Dekstrometorfan - nazwy generyczne: Acodin, Tussidex.
Więcej informacji: Dekstrometorfan w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 294 / 11 / 0
Nieprzeczytany post autor: Nanananax »
Z zamiarem wyjścia z ciała, polatania w sferze astralnej i dla czystej hedonistycznej przyjemności bycia ujebanym.
  • 504 / 2 / 0
Pan Marcin pisze:
bycia ujebanym.
ciężko to nazwać ujebaniem, o ile nie wymienisz kilka sfer "ujebania" : alkoholowe, opiatowe, kolonowo-rolkowe, dysocjacyjne, kannabinolowe, itp.
[b]mushroom therapy.[/b]
  • 25 / / 0
Nieprzeczytany post autor: Goofy »
Ja osobiscie polubilem sie z Dexem. Zaznaczam tez, ze nigdy nie mialem do czynienia z kwasem(nie moge skurwiela zdobyc, w Poznaniu nigdzie nie ma;/) i grzybami, choc jak tylko bedzie sezon to ide na zbiory:D. Jedyne psychodeliki, z ktorymi mialem do czynienia to mj, tablety myszka-miki, gała muszkatalowa oraz wymieniony Dex.

Dex to tak na prawde pierwsza substancja, ktora dala mi taki wygar, ze glowa mala;P Pierwszy raz zjadlem 30 acodinow i stan ten byl niesamowity, potem 50 i to juz bylo udupienie totalne. Poczatkowo zazwyczaj lezalem na jebadle i nie ogarnialem co sie wokol mnie dzieje - to bylo fajne;P Jednak teraz juz dex mi sie troche znudzil, jak zjem 30-40 aco to raczej korzystam z fazy łażąc, wychodze sobie na dwor, odpierdziela sie jakies misje i wixy. Co zawsze cenie w aco to tą niesamowitą nieswiadomke, wszystko mam wowczas w dupie, mogą mnie wywiezc do byle jakiego lasu, a i tak zwisa mi to, bo nie ogarniam co sie dzieje, hehe;P

Troche zejde z tematu. Jako ze dex mnie troche znudzil, a na drugsach nie znam sie jeszcze tak jak wy, to chcialbym sie od was dowiedziec, jaki psychodel byscie polecili zeby zjesc;P Od razu zaznaczam, ze nie chce pic jakichs obrzydliwych gowien, zrec niebezpiecznego bielunia i zalatwiac nie wiadomo jakich substancji, zeby samemu cos otrzymac;P Najlepiej na szybko cos z apteki, albo ogrodniczego:D. Nie znam sie jednak na tych strukatch nazw, moglibyscie dla zoltodzioba opisac najlepsze i najlatwiej do zdobycia psychodele wraz z dzialaniem? Z gory dzieki;P

PS. Jara mnie DMT, ale kurde, na bank jest ciezko to zdobyc/otrzymac.
Uwaga! Użytkownik Goofy nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 294 / 11 / 0
Nieprzeczytany post autor: Nanananax »
Jestem wrażliwy na dxm i po 450mg trudność mi sprawia przewrócenie się z boku na bok. Ja podczas peaku czuję "totalny rozpierdol w głowie" czyli połączenie alkoholowego odurzenia z lękiem i euforią. Za bycie ujebanym uważam także, jakąkolwiek zmianę percepcji spowodowaną środkami psychoaktywnymi, która idzie raczej w stronę depresji a niżeli stymulacji.
  • 3250 / 356 / 2
Nieprzeczytany post autor: jogurt »
Goofy pisze:
. Nie znam sie jednak na tych strukatch nazw, moglibyscie dla zoltodzioba opisac najlepsze i najlatwiej do zdobycia psychodele wraz z dzialaniem? Z gory dzieki;P
Powój.
L-8a - blog neurofarmakologiczno-empiryczny
SAMURAJOGURT.BLOGSPOT.COM

Pozdrawiam %-D
  • 186 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: chem1st »
Jogurt dlaczego polecasz kinderćpunowi powój? :rolleyes:
  • 504 / 2 / 0
żeby go przekręciło.

a jak obecnie z powojem? da rade go dostać?
[b]mushroom therapy.[/b]
  • 3250 / 356 / 2
Już teraz taki, jak mają w sklepac póki co. Ale wątpliwe.

Ja zrobiłem zapas dosc spory, a nie moge jesc bo sie lecze ssri i raczej wątpie żebym przestał.

YyYYyy... Edit. 1 zł/g, gg w profilu :P... kupowałem to na benzo, zapomniałem ze sie nie przyda :P Legutko/Rekwiat, gwarantuje : to ten... sorry :D
Ostatnio zmieniony 05 czerwca 2009 przez jogurt, łącznie zmieniany 1 raz.

Pozdrawiam %-D
  • 25 / / 0
Nieprzeczytany post autor: Goofy »
hehe, kindercpunowi;P Nie no, az tak to nie jest;P Po prostu u mnie na rejonie nie ma kwasa, a tez nie chce mi sie kombinowac i pozyskiwac jakichs zmyslnych rzeczy, zeby sie ujebac.

Coz, wyglada na to, ze chyba nic juz nie ma na szybko skolowac, a ten powój to mi jakis podejrzany jest, po tym co piszecie;D
Uwaga! Użytkownik Goofy nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3250 / 356 / 2
Goofy pisze:
hehe, kindercpunowi;P Nie no, az tak to nie jest;P Po prostu u mnie na rejonie nie ma kwasa, a tez nie chce mi sie kombinowac i pozyskiwac jakichs zmyslnych rzeczy, zeby sie ujebac.

Coz, wyglada na to, ze chyba nic juz nie ma na szybko skolowac, a ten powój to mi jakis podejrzany jest, po tym co piszecie;D
Jeśli chciałbyś kwasa to powój jak znalazł, a to że może kindercpuna przerosnąć swoją drogą ;) tak czy siak polecam :P
Ostatnio zmieniony 05 czerwca 2009 przez jogurt, łącznie zmieniany 1 raz.

Pozdrawiam %-D
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Był twarzą lokalnej policji od wielu lat. Zwalniają go za narkotyki

Rzecznik komendy policji w Kluczborku został zatrzymany w związku z posiadaniem narkotyków, właśnie jest wydalany dyscyplinarnie ze służby - dowiedział się tvn24.pl. To kolejny w ostatnim czasie przypadek przyłapania funkcjonariusza służb mundurowych z narkotykami.

Policjant złapany z narkotykami w Kołobrzegu. Prokuratura i policja ujawniły nowe fakty

Podczas festiwalu muzyki elektronicznej w Kołobrzegu zatrzymany został 40-letni policjant z Gdańska, który miał przy sobie narkotyki. - Została uruchomiona procedura zawieszenia policjanta w czynnościach służbowych - mówi o2.pl asp. szt. Mariusz Chrzanowski, rzecznik prasowy KMP w Gdańsku.

Marihuanoholik – nowa definicja dla nowego języka debaty o uzależnieniu

W świecie, w którym alkoholik nie jest „ćpunem”, tylko „osobą z chorobą alkoholową”, a osoby uzależnione od leków otrzymują wsparcie zamiast pogardy i aresztów – czas również na zmianę języka wokół marihuany, która prędzej niż później zostanie w Polsce zdepenalizowana. Dlatego proponujemy wprowadzenie nienaukowego terminu „marihuanoholik” – jako neutralnego określenia osoby, która straciła kontrolę nad swoim używaniem marihuany i odczuwa tego konsekwencje w codziennym życiu. Zaznaczamy, że definicja ta nie ma zastąpić klasyfikacji medycznej, a jedynie usunąć stygmantyzację.