Homocykliczne substancje psychoaktywne, oddziałujące agonistycznie na układ serotoninowy w mózgu.
Więcej informacji: Fenyloetyloaminy w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 587 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: SimonNoK »
Wiem, że to nie fenytylo, ale jeśli szukasz psychodelika który podrasuje doznania to 5-meo-dipt daje takiego kopa i chęć na seks, że feta i meth wymiękają(choć to oczywiście osobnicze, ale nawet wikipedia mówi, że posiada to coś właściwości afrodyzjakalne, tak samo z relacji osób trzecich wynika.)
a tak to chyba meth, ciężko coś czasem ze sprzętem, zawsze można wrzucić alfa-blokera(alfa! nie beta!) i poruchać PODOBNO można bezproblemowo.
oj dana dana, nie boje się bana
  • 52 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: kloshard »
ja po bdfly miałem tak skurczonego frędzla, że bałem się chwilami że wda mi się martwica z braku krążenia :nuts:, musiałem się szczypać po chuju co 5 minut, żeby poczuć że w ogóle on tam jest :-D

ja bym nie dał rady

i ogólnie imo seks jest bez sensu jak się ma neurony wysycone serotoniną, niby można dłużej, ale przyjemność nikła
sypiam w kartonie nasączonym LSD
  • 587 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: SimonNoK »
kloshard pisze:
i ogólnie imo seks jest bez sensu jak się ma neurony wysycone serotoniną, niby można dłużej, ale przyjemność nikła
oj uwierz, że bzdety gadasz sasasasa :diabolic:
oj dana dana, nie boje się bana
  • 408 / 3 / 0
Nieprzeczytany post autor: Ester »
SimonNoK mądrze gada. Jeśli wierzyć Shulginowi, już 7mg 5-MeO-DIPT zostawia daleko w tyle 2C-B, które można porównać pod tym względem do MDMA. Pomijam fakt, że meodipt to tryptamina.
Ksiezniczko, w którym zamku straszysz?
iiisǝʎ ʞɔnɟ
http://SDPower.tk
  • 125 / / 0
Nieprzeczytany post autor: Zadi »
i że ponoć ma okropny bodyload..
  • 408 / 3 / 0
Nieprzeczytany post autor: Ester »
O tym już nie słyszałem, chyba że w dawkach rzędu 20-30mg. Myślę, że przy ok. 7mg powinno być z tym ok. Niedługo bd miał, to stestuję ;]
Ksiezniczko, w którym zamku straszysz?
iiisǝʎ ʞɔnɟ
http://SDPower.tk
  • 356 / 7 / 3
Meth.
Długo i intensywnie
Uwaga! Użytkownik onaJegoMac nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 4 / / 0
2c e
Nieprzeczytany post autor: Aaken »
Seks po 2ce jest całkiem spoko, co prawda dla niej to byl pierwszy kontakt z psychodelikami nie licząc THC, dawek nie pamiętam ale calkiem spoko bylo, ja wieksza bo na mnie jakos slabo psychodeliki działaja :P. Postawienie na baczność obyło się bez wiekszego wysilku. Samo uczucie dosyc dziwne, rozkmina bzykania, dziwne uczucie na ch. no i lekkie skrzywienie psychicznie...generalnie powiedzialbym ze o wiele lepiej niż po THC czy bron cie Boże alkoholu.

Btw- widok panny ktora jest na tobie i stwierdza " O boze..." tu ci rosnie ego a pochwili " Nic nie widze, sufit mi sie wali na glowe" : D: D

Zgadzam sie z kims tam wczesniej, dla mnie do tej pory najlepsza substancja po ktorej sie uprawialo seks byl mefedron. Miazga.
pozdrawiam.
  • 213 / 3 / 0
Nieprzeczytany post autor: housemeister »
seks po 2c-e jest mega chujowy. spróbuj na DOC'u. wtedy powstaje najpiękniejsza synergia, kobieta i efekt DOC'a :heart: !
Uwaga! Użytkownik housemeister jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3490 / 55 / 0
Nieprzeczytany post autor: Kurwik »
Mi było najlepiej po DOIu. Dziwne ale chyba nawet na żadnej tryptaminie takiej jedności nie osiągnąłem.
Zrobić coś bez czegoś ale żeby było jak z tym czymś. To by dopiero było coś.

I mean no harm.
Ani To Ani Tamto
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Największa europejska imprezownia tonie. Karetki błagają o pomoc – jeżdżą tylko do nocnych klubów

Ibiza – symbol beztroskiej zabawy, dźwięków techno i drinków za 25 euro – pęka w szwach. Ale, co ciekawe, nie z powodu tłumu turystów. Pęka system ratownictwa medycznego. Jak podaje lokalny związek zawodowy służby zdrowia, nawet jedna trzecia wszystkich interwencji karetek dotyczy klubów nocnych, gdzie dochodzi do… „bad tripów” po wiadomych zakazanych używkach.

CBŚP z Łodzi zlikwidowało dwa laboratoria syntetycznych narkotyków

Zgarnęli klofedron o wartości ponad 25 mln PLN.

Medyczna marihuana kolejnym krokiem rozwoju karaibskiej Dominiki?

Dominika to niewielka karaibska wyspa, często mylona ze względu na podobną nazwę z o innym, większym państwem – Republiką Dominikany. Niemniej jednak, w obszarze legislacji konopnej to właśnie Wspólnota Dominiki zdaje się wytyczać kierunek dla wielu okolicznych państw.