Alkohol etylowy pod każdą postacią.
Więcej informacji: Etanol w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 1 / / 0
Nieprzeczytany post autor: toka »
a wie ktos jak sie nauczyć niepić? offtop
  • 1067 / 205 / 0
Nieprzeczytany post autor: czajnikof »
Z niepiciem ciężka sprawa, zaszyj sie , abo co.
A główna zasada picia wódki aka czystej, żeby sie nad nią nie modlić. Nie taki diabeł straszny.
I pamiętajcie, trenować, trenować, trenować
I don't do drugs. I am drugs.
  • 135 / 3 / 0
Nieprzeczytany post autor: Rawers »
Kurcze mam podobny problem,dziś miałem nie pić kolejny dzień,ale skończyły mi się zapałki więc musiałem iść do sklepu,i pomyślałem sobie a to kupię te 2 piwa i na tym koniec,teraz siedzę piję 6 piwo a mam jeszcze 4 koło siebie,jak wypiję choć jedno piwo,to ciągle myślę o następnych.
  • 3854 / 315 / 0
Nieprzeczytany post autor: Procent »
Tzw. Perpetum promile ;].
Uwaga! Użytkownik Procent jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2179 / 31 / 0
nauczyć sie pić jest tak samo prosto jak nauczyć sie jeździć na rowerze czy pływać. Zazwyczaj polega to na tym, żeby starać sie przechylając szklanke/butelke/inne naczynie z płynem trafić w otwór ustny tak aby jak najmniej ulać. Kilka prób i nauczysz sie, wystarczy troche samozaparcia i pełne przekonanie że jesteś gotów przyjąć taką życiową naukę.
Hidden mefedron User
  • 3854 / 315 / 0
Nieprzeczytany post autor: Procent »
Metoda 3 P

Polej-Przechyl-Powtórz.
Uwaga! Użytkownik Procent jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2497 / 49 / 0
Pierdol Piwo, Pojdz Po alPrazolam ;)
Uwaga! Użytkownik świetliste macki kosmicznej jaźni nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 488 / 7 / 0
Nieprzeczytany post autor: pan jozek »
Ja polecam ostry zbak przed piciem. Ale taki naprawdę ostry. Nie można wtedy wypić zbyt dużo bo wielu petentów leży po 4 piwach.
Trzeźwość to jeden z alternatywnych stanów świadomości.
  • 1611 / 34 / 0
Nieprzeczytany post autor: Maskaradore »
Oto zestaw startowy biegacza przygotowany speszyl for ju:

Po piciu tym sposobem wyszedłem w połowie zdania podczas podrywania dziewczyny, założyłem kurtkę na lewą stronę i w przeciwnym do prawidłowego udałem się autopilotem do domu. Pomyliłem tramwaje, zarzygałem budkę motorniczych i przystanek.

CYTRYNA
NA ZAGRYCHĘ!!!
[ external image ]
po każdym strzale czegokolwiek wsadzamy do ryja plasterek cytryny i ssiemy, gryziemy kurźwa!
Przełkniemy wszystko i wypijemy wuuuuchtę. Testowane na wszystkim, ale powyższe story tyczy się Żołądkowej tekili, pitej przed pubem w bramie, hihihihiihhi - 0,5 lytra w 20 minut i hheeeeeeeeej hoł hoł
"To co nie zdarza sie nigdy dwa razy, niektórym nie zdarza się nawet raz".
aparat.relaksu@hyperreal.info

Nowy blog - tym razem dopracowany:)
https://junkiepump.wordpress.com/
  • 845 / 12 / 0
Nieprzeczytany post autor: kato »
Ja się już chyba nigdy tego nie naucze. Postanowienia, przypomnienia w komorce, budziki, notatki na rekach, odmierzanie wypitych piw na godzine ( np. jedno piwo/pol h), robienie przerw podczas picia. Nic nie dziala, zawsze konczy sie tak samo - budze sie rano w jakims miejscu, impreza zaczela sie o 20, trwala do 4, a ja pamietam tylko do 22. Wielka czarna dziura w pamieci. Czasem jakis przeswit sie pojawi - np. wyjatkowo przypalowej sytuacji.

To tyle co ma do powiedzenia na temat uczenia sie picia. Wiele rzeczy moge sie nauczyc, ale tego chyba nigdy.
Uwaga! Użytkownik kato jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Newsy
Marihuana może być substytutem alkoholu – wyniki nowego badania

Nowe badanie opublikowane w czasopiśmie "Drug and Alcohol Dependence" (2025) dostarcza pierwszych w historii laboratoryjnych dowodów na to, że używanie marihuany może zmniejszać spożycie alkoholu.

Narkotyki. Nie trzeba dealera, młodzi kupują przez internet

Narkotyki są coraz mocniejsze i coraz łatwiej dostępne, alarmuje pełnomocnik rządu Niemiec ds. uzależnień.

Jechał pijany na terapię i wpadł prosto na patrol

Poranki bywają trudne, szczególnie gdy w organizmie wciąż krąży wczorajszy alkohol. W Bartoszycach w piątek 22 sierpnia policjantki ruchu drogowego zatrzymały rowerzystę.