Syntetyczny opioid o niewybiórczym działaniu na receptory opioidowe.
Więcej informacji: Tramadol w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 3523 / 51 / 0
CosmoDo pisze:
MIT jak huj . Moje pozłacane nasieniowody i prostata z włókna szklanego mówią, że nie prawda to jest . Da się mieć orgazm, tylko trzeba na www.czerwonatuba zapodać kategorię jaką tam kto chce i nacierać aż do skutku . < pierdolnięty post garnkiem ,
gwarantuję Ci, że można dojść do takich dawek,że nie tylko nie będziesz mógł uprawiać seksu, ale w ogóle o nim zapomnisz i nawet analne minety nie pomogą, ani stymulacja prostaty palcem hehe
GG 11510053
Piszcie kiedykolwiek

Wszystko co napisałem na tym forum to prawda; opisywane sytuacje miały miejsce..
  • 298 / / 0
Nieprzeczytany post autor: qqq111 »
Jestem w prawdziwym ciągu od tygodnia i wczoraj chciałem się spartać, jechałem na ręcznym z 30 minut i nic, a normalnie robię to w dwie minuty. Tylko zrobiła mi się ogromna opuchlizna na kutasie i nie dość że to, to jeszcze wymuszone szczanie na siedząco.
  • 146 / 3 / 0
Nieprzeczytany post autor: d2 »
Tramal to zdradliwe gówno, jak po kodzie, majce czy nawet fentanylu na następny dzień nie miałem najmniejszych problemów z osiągnięciem orgazmu tak po tym nie ma szans, choćby nie wiadomo jak zajebistą laske dmuchać po prostu nie da rady. :-/
Uwaga! Użytkownik d2 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3523 / 51 / 0
co gorsza nawet jak się człowiek spuści to jest nadal dziwne ciśnienie na dalszy seks
GG 11510053
Piszcie kiedykolwiek

Wszystko co napisałem na tym forum to prawda; opisywane sytuacje miały miejsce..
  • 347 / 6 / 0
W ogóle samo spuszczenie dziwnie się odczuwa, przynajmniej ja. Sperma wypływa, a nie tryska. Problem podobny jak z sikaniem i opróżnianiem jelit. Jak już jem T, to o seksie nawet nie myślę. A jak się podniecę, to i tak mówię wprost: nie dzisiaj, bejbe :) Wyjątek bym zrobił dla jakiejś nimfomanki albo jakby dziewczę po prostu poprosiło o użyczenie kutasa :)
  • 298 / / 0
Nieprzeczytany post autor: qqq111 »
Dla mnie to akurat nie jest problem. Przyjemność jaką daje mi tramadol, ten spokój i błogostan, te nody nijak mają się do jakiegoś gównianego ruchania. Zresztą mam 21 lat i nigdy się nie ruchałem i w najbliższym czasie nie zamierzam. Są rzeczy dużo prostsze i dające dużo większą przyjemność.
  • 749 / 5 / 0
Tak sobie tłumacz prawiczku.

Ja proponuję Panowie, przy braku orgazmu po prostu go udać. hehe
I'm broken.
  • 3523 / 51 / 0
Nieprzeczytany post autor: WildMonkey »
a ja proponuję ruchać na tramalu ile wlezie, jak dzikie małpy :*)
GG 11510053
Piszcie kiedykolwiek

• 368 / 7 / 0
Nieprzeczytany post autor: bigboy8830 »
Sex jest zajebisty zwłaszcza z inteligentną kobietą do której się coś czuje. Ja niestety nie mogę ale mam wielką ochotę (chory jestem). Nie mam kompleksów ani większych zahamowań w łóżku mimo rozstępów i wałków tłuszczu (jebane kortykosteroidy). Najważniejsze to wyłączyć myślenie i dać się ponieść naturze. Po meth i ghb jestem jak pierdolone zwierzę. Kocham cipkę jest jak żywe stworzenie fascynuje mnie.
I była tam też trzecia grupa więźniów. Ci patrzyli się na ciebie. Patrzyli się na ciebie jakby nie tylko chcieli wciągnąć cię do swojej celi i zrobić z tobą rzeczy patrzyli jakby chcieli zjeść i wysrać twoją duszę jakbyś był niczym.
  • 286 / 3 / 0
Nieprzeczytany post autor: warmshade »
co sie nie da jak sie da ...
Mirtazapine (Remeron, Avanza, Zispin) - niestety trzeba to brac z tydzien do dwu zanim zacznie dzialac :D
ale i tramadol nie bedzie przeszkoda w dojsciu po opiatach czy innym gownie ... powodzenia haha
__
http://en.wikipedia.org/wiki/Morphine
ODPOWIEDZ
Artykuły
Polski narkobiznes zwiększa zasięgi. Czarny rynek domaga się towaru

Newsy
Największa europejska imprezownia tonie. Karetki błagają o pomoc – jeżdżą tylko do nocnych klubów

Ibiza – symbol beztroskiej zabawy, dźwięków techno i drinków za 25 euro – pęka w szwach. Ale, co ciekawe, nie z powodu tłumu turystów. Pęka system ratownictwa medycznego. Jak podaje lokalny związek zawodowy służby zdrowia, nawet jedna trzecia wszystkich interwencji karetek dotyczy klubów nocnych, gdzie dochodzi do… „bad tripów” po wiadomych zakazanych używkach.

77-letnia cudzoziemka oskarżona o produkcję narkotyków

Prokuratura Okręgowa w Jeleniej Górze skierowała do sądu akt oskarżenia przeciwko 77-letniej obywatelce Rosji, która miała na swojej posesji uprawiać konopie indyjskie i wytwarzać z nich narkotyki. Na poddaszu jej domu znaleziono 19,5 kg suszu i 197 sadzonek ziela konopi.

Narkopandemia w Niemczech. Umiera coraz więcej młodych ludzi

Liczba zgonów spowodowanych zażywaniem narkotyków utrzymuje się w Niemczech na wysokim poziomie. W ubiegłym roku 2137 osób zmarło z powodu konsumpcji narkotyków. To o 90 niż rok wcześniej – przekazał Hendrik Streeck, pełnomocnik niemieckiego rządu ds. uzależnień i narkotyków.