ODPOWIEDZ
  • 2179 / 31 / 0
Nieprzeczytany post autor: Blepharospasm »
korkorio pisze:
Gwynnbleid pisze:
czajnikof pisze:
Mi wyrosły włosy na dupie.

a moja wyłysiała ]
Dlaczego tak gloryfikujesz dragi, które przyczyniły się do wydupienia włosów tudzież? Czyżbyś miewał problemy sporadycznie z rodzynami?
To tak z ciekawości pytam... heh

sporadyczne miewam naturalnie, poza tym mam wrażenie że przez te włosy dupa poci sie 2x bardziej. I trzecia sprawa - estetyka!
Hidden mefedron User
  • 25 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: Fioletowy »
Włosy na dupie pełnią ważną funkcję grzewczą, daltego murzyni wcierają sobie w tyłek różne maścy, coby im włosy wypadły i dupa się nie pociła.

czerwone oczka jak 150!
Uwaga! Użytkownik Fioletowy nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3490 / 56 / 0
Nieprzeczytany post autor: Kurwik »
Mi się dredy zaczęły robić.
Zrobić coś bez czegoś ale żeby było jak z tym czymś. To by dopiero było coś.

I mean no harm.
Ani To Ani Tamto
  • 1169 / 17 / 0
Nieprzeczytany post autor: BuddahLova »
Najbardziej po wyglądzie jebie alkohol.
Morda czerwona jak burak zazwyczaj również spuchnięta, strata wagi, oczy zapadnięte z charakterystycznymi pizdami, często pękają naczynka na nosie i całym ryju co powoduje że gęba staje się czerwono - fioletowa.
Po pewnym czasie alkoholik jak już tankuje mocno to pije skurwiel tak łapczywie że potrafi się cały skurwiel oblać i mu nie przeszkadza że np. bluza napierdala vódą.

Jebać VÓDE !
Uwaga! Użytkownik BuddahLova jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 504 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: antraxkelso »
feta i zembyy %-D
[b]mushroom therapy.[/b]
  • 59 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: naur »
moor1992 pisze:
Chociaz mlody jestem to kilka miesiecy temu ostro cpalem jeszcze. Teraz w sumie cpam bardzo zadko i staram sie wogole przerwac.
[...]
P.S Nie jestem emo
Urzekła mnie Twoja historia, zacznij robić o tym ciężki rap o ciężkim, narkomańskim życiu.

Zmiany? Po mnie nic nie widać, może czasem podkrążone i "dziwnie otwarte" oczy.
RELATIONSHIT
  • 729 / 7 / 0
Nieprzeczytany post autor: Toker »
Palenie: zajebanie w akcji
Opiaty: wyjebanie, "będzie dobrze... kurwa, jest dobrze", szpileczki, przymkniete powieki, "płynne" - a raczej, "rozlazłe" ruchy.
To see bee! To see sea: To see infinity, To see eternity! To city too - To see pee!
2C-B! 2C-C: 2C-I, 2C-E! 2C-T-2 - 2C-P!

Kładzenie ćpuna spać na trzeźwo to jak kładzenie żywego do trumny.
~ Lilia1

GG: 450537
e-Mail: FriendlyToker@gmail.com
  • 930 / 29 / 0
Nieprzeczytany post autor: tehacek »
polecam odpalić blog, który użytkowniczka wisior ma zalinkowany pod każdym swoim postem i zobaaczyć jak feta zmienia wygląd.

tak btw, trochę do tematu.

zauważyłem kiedyś, że nałogowi alkoholicy, taka zupełna patologia, mają dziwnie zniejształcone twarze. oprócz tego że oczywiście wiecznie czerwone, to coś zmienia się w mięśniach, kościach... jakieś wystające szczęki, cofnięte czoło, taki strasznie retardowaty wygląd.
a może tylko mi się wydawało.
  • 1098 / 7 / 0
Nieprzeczytany post autor: moor1992 »
Urzekła mnie Twoja historia, zacznij robić o tym ciężki rap o ciężkim, narkomańskim życiu.
Oj juz dobrze, taaaaaaaki twardy narkomanek bez uczuc jestes! Juz uzyskales szacunek ludzi hyperreala!

P.S Tylko mi nie mow, ze depresje po dragach miewaja tylko emo.
Uwaga! Użytkownik moor1992 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2179 / 31 / 0
Nieprzeczytany post autor: Blepharospasm »
tehacek pisze:

zauważyłem kiedyś, że nałogowi alkoholicy, taka zupełna patologia, mają dziwnie zniejształcone twarze. oprócz tego że oczywiście wiecznie czerwone, to coś zmienia się w mięśniach, kościach... jakieś wystające szczęki, cofnięte czoło, taki strasznie retardowaty wygląd.
a może tylko mi się wydawało.
hehehe to wynika raczej z deformacji nosa która występuje u każdego żula, najczesciej wskutek "upadku ze schodów" :D
Hidden mefedron User
ODPOWIEDZ
Newsy
Kofeina naprawia zaburzenia w pracy mózgu wywołane brakiem snu

Gdy po nieprzespanej nocy nie radzimy sobie z zadaniami wymagającymi myślenia, składamy to na karb zmęczenia. Jednak, jak dowiadujemy się z badań przeprowadzonych na Narodowym Uniwersytecie Singapuru, problemem nie jest zmęczenie, a fakt, że brak snu zaburza funkcjonowanie konkretnych obszarów mózgu odpowiedzialnych za kawę. Naukowcy nie zostawili nas jednak samych sobie z tą wiedzą. Stwierdzili bowiem, że kofeina może przywracać prawidłową pracę neuronów.

Endometrioza, opioidy i droga do macierzyństwa

Kamila mówi wprost, że gdyby nie terapia konopna, prawdopodobnie zdecydowałaby się na histerektomię (usunięcie macicy) jako ostateczne rozwiązanie. W jej ocenie poprawa jakości życia pozwoliła jej podjąć inne decyzje terapeutyczne i odzyskać nadzieję. Dziś uważa, że bez tej zmiany nie byłoby ciąży i nie byłoby Gabrysia.

Marihuana zaburza pamięć na różne sposoby

Palenie marihuany nie tylko pogarsza pamięć. Aktywny składnik konopi ją reorganizuje – odkryli badacze z Washington State University (USA).