Dział poświęcony dyskusji na temat testów służących wykazaniu, że osoba spożywała narkotyki, oraz służących zidentyfikowaniu substancji w materiale.
ODPOWIEDZ
  • 0 / / 0
Dość ważne.

Czy w aptekach można kupić test na dopalacze? Nie chodzi mi tu o prawdopodobienstwo wskazania dodatniego THC na multi-tescie.

Dostalem cynk, ze od 5 dni w niektorych aptekach takie testy sa.

Podobnie z mefedronem, jest jakis test w aptece, badajacy czy dany narkotyk byl przez nas uzywany?

Wujek duckduckgo mowi mi, ze nie, newsy, ze tak...

Ktos sie orientuje?
Ostatnio zmieniony 31 lipca 2010 przez 5meoDgi, łącznie zmieniany 2 razy.
  • 182 / 6 / 0
A po ki huj ma byc test na legalna uzywke? Chyba, ze prowadzisz auto... nie wiem kurwa.
  • 6 / / 0
5meoDgi pisze:
Dość ważne.

Czy w aptekach można kupić test na dopalacze?
Jestem na 99% pewien że nie
  • 983 / 16 / 0
Ja też, oni co chwilę zmieniają skład, produkowanie tego typu testów jest nieopłacalne.
  • 757 / 31 / 0
Zależy pewnie na jakie bo coś mi się zdaje, że część ketonów może wyjść przy testach na amfetaminę a te są chyba dość popularne.
  • 0 / / 0
Jaki jest okres czasu po którym stężenie THC w organizmie jest na tyle małe, aby Multi-Test tego nie wykrył.

Mam na myśli czas po okresie 3 miechów co 3-4 dni.

Bez żadnych sztuczek, normalna dieta, norma w przyjmowaniu płynów.
  • 0 / / 0
Jeżeli np. w szpitalu na badaniu z krwi wyjdzie, że jakaś substancja obca jest w organizmie i będzie badane co to jest, to jak długo po zażyciu substancji test jest w stanie ją wykryć w organizmie? Chodzi mi konkretnie o :
A) Morfinę
B) Kodeinę
C) Marihuanę
D) Heroinę
E) LSD
Informacjami o innych środkach nie pogardzę. (:
Jeszcze jedno pytanie: Czy jeżeli ktoś brał Acodin (w wiadomym celu) test wykryje to w jakiś sposób, czy nie ?
Uwaga! Użytkownik Lucyferka nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3129 / 26 / 0
LSD - nie ma opcji, zeby wykryli, znika z organizmu juz kilka h po zażyciu
THC - w zależności od intensywności palenia, od kilku dni do kilku miesięcy

Na temat opiatów się nie wypowiem, bo się tym nie interesowałem. Na DXM nikt testów nie robi, na LSD zresztą też.
Ostatnio zmieniony 13 sierpnia 2010 przez chusajn, łącznie zmieniany 1 raz.
High, how are you?
  • 182 / 1 / 0
duckduckgo.kurwa.pl
  • 146 / 3 / 0
Morfina, kodeina i helena generalnie do 72godzin, deks w niektórych przypadkach może dać pozytywny wynik na majke.
ODPOWIEDZ
Newsy
Betel jest używany od co najmniej 4000 lat

Betel to po kofeinie, alkoholu i nikotynie najbardziej popularna używka na świecie. Jest używany od dawna i głęboko zakorzeniony w kulturze Azji. Chociaż żucie betelu wiąże się z zabarwieniem zębów, brak takie zabarwienia nie oznacza, że człowiek betelu nie żuł. Dlatego też stwierdzenie jego użycia w przeszłości wymaga specjalistycznych badań. Taki, jakich podjęli się naukowcy z Tajlandii, Australii i USA.

Może być nowym fentanylem. "Flysky" rozprzestrzenia się w USA

Nowy śmiertelnie niebezpieczny narkotyk rozprzestrzenia się w Stanach Zjednoczonych. Pojawił się m.in. na ulicach Chicago, Filadelfii i Pittsburgha. "Flysky" to heroina zmieszana z medetomidyną - środkiem uspokajającym stosowanym w weterynarii.

Palenie marihuany trzykrotnie zwiększa ryzyko raka jamy ustnej w ciągu pięciu lat

Najnowsze badania naukowców z Uniwersytetu Kalifornijskiego w San Diego pokazują, że osoby z zaburzeniami związanymi z używaniem marihuany (CUD) mają ponad trzykrotnie wyższe ryzyko zachorowania na raka jamy ustnej w ciągu pięciu lat. Związek ten utrzymuje się nawet po uwzględnieniu takich czynników jak palenie tytoniu czy wiek. Wyniki rzucają nowe światło na potencjalne zagrożenia zdrowotne związane z długotrwałym i intensywnym używaniem konopi.