Wszystko, co dotyczy hodowli/uprawy grzybów psylocybinowych.
ODPOWIEDZ
  • 6 / 1 / 0
Możliwe że miał wyjebane, tylko chciałem mniej więcej się zorientować w źródle problemu żebym ja nie zrobił tego błędu. Fotki były kompresowane bo jednak 3 mb to nie można zaszaleć z rozdzielczością xD. Brałem z allegro aukcja od magicznegrzyby ale pierwszy rzut był naprawdę spoko, i zero problemów. Cóż wywalę wszystko zerwę pierwszą warstwę i zobaczę czy kolejne rzuty wyjdą zdrowe czy nie.
  • 12 / 1 / 0
Co robić z tą pleśnią torba zamknięta 8 dni grzyby wyrosły i takie coś... ratować to czy śmietnik? Sorki za pisownie ale moderator usuwa bo zły dział.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
  • 294 / 11 / 0
Nie widać żeby coś było źle, możesz pokazać gdzie na zdjęciu to jest?
  • 1649 / 1032 / 7
Rzecz w tym, że tam nic nie jest nie tak.
Jak mniemam chodzi o "to białe coś", co jest po prostu grzybnią i gdyby było to pytanie zadawane w Milionerach za milion na zasadzie milion albo nic, i tylko dwie możliwości do wyboru, to większość i tak pewnie by wybrała "pleśń"... I po piniondzach 🤭
𝕊𝕥𝕒𝕪 𝕨𝕚𝕝𝕕, 𝕄𝕠𝕠𝕟 𝕔𝕙𝕚𝕝𝕕.. 🌙
  • 12 / 1 / 0
Zobaczcie co się dzieje chyba gnije to pleśń... Nie wiem co mam robić czy jest sens to ratować?
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
  • 1100 / 273 / 0
o czym Ty piszesz? wszystko ok
Uwaga! Użytkownik 3ldritch nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 213 / 47 / 0
Nie wiadomo czy okej na pierwszy rzut oka. Kieruj się zapachem w pierwszej kolejności.
  • 6 / 1 / 0
Wygląda jak grzybnia, jeśli pachną okej jak grzyby to powinno być dobrze. Ale jeśli się martwisz to zawsze możesz zebrać ten rzut. Usunąć pleśń i zacząć jeszcze raz.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Przepisy miały ukrócić rekreacyjne stosowanie medycznych konopi. W sieci można je obejść

Jest drożej, niż przed wejściem w życie przepisów ograniczających nadużycia przy kupowaniu medycznej marihuany, ale wystawianie recept online, bez wizyty u lekarza wciąż jest możliwe. W sieci załatwienie "trawki" na "legalu" trwa kilka minut.

Holenderska władza kontra zapach jointa: rekordowa kara dla plantacji!

Witajcie w kraju, gdzie marihuana jest legalna… pod warunkiem, że jej nie widać, nie słychać i – broń Boże – nie pachnie. W Hellevoetsluis, malowniczej miejscowości pachnącej dotąd głównie morzem i smażonymi frytkami, sąsiedzi od dwóch lat żyją w aromatycznej chmurze z największej w kraju plantacji konopi. Teraz sąd wziął głęboki wdech i wydał wyrok: tydzień na zamontowanie filtrów albo kara, która zaboli nawet tak wielką firmę jak CanAdelaar. Czy holenderski eksperyment z legalną trawką właśnie zamienia się w dym?

Niemcy. Rośnie konsumpcja marihuany wśród dorosłych

Konsumpcja marihuany w Niemczech wśród młodych dorosłych znacznie wzrosła, za to nastolatkowie rzadziej po nią sięgają.