 buddyjskich mnichów zostało aresztowanych na międzynarodowym lotnisku w Kolombo w Sri Lance. W ich bagażach znaleziono łącznie około 110 kilogramów marihuany.

USA. Takiej zmiany w kwestii marihuany nie było od dekad

Ministerstwo sprawiedliwości USA zmieniło w czwartek klasyfikację produktów z marihuany. To najdalej idąca zmiana polityki w tej sprawie od dekad. Marihuana znalazła się w "koszyku" substancji o umiarkowanym lub niskim potencjale uzależnienia, takie jak ketamina, paracetamol z kodeiną i sterydy anaboliczne.

Badanie: użytkownicy psychodelików mogą inaczej przetwarzać emocje

Użytkownicy psychodelików inaczej przetwarzają emocje, m.in. szybciej rozpoznają zagrożenie - wynika z badania UJ. Kierujący nim prof. Michał Bola podkreślił, że przeciera ono szlaki w obszarze neuroobrazowania użytkowników psychodelików, jednak pełne zrozumienie ich wpływu na mózg wymaga wielu lat pracy.