korkorio pisze:Gwynnbleid pisze:czajnikof pisze: Mi wyrosły włosy na dupie.
a moja wyłysiała ]
Dlaczego tak gloryfikujesz dragi, które przyczyniły się do wydupienia włosów tudzież? Czyżbyś miewał problemy sporadycznie z rodzynami?
To tak z ciekawości pytam... heh
czerwone oczka jak 150!
I mean no harm.
Ani To Ani Tamto
Morda czerwona jak burak zazwyczaj również spuchnięta, strata wagi, oczy zapadnięte z charakterystycznymi pizdami, często pękają naczynka na nosie i całym ryju co powoduje że gęba staje się czerwono - fioletowa.
Po pewnym czasie alkoholik jak już tankuje mocno to pije skurwiel tak łapczywie że potrafi się cały skurwiel oblać i mu nie przeszkadza że np. bluza napierdala vódą.
Jebać VÓDE !
moor1992 pisze: Chociaz mlody jestem to kilka miesiecy temu ostro cpalem jeszcze. Teraz w sumie cpam bardzo zadko i staram sie wogole przerwac.
[...]
P.S Nie jestem emo
Zmiany? Po mnie nic nie widać, może czasem podkrążone i "dziwnie otwarte" oczy.
Opiaty: wyjebanie, "będzie dobrze... kurwa, jest dobrze", szpileczki, przymkniete powieki, "płynne" - a raczej, "rozlazłe" ruchy.
2C-B! 2C-C: 2C-I, 2C-E! 2C-T-2 - 2C-P!
Kładzenie ćpuna spać na trzeźwo to jak kładzenie żywego do trumny.
~ Lilia1
GG: 450537
e-Mail: FriendlyToker@gmail.com
tak btw, trochę do tematu.
zauważyłem kiedyś, że nałogowi alkoholicy, taka zupełna patologia, mają dziwnie zniejształcone twarze. oprócz tego że oczywiście wiecznie czerwone, to coś zmienia się w mięśniach, kościach... jakieś wystające szczęki, cofnięte czoło, taki strasznie retardowaty wygląd.
a może tylko mi się wydawało.
Urzekła mnie Twoja historia, zacznij robić o tym ciężki rap o ciężkim, narkomańskim życiu.
P.S Tylko mi nie mow, ze depresje po dragach miewaja tylko emo.
tehacek pisze:
zauważyłem kiedyś, że nałogowi alkoholicy, taka zupełna patologia, mają dziwnie zniejształcone twarze. oprócz tego że oczywiście wiecznie czerwone, to coś zmienia się w mięśniach, kościach... jakieś wystające szczęki, cofnięte czoło, taki strasznie retardowaty wygląd.
a może tylko mi się wydawało.
Marihuana to gorsze wyniki w nauce i stres emocjonalny
GIF: Nielegalny handel w sieci lekami narkotycznymi zaczyna się od legalnej recepty [WYWIAD]
Śmierć na zamówienie. Z dostawą na oddział psychiatryczny
Kofeina naprawia zaburzenia w pracy mózgu wywołane brakiem snu
Gdy po nieprzespanej nocy nie radzimy sobie z zadaniami wymagającymi myślenia, składamy to na karb zmęczenia. Jednak, jak dowiadujemy się z badań przeprowadzonych na Narodowym Uniwersytecie Singapuru, problemem nie jest zmęczenie, a fakt, że brak snu zaburza funkcjonowanie konkretnych obszarów mózgu odpowiedzialnych za kawę. Naukowcy nie zostawili nas jednak samych sobie z tą wiedzą. Stwierdzili bowiem, że kofeina może przywracać prawidłową pracę neuronów.
Endometrioza, opioidy i droga do macierzyństwa
Kamila mówi wprost, że gdyby nie terapia konopna, prawdopodobnie zdecydowałaby się na histerektomię (usunięcie macicy) jako ostateczne rozwiązanie. W jej ocenie poprawa jakości życia pozwoliła jej podjąć inne decyzje terapeutyczne i odzyskać nadzieję. Dziś uważa, że bez tej zmiany nie byłoby ciąży i nie byłoby Gabrysia.
Marihuana zaburza pamięć na różne sposoby
Palenie marihuany nie tylko pogarsza pamięć. Aktywny składnik konopi ją reorganizuje – odkryli badacze z Washington State University (USA).