Alkaloid opium - metylowana pochodna morfiny.
Więcej informacji: Kodeina w Narkopedii [H]yperreala
Zablokowany
  • 554 / 5 / 0
Nieprzeczytany post autor: michcioms »
Mam pytanko : czy po miechu ciągu jak sie zrobi 3 dni przerwy i na kolejne dwa dni sie zarzuca to skręt bedzie krótszy/słabszy o te 3 dni ? czy wtedy przerwa idzie sie j*bać ?
Proszę o kontakt ludzi z lubelskiego, łączmy się Wszystko powyzej jest wytworem wyobrazni.
  • 989 / 35 / 0
Na chuj odstawiasz, przeżuć się na brałna!
Nie pokonasz kobiety w kłótni, to niemożliwe. Nie wygracie, bo jeśli chodzi o kłótnię, to my mamy pod górkę. Bo my musimy mówić z sensem.

xzx
  • 554 / 5 / 0
Nieprzeczytany post autor: michcioms »
to nie wchodzi w gre ;p Mogłby ktos odpowiedziec czy mozna tego skreta tak na raty zabijać ? zaczynam od jutro robote
i to dosc skomplikowaną , musze byc miły dla ludzi , i niewiem .czy moze lepiej zejsc z dawek chociaz biore tylko 300mg dziennie. no i mam ten estazolam. a taka kurwica w nogach tez przejdzie przez te 6 dni ?
Proszę o kontakt ludzi z lubelskiego, łączmy się Wszystko powyzej jest wytworem wyobrazni.
  • 140 / 1 / 0
michcioms pisze:
to nie wchodzi w gre ;p Mogłby ktos odpowiedziec czy mozna tego skreta tak na raty zabijać ? zaczynam od jutro robote
i to dosc skomplikowaną , musze byc miły dla ludzi , i niewiem .czy moze lepiej zejsc z dawek chociaz biore tylko 300mg dziennie. no i mam ten estazolam. a taka kurwica w nogach tez przejdzie przez te 6 dni ?
miesiąc ciągu to mało, więc twój "skręt" będzie lajtowy, ale co do twego pytania myślę, że nie.Ta 3 dniowa przerwa idzie się jebać! jak chcesz przestać brać to po tych 3 dniach nie wal kody tylko trzeźwiej dalej, bo jak zarzucisz zawsze jest opcja, że znów popłyniesz, ewentualnie możesz zarzucić poniżej 75 mg ale jak wytrzymasz 3 dni to dalej powinno być ok.
Co do tematu mi na sen przy odstawieniu pomaga neuroleptyk Risperidon, mam przepisany go od lekarza 2ml na wieczór i po h idę spać bez oporów, poza tym występuje po nim lekka sedacja, taka alternatywa jak brak benzo.
h͜y̶pe̡r͞re͜a̴l̕ ̶4 ̢t́eh̷ ͠ẃin̴z̢z̕
  • 655 / 3 / 0
Oprócz tego, że jest cały temat pod tytułem uzależnienia,

To ja bym radził to co napisał userd w wątku o którym wspomniałem wyżej. Wziać codziennie jedno opakowanie thio, które zaspokoi głód wpierdolenia czegokolwiek i głód biegania do apteki (MMMMMMM te seksowne panie po technikum farmacji - od tego też pewnie da się uzależnić %-D)

Więc spróbuj jechać na jednej paczce 2 tygodnie codziennie (jak jesteś tak wjebany, że grzejesz codziennie), później po 2 tygodniach co drugi dzień i tak dalej.
Szukam żony wśród polskich farmaceutek lub ukraińskich prostytutek.
  • 1111 / 17 / 0
Nieprzeczytany post autor: leiche »
Zamykam temat. Dyskusja podpada pod wątek "Kodeina - uzależnienie".
white trash get down on your knees, time for cake and sodomy
Zablokowany
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Mnisi szmuglowali narkotyki. Ukryli je za fałszywymi ściankami

22 buddyjskich mnichów zostało aresztowanych na międzynarodowym lotnisku w Kolombo w Sri Lance. W ich bagażach znaleziono łącznie około 110 kilogramów marihuany.

Lepsza dostępność do terapii dla osób uzależnionych od opioidów

Rada Ministrów przyjęła nowelizację ustawy o przeciwdziałaniu narkomanii oraz niektórych innych ustaw. Nowe rozwiązania zwiększają dostęp do leczenia osób uzależnionych, upraszczają procedury dla instytucji publicznych oraz umożliwiają skuteczniejsze udzielanie pomocy medycznej.

Od operacji do legislacji – CBŚP kształtuje prawo UE w walce z narkotykami syntetycznymi

Polska inicjatywa przerodziła się w konkretne regulacje UE – nowe przepisy ograniczające dostęp do kluczowych prekursorów narkotykowych to bezpośredni efekt działań Centralnego Biura Śledczego Policji.