Dział, w którym omawiane są konkretne kondycje, oraz ich wpływ na i współzależności z efektami środków psychoaktywnych.
ODPOWIEDZ
  • 684 / 11 / 0
BraunGP - ale to caly czas ta sama laska, czy sa dwie? Bo sie pogubilem.

Pete - tego ataku paniki dostales bezposrednio po zapaleniu czy jak? Dziwne. Ja jestem podatny na nerwice i takie sprawy od dziecinstwa mysle, natomiast nigdy po zapaleniu mi sie to w jakikolwiek sposob nie nasilalo, w ogole za bardzo nie rozumiem jak mozna sie tak nakrecac po ziole. Owszem sa jakies tam male wkretki ale w moim przypadko latwo to kontrolowac. Moze mj na mnie tak slabo dziala, nie wiem. Zakladajac ten temat mialem raczej na mysli dlugotrwale konsekwencje rekracyjnego uzywania mj (tak jak np. z BraunGP), raz na jakis czas czy tez czesciej, a nie chodzilo mi raczej o sama faze.
Uwaga! Użytkownik anonimowy_uzytkownik nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1 / / 0
Dokładam jedno pytako do tematu, w ostatnim czasie prochy doprowadzily mnie do neriwcy serca ale polepsza się sytuacja i palilem przez 3 lata i raczej nie mialem jakichs zadnych akcji nerwicowych po paleniu, raz jak zajaralem przy tej nerwicy to serce mi zaczelo mi napierdalac tak ze ruszala mi sie cala koszulka i czulem puls w calym ciele, myslicie ze po wyjscu z tzw nerwicy raczej normalnie bedzie mozna popalac czy to pogorszy jakies stany
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Marihuana po reklasyfikacji: wciąż daleka droga do federalnej legalizacji w USA

Administracja Donald Trump ogłosiła wykreślenie marihuany z najbardziej restrykcyjnej kategorii federalnych substancji kontrolowanych. To ważna decyzja dla branży i inwestorów. Nie oznacza jednak, że Stany Zjednoczone zalegalizowały marihuanę rekreacyjną na poziomie federalnym. Do tego droga pozostaje długa i politycznie trudna. Po reklasyfikacji, zgodnie z zasadą „kupuj plotki, sprzedawaj fakty”, akcje firm z branży najpierw silnie wzrosły, a potem mocno spadły.

Pozostałości nielegalnej destylarni whisky w szkockim Highlands

Dobrze, że wcześniej nie znalazła tego skarbówka, bo zniszczyłaby ten piękny kawałek historii. Na szczęście przetrwał i dostarczył silnego dowodu, że kamienna struktura w Ben Lawers National Nature Reserve służyła do nielegalnej produkcji whisky.

Mnisi szmuglowali narkotyki. Ukryli je za fałszywymi ściankami

22 buddyjskich mnichów zostało aresztowanych na międzynarodowym lotnisku w Kolombo w Sri Lance. W ich bagażach znaleziono łącznie około 110 kilogramów marihuany.