Dekstrometorfan - nazwy generyczne: Acodin, Tussidex.
Więcej informacji: Dekstrometorfan w Narkopedii [H]yperreala
Ile osób zaznajomiłeś z DXM-em?
Żadnej.
65
21%
Jedną, dwie.
116
38%
Kilka.
95
31%
Kilkanaście.
8
3%
Przeze mnie cała okolica chodzi zdekszona!
20
7%

Liczba głosów: 304

ODPOWIEDZ
  • 36 / / 0
Nieprzeczytany post autor: wicio91 »
Ja niedawno zaznajomiłem kumpla z dexem i cały czas chce syropki pić ;p A ja mu mówiłem że wątrobę jebie;/
  • 213 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: mundziel »
kochajacaduzezrenice pisze:
Ja dzis własnie zaznajomiłam kumpla he, ale go wychujałam bo za paczke Acodinu zapłacił mi 15 zł xD
Zajebać.
Uwaga! Użytkownik mundziel jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 28 / / 0
Nieprzeczytany post autor: madmike88 »
Jesteś wredną suką. I głupia też jesteś bo sie jeszcze chwalisz czymś takim
  • 3251 / 359 / 2
Nieprzeczytany post autor: jogurt »
LINCZ!!! Zajebcie ją, wszystko na mój koszt :D

Z dexa bardzo łatwo wyjść jedzonego często, ale trzeba mieć realny powód, który sie respektuje, bo jak nie ma takiego bodźca, to życie w takiej dexorealnej rzeczywistości jest bardziej "fajne" niz normalnie.
L-8a - blog neurofarmakologiczno-empiryczny
SAMURAJOGURT.BLOGSPOT.COM

Pozdrawiam %-D
  • 143 / 1 / 0
Spoko ludzie, wrzućcie na luuz, a nie wyzywacie sie od razu jak dzieci . :rolleyes:
Koleś jest dziany, myśli że takie są ceny, dał mi w łape to się nie odzywałam.
no nie, w szoku jestem po prostu co Wy jestescie zdolni napisać ;O
od jutra rzucam
  • 186 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: chem1st »
To my się dziwimy że wśród uzytkowników DXM są tacy oszusci 8-(
  • 143 / 1 / 0
no dobra , niech wam bedzie postąpiłam nie fair, tak, wstyd mi, ok juz? :-/
ale chyba nazwanie mnie wredną suką itp, to jest z lekka przesada, no bez kitu.
od jutra rzucam
  • 282 / 9 / 0
Nieprzeczytany post autor: nautilus »
Moja historia z wciąganiem ludzi w dxm jak na razie skończyła się na 4 osobach. Jednej dziewczynie i trzech chłopakach. A wprowadziłem ich poprzez moje opowiadania o nocnych "przeżyciach". Sami chcieli to przeżyć wiec doradziłem ile co i jak. Dobrze im to widzę wyszło bo nikt oprócz mnie nie wszedł na stałe w deksowy świat.
Piękna jest pogoda i słońce jest gorące
A ty mordo napierdalasz środki uspokajające
Za rogiem gdzieś się czai zagadka istnienia
A ty proszki napierdalasz na obniżenie ciśnienia
  • 1098 / 7 / 0
Nieprzeczytany post autor: moor1992 »
Ja dzis własnie zaznajomiłam kumpla he, ale go wychujałam bo za paczke Acodinu zapłacił mi 15 zł xD
Glupia kurwa :-(
W dupe Cie kolega powinien wychujac teraz
Uwaga! Użytkownik moor1992 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 312 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: obserwator »
Wszyscy swieci baluja...
ODPOWIEDZ
Newsy
Polak zatrzymany na granicy. Próbował wwieźć do Rosji 40 kg haszyszu

Na przejściu granicznym w Grzechotkach polskie służby zatrzymały mężczyznę, który próbował wjechać do Rosji z ponad 40 kg haszyszu o czarnorynkowej wartości ponad 2 mln zł - poinformowała Krajowa Administracja Skarbowa w Olsztynie.

Medyczna marihuana – brak dowodów, by pomagała w zaburzeniach i uzależnieniach?

Naukowcy z Australii i Wielkiej Brytanii przejrzeli kilka baz danych, poszukując w nich recenzowanych artykułów naukowych opublikowanych pomiędzy 1 stycznia 1980 roku a 13 maja 2025 roku, w których opisano wyniki badań dotyczących przede wszystkim wpływu leczenia kannabinoidami na zaburzenia psychiczne i neurorozwojowe oraz uzależnienia. W ten sposób znaleźli i przeanalizowali wyniki 54 randomizowanych badań obejmujących blisko 2500 uczestników. Wyniki metaanalizy, opublikowane właśnie w Lancet Psychiatry, są dość rozczarowujące dla entuzjastów medycznej marihuany.

Psychologia w codziennym życiu: psychodeliczny zwrot

Kiedy Donald Trump podpisał rozporządzenie wykonawcze w sprawie substancji psychodelicznych, internet eksplodował szybciej niż jakakolwiek konferencja prasowa. Nagłówki w mediach społecznościowych migały o „legalizacji narkotyków”, „rewolucji psychodelicznej” i „końcu tradycyjnej psychiatrii”. W rzeczywistości, jak podkreślały NPR (npr.org) i PBS, dokument nie legalizuje żadnej substancji. Przyspiesza on natomiast procesy badawcze, skraca ścieżki regulacyjne FDA i toruje drogę do szerszego stosowania rozszerzonego dostępu w przypadkach poważnych chorób psychicznych, gdzie inne metody zawiodły. Jednak w dobie natychmiastowych emocji to nie fakty, a pierwsze wrażenia decydują o reakcji ludzi.