Luźne dyskusje na tematy związane z substancjami psychoaktywnymi.
ODPOWIEDZ
  • 255 / 8 / 0
Nieprzeczytany post autor: hamah »
Chyba nie ma czegos takiego po czym bys nie wrocil do rzeczywistosci , jakies tam zrycie zawsze zostanie.Inny wymiar czy drugi swiat to jak dlamnie tylko swiadomy sen/oobe
"Sit back with this six-pack and a spliff that"
"olej spidy, bracie, ratuj zycie i jedz kwasy!"
  • 2179 / 31 / 0
Silje pisze:
mądre rozwiązanie. musze sie go trzymać i palić tylko co weekend. tylko weż tu nie pal aż żał tyłek ściska na myśl o takiej słodkiej zamułce
mi też ściska i jakoś nie sprawia to że codziennie jaram ziele
Hidden mefedron User
  • 142 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: CzarnaMewa »
moim postanowieniem noworocznym jest palić co weekend. jedno jest powiązane z drugim.. musze sie uczyć to nie moge palić i tak w kółko czegoś trzeba sobie odmówić. no a jeśli mam do wyboru: odmówić sobie zioła albo odmówić sobie tego by w przyszłości być kimś to wole juz sie męczyc z tym żalem sciskającym za tyłek
[color=#004040][size=85]Podaję wam gorzkie pigułki w słodkim lukrze. Pigułki są nieszkodliwe, trucizna jest w tej słodyczy.[/size][/color]
  • 25 / / 0
Nieprzeczytany post autor: karton »
Hehe a mówią że zielsko nie uzależnia.
  • 142 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: CzarnaMewa »
no własnie gówno prawda. uzależnia ale przynajmniej nie ryje tak czapy jak inne używki
[color=#004040][size=85]Podaję wam gorzkie pigułki w słodkim lukrze. Pigułki są nieszkodliwe, trucizna jest w tej słodyczy.[/size][/color]
  • 734 / 3 / 0
Nieprzeczytany post autor: fever ray »
nie ryje czapy :-)

u mnie jednen wymiar sie przeplata z drugim, jak sie duzo cpa, to pozniej juz zostaje w jakims stopniu
  • 577 / 8 / 0
Nieprzeczytany post autor: Amaterasu »
Też kiedyś słyszałem, że istnieje coś "poza", że jak uda ci się wyjść poza własne Cztery Ściany(czy jakoś tak :D ), to osiągniesz taki stan, który nazywa się "Życie". Ja wiem, to głupie, ale niektórzy w to naprawdę wierzą %-D Oczywiście to tylko miejska legenda albo zwykła wymówka słabych ludzi którzy nie radzą sobie z psychodelą, ale w każdej legendzie może być ukryte ziarno prawdy. Ostatnio to i próbuję do tego dojść, ale chyba tylko po to, żeby udowodnić że się nie da. No i na razie nie udaje się ani trochę :-p

Ujmując to inaczej: jaki "prawdziwy świat"? %-D
Uwaga! Użytkownik Amaterasu nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 39 / / 0
Nieprzeczytany post autor: Kamil00 »
Rzeczywistość to matrix i żeby z niego wyjść trzeba wziąć "pigułkę" :D
"Co nas nie zabije to nas wzmocni..."
  • 49 / / 0
Jebać te antylogiczne pseudofilozofie niektórych. A "światy"s się da pogodzić jak się nie jest nałogowcem i ma się swój rozum.
Po wąchaniu przyprawy do zup odkryłem nieznaną prawdę o znaczeniu wszechświata. Dowiedziałem się też, że wszyscy albo kłamią albo się mylą - w każdej jednej sprawie. Od tego czasu biorę w żyłę cyjanek i żyję, w dodatku rozwijam się wewnętrznie dzięki temu.
  • 13 / / 0
Nieprzeczytany post autor: gagakrk »
niestety nie da sie pogodzic tych swiatow , nie ma ani sposobu na pogodzenie ani mozliwosci radzenia sobie z cpaniem na dluzsza mete :( bo gdyby takowe istnialy to cpanie nie bylo by aspoleczne i nie ludzcie sie ludziki !!!

ciekawe jak dlugo je bedziesz godzil !!! na duposcisku doleko nie zajedziesz , i wierz mi ze 90% uzytkownikow nielegalnych substancji ma IQ powyzej sredniej ;]
"SMIERC TO MINIMUM (....) "
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Gwałtowny wzrost w trzech województwach. Rozkręca się nowa epidemia

W trzech województwach zanotowano gwałtowny wzrost zatruć. Dane Głównego Inspektora Sanitarnego są zatrważające. Eksperci mówią już o groźnej epidemii.

Narkotyki w listach do więźniów. Wysyłali je do zakładów karnych w całej Polsce

Narkotyki trafiały pocztą do więzień w całej Polsce. Prokuratura skierowała do sądu akt oskarżenia przeciwko małżeństwu z Gorzowa Wielkopolskiego. Ewelina T. i Marcin T. mieli przez ponad cztery lata uczestniczyć w procederze, którego wartość oszacowano na co najmniej 50 tys. zł.

FDA zorganizowała publiczne wysłuchanie w sprawie terapii psychodelicznych

14 września amerykańska Agencja Żywności i Leków (FDA) przeprowadziła w swojej siedzibie w White Oak w stanie Maryland czterogodzinne wysłuchanie publiczne poświęcone przyszłości terapii psychodelicznych w Stanach Zjednoczonych. Spotkanie trwało od 12:30 do 16:30 czasu wschodniego (18:30–22:30 w Polsce), na miejscu zjawiło się około 300 osób, a transmisję na żywo oglądał kolejny tysiąc widzów.