Dział poświęcony wpływowi substancji psychoaktywnych na działalność człowieka.
Jak oceniasz swoją częstotliwość ćpania?
Nie pamiętam, kiedy ostatnio byłem trzeźwy, człowiek-faza.
72
8%
Ćpam często, prawie codzień.
168
19%
3, 4 dni w tygodniu jestem ujebany.
171
20%
Zdarza mi się coś zarzucić w weekend, lub raz w tygodniu.
263
30%
Jak raz na miesiąc coś zarzuce, to jest dobrze.
82
9%
Moje ćpanie można policzyć na palcach jednej ręki.
32
4%
Nie ćpam.
26
3%
Sprawdzam wyniki.
58
7%

Liczba głosów: 872

ODPOWIEDZ
  • 1111 / 17 / 0
Nieprzeczytany post autor: leiche »
Zdecydowanie brakuje opcji 2x w tygodniu. Zaznaczyłam 3-4, a to nieprawda. Może zamiast 3-4 zrobić "średnio co drugi dzień" i dodać opcję 2x?
white trash get down on your knees, time for cake and sodomy
  • 305 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: ogar »
a kogo interesuje moja częstotliwość :D jestem jak prąd w gniazdku xD 50 razy na sekunde :D hehe a zapomnialem dodać ze jestem elektrykiem i MUSZE tyle jarać xD
Ostatnio zmieniony 13 października 2009 przez ogar, łącznie zmieniany 1 raz.
"(...) moze to uchroni nas od normalnosci... "
  • 1067 / 206 / 0
Nieprzeczytany post autor: czajnikof »
@Ogar zajebisty jesteś. Na twoim miejscu, bym uciekał, hen, hen, wpizdudaleko stąd. Wpizdudaleko to fajna miejscowość jest. Chillout, zero stresu. Polecam. :-)
I don't do drugs. I am drugs.
  • 762 / 35 / 0
Nieprzeczytany post autor: Magicien »
alkohol się liczy? bo jak nie to mogę zaznaczyć naciągane raz na weekend, a jak tak to człowiek-faza.
„Na ulicy przed domem leżał kot z białym kołnierzykiem, ni to grzejąc się w słońcu, ni to raczej jednak nie żyjąc, wnosząc z faktu, że nie było słońca ani żadnych innych przyczyn, by leżeć wśród pędzących samochodów.”
  • 1067 / 206 / 0
Nieprzeczytany post autor: czajnikof »
Alkohol jak najbardziej. Chodziło mi o ogólne otumanianie się. I jak w pierwszym poście, dawki i substancje, zależne od usera. ;-)
I don't do drugs. I am drugs.
  • 657 / 8 / 0
Nieprzeczytany post autor: Akodeen »
Ja brałem pod uwagę, że MJ to nie narkotyk. Jeśli tak to byłbym człowiek-faza, a tak to raz albo dwa w tygodniu lubie wrzucić jakąś chemię, byle by to była w miare konstruktywna bania.
Uwaga! Użytkownik Akodeen jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1111 / 17 / 0
Nieprzeczytany post autor: leiche »
Masz rację, marihuana to na pewno nie jest narkotyk.
white trash get down on your knees, time for cake and sodomy
  • 2179 / 31 / 0
Nieprzeczytany post autor: Blepharospasm »
świetliste macki kosmicznej jaźni pisze:
Ostatnio prawie codziennie psychodeliki, na zmiane z benzosami i metkatem, ale to raczej terapeutycznie. No i od niedawna biore codziennie po przebudzeniu, przed pojsciem na zajecia tak 5-10mg 2c-t-7, sprawdza sie swietnie, jestem pobudzony jak po ok 300mg kofeiny, do tego euforia, swietny humor i klarowne myslenie, takie dawki nie powoduja jeszcze splatania mysli i typowych efektow psychodelicznych. No i tolerancja nie wzrasta, tylko trzeba jesc owoce iinne takie zeby nie wyplukac sie z prekursorow i mineralow). A jak zaczyna mi sie nudzic euforia, to wrzucam tak 1-2mg klona i popoludniowy chilloucik. W weekend piwko, albo cos rownie niezobowiazujacego. Calkiem sympatycznie tak mi sie zyje, tylko ciekaw jestem, jak bede wygladal po miesiacu czegos takiego. Chyba jeszcze z tydzien i dam sobie spokoj z cpaniem, bo to zbyt latwe, przyjemne i wesole zycie, chociaz jak mam znowu patrzec trzezwy na te tepe politechniczne ryje zjebane tak, jak i cala ta nerdowska uczelnia, to mnie ogarnia lek i odraza. A jak sie przychodzi pod wplywem roznych rzeczy, to od razu jakos przyjazniej, ciekawiej i zabawniej generalnie.
Chyba powinienem sie leczyc.
ćpunie Ty, jak sobie dobrze przypominam to miałeś rzucić już tydzień temu po czym zgubiłeś kase i zeżarłeś ho-meta :-P Skoro już tak sie dopierdalam do innych to nie chce być hipokrytą więc też zjeby dostaniesz :-P
Hidden mefedron User
  • 614 / 5 / 0
Nieprzeczytany post autor: duke01 »
licząc kawe, fajki i alkohol - człowiek faza. marny ze mnie ćpun, nie licząc browarów(raz na tydzień, może mniej), kawy(kubek mocnej/dzień może mniej) i djarumów(fajka/2-3 dni) jak raz w miesiącu coś zarzuce to jest naprawdę dobry wynik ;)
  • 883 / 10 / 0
Nieprzeczytany post autor: Elwis »
duke01 pisze:
licząc kawe, fajki i alkohol - człowiek faza.
Gdyby liczyć, ta ankieta pewnie nie miałaby większego sensu. %-D
Zdecydowanie odradzam Ci ćpanie.
x = x
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Pozostałości nielegalnej destylarni whisky w szkockim Highlands

Dobrze, że wcześniej nie znalazła tego skarbówka, bo zniszczyłaby ten piękny kawałek historii. Na szczęście przetrwał i dostarczył silnego dowodu, że kamienna struktura w Ben Lawers National Nature Reserve służyła do nielegalnej produkcji whisky.

Powiedziała policji, że ktoś ją śledzi. Została zatrzymana za... posiadanie narkotyków

Zaalarmowała policję, że ktoś ją śledzi – usłyszała zarzuty za posiadanie narkotyków. 31-latka z Dobroszyc poprosiła funkcjonariuszy o pilną pomoc. Jak się okazało, jej zachowanie mogło mieć związek z działaniem substancji psychoaktywnych. Oleśniccy policjanci zostali postawieni na nogi przez 31-letnią kobietę z Dobroszyc. Spanikowana zgłaszająca poinformowała funkcjonariuszy, że śledzą ją podejrzani mężczyźni. Na dodatek grożą jej i wyzywają. Kobieta wyraźnie obawiała się o swoje bezpieczeństwo i prosiła o natychmiastową pomoc.

Polak zatrzymany na granicy. Próbował wwieźć do Rosji 40 kg haszyszu

Na przejściu granicznym w Grzechotkach polskie służby zatrzymały mężczyznę, który próbował wjechać do Rosji z ponad 40 kg haszyszu o czarnorynkowej wartości ponad 2 mln zł - poinformowała Krajowa Administracja Skarbowa w Olsztynie.