a czemu nie można ?? bo co ?
jak zalicza wszystko w terminie to co stoi na przeszkodzie żeby nawet imprezował tydzień..będzie miał co wspominać.już nie rób za jego matkę.
ja osobiście też lubię najbardziej psychodeliki
polecałbym grzybki ;]
AstralBlade pisze: zlituj się ! proszę
a czemu nie można ?? bo co ?
jak zalicza wszystko w terminie to co stoi na przeszkodzie żeby nawet imprezował tydzień..
AstralBlade pisze: będzie miał co wspominać.
AstralBlade pisze: już nie rób za jego matkę.
ja osobiście też lubię najbardziej psychodeliki
polecałbym grzybki ;]
[/quote]
Popieram z całego serca.
Do pytającego - tu cię chętnie naprowadzimy, ale trochę ruchów z twojej strony chyba bedzie wymagane. Tym bardziej posmakuje, jak już znajdziesz. Bo jak ci duckduckgo mało opowiedziały o 4-aco-DMT, to chyba się nie przykładasz.
Psychodeliki jako takie nic nowego w Tobie nie zrodzą. Mogą być co najwyżej katalizatorami. Każdy kto uważa inaczej myli skutek z jej przyczyną.
Z moich doświadczeń polecałbym przede wszystkim kaktusa z meskaliną. Jeżeli jest niedostępny to albo jakieś powojowate z LSA lub grzyby z psylocybiną. Pierwsze dają głębszego tripa umysłowego, są bardziej pouczające, ale nie dostarczają prawie żadnych doznań wizualnych. Te drugie za to generują bardzo silne doznania zmysłowe, ale są nieco bardziej dziwaczne, jeżeli chodzi o myślenie, itp. Co też jest bardzo pouczające, ale ma mniejszą wartość "duchową". Oczywiście, to moje subiektywne wrażenia, chociaż arogancko twierdzę, że wynikają one z tego jak te substancje działają na ludzi. Zaznaczam, że wszystkie te substancje, w odpowiednich dawkach, nie mogą nie wywrzeć niesamowitego wrażenia na nowicjuszu. Dobrze zaplanuj tripa, a ja życzę udanych wojaży!
ja lubię pisać na alko, dobrze wia-drykt wychylylyć i fly
away my space rocket - whiskey on the rox
aparat.relaksu@hyperreal.info
Nowy blog - tym razem dopracowany:)
https://junkiepump.wordpress.com/
Rzetelna historia kryminalizacji konopi (USA + kontekst międzynarodowy)
Dlaczego ograniczenie marihuany do listy chorób to katastrofa dla pacjentów – historia Adriana
Prawie 60% rynku e-papierosów w Polsce to szara strefa
Prawie 60 proc. polskiego rynku e-papierosów funkcjonuje poza jakąkolwiek kontrolą państwa. Nowy raport Fraunhofer IIS pokazuje, że Polska jest jednym z europejskich liderów nielegalnego obrotu produktami do waporyzacji, a skala problemu może rosnąć jeszcze szybciej niż dotychczas.
Ekspert: szkodliwość kawy jest mitem
Kawa, do niedawna uważana za używkę, w świetle najnowszych badań wykazuje liczne korzyści zdrowotne: obniża ryzyko nadciśnienia tętniczego, chorób serca i kamicy nerkowej, wspiera zdrowie wątroby i naczyń, zmniejsza stan zapalny oraz ryzyko zgonu. Warunkiem jest, aby pić ją w sposób regularny i umiarkowany - podkreśla lek. Stanisław Surma.
Rzeczniczka praw dziecka apeluje o edukację w zakresie skutków dopalaczy
Rzeczniczka praw dziecka ponowiła swój ubiegłoroczny apel skierowany do Ministerstwa Edukacji Narodowej o podjęcie działań edukacyjno-informacyjnych na temat szkodliwości dopalaczy we wszystkich placówkach oświatowych. Problem jest powszechny, a obecny wśród dzieci i młodzieży trend sięgania po dopalacze nie maleje. Jak pokazują statystyki, z roku na rok jest coraz więcej przypadków zatruć spowodowanych sięganiem po substancje psychoaktywne.