korkorio pisze:Gwynnbleid pisze:czajnikof pisze: Mi wyrosły włosy na dupie.
a moja wyłysiała ]
Dlaczego tak gloryfikujesz dragi, które przyczyniły się do wydupienia włosów tudzież? Czyżbyś miewał problemy sporadycznie z rodzynami?
To tak z ciekawości pytam... heh
czerwone oczka jak 150!
I mean no harm.
Ani To Ani Tamto
Morda czerwona jak burak zazwyczaj również spuchnięta, strata wagi, oczy zapadnięte z charakterystycznymi pizdami, często pękają naczynka na nosie i całym ryju co powoduje że gęba staje się czerwono - fioletowa.
Po pewnym czasie alkoholik jak już tankuje mocno to pije skurwiel tak łapczywie że potrafi się cały skurwiel oblać i mu nie przeszkadza że np. bluza napierdala vódą.
Jebać VÓDE !
moor1992 pisze: Chociaz mlody jestem to kilka miesiecy temu ostro cpalem jeszcze. Teraz w sumie cpam bardzo zadko i staram sie wogole przerwac.
[...]
P.S Nie jestem emo
Zmiany? Po mnie nic nie widać, może czasem podkrążone i "dziwnie otwarte" oczy.
Opiaty: wyjebanie, "będzie dobrze... kurwa, jest dobrze", szpileczki, przymkniete powieki, "płynne" - a raczej, "rozlazłe" ruchy.
2C-B! 2C-C: 2C-I, 2C-E! 2C-T-2 - 2C-P!
Kładzenie ćpuna spać na trzeźwo to jak kładzenie żywego do trumny.
~ Lilia1
GG: 450537
e-Mail: FriendlyToker@gmail.com
tak btw, trochę do tematu.
zauważyłem kiedyś, że nałogowi alkoholicy, taka zupełna patologia, mają dziwnie zniejształcone twarze. oprócz tego że oczywiście wiecznie czerwone, to coś zmienia się w mięśniach, kościach... jakieś wystające szczęki, cofnięte czoło, taki strasznie retardowaty wygląd.
a może tylko mi się wydawało.
Urzekła mnie Twoja historia, zacznij robić o tym ciężki rap o ciężkim, narkomańskim życiu.
P.S Tylko mi nie mow, ze depresje po dragach miewaja tylko emo.
tehacek pisze:
zauważyłem kiedyś, że nałogowi alkoholicy, taka zupełna patologia, mają dziwnie zniejształcone twarze. oprócz tego że oczywiście wiecznie czerwone, to coś zmienia się w mięśniach, kościach... jakieś wystające szczęki, cofnięte czoło, taki strasznie retardowaty wygląd.
a może tylko mi się wydawało.
Czechy luzują prawo konopne. Duży krok naprzód, ale z gwiazdką
Śmierć na zamówienie. Z dostawą na oddział psychiatryczny
Rzetelna historia kryminalizacji konopi (USA + kontekst międzynarodowy)
Magiczne grzyby w walce z uzależnieniem od nikotyny - przełom czy obiecujący eksperyment?
Nowe badania sugerują, że psylocybina - substancja psychoaktywna zawarta w tzw. "magicznych grzybach" - w połączeniu z psychoterapią może znacząco zwiększyć skuteczność rzucania palenia. Choć wyniki są obiecujące, naukowcy podkreślają potrzebę dalszych badań.
Są narkotyki, których zażycie prowadzi do przestępstwa częściej, niż innych. Wyniki badania
Nowe badanie opublikowane w „Journal of Psychopharmacology” pokazuje wpływ substancji psychoaktywnych na zachowania przestępcze. Okazuje się, że zażywanie niektórych środków wiąże się z niższym ryzykiem zatrzymań, zaś inne wykazują silne związki z różnymi kategoriami przestępstw.
Farmakoterapia przewlekłego bólu w USA – nowy i nie do końca bezpieczny wzorzec
Okryte złą sławą leki opioidowe przez lata stanowiły w USA. fundament farmakoterapii przewlekłych dolegliwości bólowych. Naukowcy z Uniwersytetu Michigan zdecydowali się sprawdzić czy opioidy są nadal tak często wykorzystywane w leczeniu chronicznego bólu.