Pochodne kwasu lizergowego, jak na przykład LSD, czy LSA.
Więcej informacji: Lizergamidy w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 86 / / 0
Astacus pisze:
Może thumbprinty w Londynie sprzedaja o_O?
Jak chcesz sprzedac thumbprints?! Przeciez to nie drugs ani ich forma a sposob spozycia LSD, polegajacy na usypaniu wzgorka z LSD crystals przygniecenie go thumb i wlozenie to ust.
latajacy holender to ja
http://www.youtube.com/watch?v=GrlXBGU14EQ

wybaczcie brak polskich znakow ale od lat mieszkam za granica i nie mam polskojezycznego komputera, a i przepraszam za moj polski, nie uzywam go na co dzien od lat i nie bic jak bede prosil o wytlumaczenie jakichs zwrotow etc.
  • 119 / 3 / 0
Nieprzeczytany post autor: kaszpirowski »
Jak chcesz sprzedac thumbprints?! Przeciez to nie drugs ani ich forma a sposob spozycia LSD, polegajacy na usypaniu wzgorka z LSD crystals przygniecenie go thumb i wlozenie to ust.
Stary, ja wszystko rozumiem, siedzisz na tej obczyźnie już tyle lat, polski to praktycznie Twój drugi język, ale do jasnej cholery nazw palców po polsku chyba jeszcze nie zapomniałeś? A "crystals" po polsku to - uwaga - kryształy.

Drażni mnie taka maniera, co innego wpleść w wypowiedź jakąś angielską nieprzetłumaczalną grę słów, powiedzonko czy coś takiego, ale nie na pałę "usypanie wzgórka z LSD crystals przygniecenie go thumb".

Szanujmy się nawzajem.
  • 26 / / 0
Nieprzeczytany post autor: Maćju »
Czy spotkal sie ktos z lsd z jakims dodatkiem?? Chodzi mi o to czy na papierku czy zelce oprocz kwasa bylo cos jeszcze dodane??
  • 614 / 5 / 0
Nieprzeczytany post autor: duke01 »
raczej z "kawasem", który okazywał się BDF, DOx albo jeszcze innym RC.
ale na tym kartonie(standardowo ok 6x6mm), oprócz tych substancji raczej nic innego się nie zmieści w dawce aktywnej.
  • 26 / / 0
sorry duke ale co to sa za skruty bdf, dox i rc ?? a moc kwasu zalezy tylko od ilosci i moze indywidualnie od glowy i budowy ciala, tak?? a forma jakgdyby mowi tylko jak go najlepiej przechowywac??
  • 211 / 3 / 0
Nieprzeczytany post autor: Biegan »
Maćju pisze:
sorry duke ale co to sa za skruty bdf, dox i rc ?? a moc kwasu zalezy tylko od ilosci i moze indywidualnie od glowy i budowy ciala, tak?? a forma jakgdyby mowi tylko jak go najlepiej przechowywac??
Duke mówi o RC (Research Chemicals), które można w ilości aktywnej zmieścić na kartoniku. bdF to bromo-dragonfly a DOx to cała seria substancji (fenetylamin) takich jak DOC, DOM, DOI.

Masz racje co do formy.
Pół roku powinno Ci było wystarczyć
  • 26 / / 0
thx, z chemii bylem kiepski wiec dokladnie nie wiem co to sa za substancje,ale mniejsza o to. Jeszcze 1 rzeczy chce zapytac : czy jesli kwas jest w postaci zelki to mozna przyklejic go do kartki tasma i czy to nie spowoduje utraty czegos?? Mysle ze z papierkiem nie powinno sie tak robic, czy mam racje?? Przypominam: pytania stad ze beda one musialy pojsc poczta w kopercie z londynu do dublina i jako ze byc moze bede mogl dostac cos specjalngo jest to wazne.
  • 750 / 10 / 0
Nieprzeczytany post autor: vart »
thx, z chemii bylem kiepski wiec dokladnie nie wiem co to sa za substancje
Niewiele osób spoza H w ogóle słyszało o tych substancjach. I dobrze.

Kwas - czy to lsd, czy dox czy inny bdf - nie straci nic ze swoich właściwości, jeśli będzie trzymany w zipku, albo folii aluminiowej przyklejonej do kartki.

§h¶ôňgĽéĐ.
  • 26 / / 0
moglbys vart powiedziec jeszcze co to jest zipek ?
  • 750 / 10 / 0
Nieprzeczytany post autor: vart »
O losie :D

Woreczek strunowy.

§h¶ôňgĽéĐ.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Leczenie uzależnionych od opioidów bardziej dostępne, ale pod ścisłym nadzorem

Choć leczenie substytucyjne, czyli terapia uzależnień od opioidów polegająca na podawaniu legalnych leków zastępczych, jest stosowane w naszym kraju od ponad 30 lat, wciąż liczba objętych nim osób jest stosunkowo niska. Aby ułatwić do niego dostęp, wprowadzona ma zostać możliwość przepisywania tych produktów przez lekarzy. Ministerstwo Zdrowia określa zasady, na jakich ma się to odbywać.

Konopie w leczeniu demencji. Naukowcy wskazują dwa związki

Doustna kombinacja oczyszczonego THC i CBD istotnie zmniejsza pobudzenie u seniorów z zaawansowaną demencją – wynika z badania LiBBY zaprezentowanego na konferencji Alzheimer’s Association International Conference w Londynie.

Ministerstwo Rolnictwa alarmuje. Chodzi o nową akcyzę na alkohol

Ministerstwo Rolnictwa i Rozwoju Wsi wystąpiło do Ministerstwa Finansów o wycofanie planowanej podwyżki podatku akcyzowego na alkohol.