Luźne dyskusje na tematy związane z substancjami psychoaktywnymi.
Zablokowany
  • 1238 / 27 / 0
Nieprzeczytany post autor: gringo »
A próbowali w lesie rozpalić ognisko? :-) Może nie w zimie, bo gorzej z opałem, ale na upartego da radę. Klimat przechuj :heart:
לאכול חומצה!
  • 1 / / 0
Nieprzeczytany post autor: marikaa »
jak możesz tak pisać, to Twój przyjaciel podobno ;)
Uwaga! Użytkownik marikaa nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 261 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: rejestr »
Ognisko w środku zimy, ciemnym lesie działa - sprawdzone na własnej skórze.
Rok temu, środek zimy (styczeń), 3 typa, worek jarania, po 2 okrągłe błękitne panienki na głowę (MDMA). Było zajebiście. Najważniejsze to wziąć latarkę, trochę suchego drwa i gazet na rozpałkę oraz coś pod dupsko do siedzenia. Ewentualnie jakaś muzyczka z telefonu i kiełba :-D mam zamiar to powtórzyć tylko z tą różnicą, że pierwsze skrzypce będzie grał jakiś tripogenny psychodelik.

Siedzenie w domu może i na początku jest zabawne. Jednak bardzo szybko się nudzi. Polecam przejażdżki rowerem z przystankami w co ciekawszych miejscach (to oczywiście za dnia - w nocy zbyt duże prawdopodobieństwo zgubienia się hehe).

Zima też ma swoje uroki. Najważniejsze to ciepło się ubrać i pozostawać w ruchu.
  • 45 / / 0
Nieprzeczytany post autor: gR33nZ »
co za roznica gdzie?

4homet? przeciez tu nie ma opcji na badtripa, jak zarzucisz w kolejce w piekarni tez bedzie dobrze!

masz zle podejscie kolego...

chcesz tripowac z kolegami, w jakichs sztcznie zaprojektowanych warunkach... to wszystko tak naprawde cie ogranicza, chcesz wcisnac tripa w jakies odgornie narzucone ramy.. tak naprawde cieplarniane warunki chuja ci dadza jesli nie masz dobrego FLOW, rozumiesz? zdarzalo mi sie miec badtripy w cieplym mieszkaniu z dobra muzyka i drinkami z parasolkami, a innym razem, kiedy nie mialem kompletnie co ze soba zrobic i spacerowalem sam na deszczu mialem tripa conajmniej mitycznego, lajfczendzing, uotewer...
nie ma mnie dla nikogo.
Zablokowany
Artykuły
Newsy
Narkotyki w bloku rysunkowym dla dzieci. Z piłkarzami reprezentacji Polski na okładce

Wrocławskie służby znalazły je w paczkach kurierskich

DNA w powietrzu. Wykrywają tak narkotyki i patogeny

Przełomowe badanie naukowców z Uniwersytetu Florydy wykazało, że środowiskowe DNA (eDNA) zasysane prosto z powietrza może dostarczyć szczegółowych informacji o otaczającym nas świecie. Od identyfikacji zagrożonych gatunków i śledzenia ludzkich patogenów, po wykrywanie alergenów i nielegalnych substancji.

Ekspertka: nikotyna ma większy potencjał uzależnieniowy niż heroina

Nikotyna ma bardzo duży potencjał uzależnieniowy, jest on nawet większy niż w przypadku heroiny - powiedziała PAP prof. Dominika Dudek, psychiatra. Dodała, że jej używanie ma niekorzystne skutki zdrowotne. Wskazała też, że nikotyna działa silnie na układ nagrody powodując wydzielanie się dopaminy.