Ad rem - brzuch boli mnie prawie zawsze po kodeinie. Zazwyczaj w okolicach 5h po przyjęciu kodeiny (dawki 150-600mg) odczuwam skurcz mięśni brzucha i typowy skurczowy ból - niestety ale drotaweryna i spasmolina nie pomagają. Na ogół idę spać i samo mija. Jest to dość uciążliwe bo boli na tyle mocno, że znacznie przeszkadza w wykonywaniu podstawowych czynności. Ale jak się ćpie to trzeba się liczyć z negatywnymi konsekwencjami.
Wczoraj drugi raz zarzuciłem kodę, już ekstrahowaną, z całej paczki antidolu 15 (150mg). Fazy również nie było, za to po ok. 2-3h od podania dostałem dziwnych skurczów brzucha i tępego bólu jąder (a może to tylko promieniowanie), który utrzymywał się aż nie zasnąłem. W nocy było ok, ale dzisiaj po przebudzeniu znów jest to samo. Polecacie wziąć jakieś tabletki, czy może samo przejdzie?
Aha i to był ból bardziej w podbrzuszu.
Generalnie ma być lekko... Wysrać sie koniecznie przed kolejnym zarzucaniem! z 2 h przed przyjęciem można zjeść JEDNĄ małą kanpeczkę z jakims twarożkiem/serkiem/warzywkiem... Po zarzuceniu odczekać dłuższą chwile, napić się gorącej herbaty(podbija) znowu zjeść mało i lekko.
Żołądek opiatowca absolutnie nei znosi NAŻARCIA! Trzeba jeść w naprawdę małych porcjach-ja w ciągu jadłem 1/3 obiadu.
Patrzeć co się je z czym i DOBRZE GRYŹĆ szczególnie mięsa/twarde warzywa...
Zapijać meliską(świetna na trawienie...) i wpierdalać len mielony na gorącym mleku/wodzi(żeby się zaparzył) i miodem(koniecznie miodem nie cukrem) w konsystencji półpłynnej-błonnik=świetna kupa xD
Generalnei każdy kto ćpa w ciagu trochę czasu powinnien wykminić że trzeba mocno zmienić zwyczaje żywieniowe...
7 petycji przeciw reklamom i promocjom alkoholu, które mogą zmienić polskie prawo
Magiczne grzybki działają na mózg dłużej. Odkrycie pomoże w leczeniu depresji
Dlaczego ograniczenie marihuany do listy chorób to katastrofa dla pacjentów – historia Adriana
Kanada zebrała ponad 5,4 miliarda dolarów z podatków od sprzedaży legalnej marihuany
Od momentu legalizacji marihuany minęło siedem lat. Kanada podsumowuje zyski. Kwoty robią wrażenie, ale szczegółowe dane pokazują, że nie wszystko poszło zgodnie z planem. Rząd federalny zarobił mniej, niż zakładał. Z kolei wydatki na edukację okazały się znacznie niższe od obiecanych.
Koniec hurraoptymizmu? Brakuje dowodów na skuteczność medycznej marihuany przy większości schorzeń
Złe wieści dla osób, które widzą w medycznej marihuanie remedium na całe zło świata – nawet na nowotwory. Analiza 2500 badań wykazała, że jej skuteczność można potwierdzić zaledwie w ułamku schorzeń, na które jest stosowana. Czy kannabinoidy czeka podobna przyszłość co opioidy?
Produkowali tyle amfetaminy, że narkotyki musieli wozić taczką
Ponad 64 kilogramy amfetaminy, nielegalna linia produkcyjna i dwie osoby zatrzymane – to efekt działań specjalnego wydziału antynarkotykowego łódzkiej policji. Ilości narkotyków były tak duże, że do ich transportu sprawcy wykorzystywali… taczkę.