Benzedryna, psychedryna, α-metylofenyloetyloamina
Więcej informacji: Amfetamina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 9 / / 0
Nieprzeczytany post autor: Tougo »
Na pierwszy raz wpierdolił 3 gramy fety czy znowu mam urojenia? To nie sarkazm, ironia też nie (kocham Cię irciu :heart: ). Ja pytanie zadaję zupełnie poważnie.
Well... ta, na pierwszy raz.
Seeing the truth behind lies may not bring happines.
  • 5299 / 104 / 0
Nieprzeczytany post autor: pilleater »
Hmm co to ludzie mają dzisiaj w głowach? Chyba pustkę, jak atomy. Przecież kurwa 50mg CZYSTEJ fety może zabić, to kurwa 20 razy tyle ró=wna się gram ;] 3 gramy 60 razy 50mg. To ile kurwa musi być fety w fecie żeby 3g nie zabiły ;] Tolerka tolerką, ktoś tu chyba musi źródło zmienić albo po rozum do jebanej głowy pójść. Cały dzień pilnowałem się żeby nie sypnąć wulgaryzmami i już mi trochę przeszło.

Człowieku z 19 w nicku masz kompletnie napierdolone w pomieszczeniu na mózg. Trzeba być debilem żeby wciągać 3 torby gówna prawie za jednym razem. Torby, bo dam se łeb uciąć, że z wagą [trzech gramów] to ma niewiele wspólnego. Miało*. No kurwa człowieku, nie wiem czy nie chciałes do siebie dopuścić myśli, czy naprawdę nie wiedziałes, że zimne kończyny <=> słabe krążenie <=> SERCE kurwa SERCE bo przecież nie fiut. Napierdalaj dalej ten syf w takich ilościach. Raz że szkoda kasy, dwa jeszcze bardziej szkoda zdrowia.

PS. mam nadzieję, że dla jaj sobie założyłes konto
Spokój jest najwyższym szczęściem :*) Czanga tak bardzo
  • 509 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: The Cane »
To wkręt.
za mną, zapraszam, pierdol głosy tłumu.
  • 17 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: Bix91 »
To nie był wkręt...
Było mega nie fajnie ale musiało sie mało wchłonąć bo z rańca oddech był już prawie normalny, zjazd nie byl jakiś uciążliwy a w nocy godzinke udało mi się jakoś w letargu przespać
Sory za ten temat i sposób pisania ake takich jazd z oddychaniem wcześniej po niczym nie miałem wiec panika i potem taka chujnia na forum sie robi xd
biały murzyn... mów na mnie beniaminie
  • 45 / / 0
Nieprzeczytany post autor: gR33nZ »
gliwicki spid nie jest zly... "pakiet w kabel i jest luta" ehehehehhehe %-D
nie ma mnie dla nikogo.
  • 17 / 1 / 0
Bix91 pisze:
To nie był wkręt...
Było mega nie fajnie ale musiało sie mało wchłonąć bo z rańca oddech był już prawie normalny, zjazd nie byl jakiś uciążliwy a w nocy godzinke udało mi się jakoś w letargu przespać
Sory za ten temat i sposób pisania ake takich jazd z oddychaniem wcześniej po niczym nie miałem wiec panika i potem taka chujnia na forum sie robi xd
btw. temat do zamknięcia i nie pastwcie sie nade mną czy coś bo każdy ma prawo do błędów ;)
  • 509 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: The Cane »
To wkręt.
Za bardzo zorientowany w forum jesteś jak na osiem postów, jeden wątek i dwa dni obecności :)
Ostatnio zmieniony 16 grudnia 2009 przez The Cane, łącznie zmieniany 1 raz.
za mną, zapraszam, pierdol głosy tłumu.
  • 17 / 1 / 0
fakt konto mam juz od dawna bo jeszcze w gimnazjum z kumplami pakowaliśmy w siebie jakiś dziwne leki, ale na forum nic nie pisalem
jak chcesz to uważaj to za wkręt ale innym początkującym może sie przydać...(sugestia tych rządzących ;p )
pzdr.
Ostatnio zmieniony 16 grudnia 2009 przez Bix91, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 1876 / 23 / 0
Nieprzeczytany post autor: opak »
Idiota: )
kapo
  • 126 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: dober »
co cie motywowało do zajebania 3 worów ?? zresztą myślę że 2 giety wydmuchałeś/ wypadły ci z nosa.
myślę że masz nierówno i powinieneś przestać... ze wszystkim. I za dużo pieniędzy masz chyba.

sory że moralizuje ale... dajcie spokoj
Uwaga! Użytkownik dober nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Newsy
Marynarka wojenna Salwadoru skonfiskowała ponad 6 ton kokainy

Prezydent Salwadoru, Nayib Bukele, ogłosił w piątek przejęcie 6,3 tony kokainy i aresztowanie 17 podejrzanych handlarzy narkotyków podczas czterech „bezprecedensowych” operacji marynarki wojennej kraju na Oceanie Spokojnym.

THC i rozwój mózgu nastolatków – co pokazują najnowsze badania?

Używanie marihuany może prowadzić do ścieńczenia kory mózgowej u nastolatków – wynika z najnowszego badania prowadzonego przez Gracielę Piñeyro i Tomáša Pausa, naukowców z CHU Sainte-Justine oraz profesorów Wydziału Medycznego Uniwersytetu w Montrealu. Współpraca dwóch laboratoriów badawczych, korzystających z uzupełniających się podejść, wykazała, że THC – czyli tetrahydrokannabinol, substancja aktywna w konopiach – powoduje kurczenie się arborescencji dendrytycznej, czyli „sieci anten” neuronów, które odgrywają kluczową rolę w komunikacji między nimi. Skutkuje to zanikiem (atrofią) pewnych obszarów kory mózgowej – co jest szczególnie niepokojące w wieku, w którym mózg się rozwija.

DNA w powietrzu. Wykrywają tak narkotyki i patogeny

Przełomowe badanie naukowców z Uniwersytetu Florydy wykazało, że środowiskowe DNA (eDNA) zasysane prosto z powietrza może dostarczyć szczegółowych informacji o otaczającym nas świecie. Od identyfikacji zagrożonych gatunków i śledzenia ludzkich patogenów, po wykrywanie alergenów i nielegalnych substancji.