Dyskusja o głównym alkaloidzie opium, oraz jego półsyntetycznej pochodnej.
Więcej informacji: Morfina w Narkopedii [H]yperreala,Heroina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 1213 / 18 / 0
Nieprzeczytany post autor: xxxzzzxxx »
Jak szczypie to znaczy, że nie trafiłeś w kabel i podlewasz sobie mięsień.
Staze zaciskasz przed miejscem wkłucia i chwytasz jej koniec zębami, pompujesz baty, wbijasz igłe, odciągasz krew i dopiero po tym jak ujrzysz w pompce krew puszczasz staze i naciskasz tłoczek.
Uwaga! Użytkownik xxxzzzxxx jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 16 / / 0
Nieprzeczytany post autor: bad »
Dzięki drogi kolego, robiłem niemalże wg twojego opisu, z tym że staze puszczałem jak już igła dobrze weszła. Wtedy praktycznie od razu pojawiała się w tłoczku krew. Tak czy inaczej za 3 podejsciem się udało, ale na kilka dni zrezygnuje z krótkich koszulek (i z walenia zresztą też) :P Dzięki i pozdro.
Uwaga! Użytkownik bad nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 584 / 21 / 0
Nieprzeczytany post autor: Mastah »
xxxzzzxxx ale masz piekne baty. Nie musisz uzywac zadnych paskow, staz, itd. Ja nie uzywam stazy juz bardzo dlugo i moze przez to nie mialem problemow z zylami. Ale zawsze zaciagam tloczek zeby zobaczyc czy jest krew, zreszta ja zaciagam tloczek co chwile; slyszalem ze wtedy jest lepsza faza jak tak caly czas zaciagasz tloczek.
America's C.R.E.A.M. team
  • 1213 / 18 / 0
Nieprzeczytany post autor: xxxzzzxxx »
Teraz rzadko używam stazy, ten filmik kręciłem jakieś pół roku temu.
Znów wyjebali ten filmik z youtuba i dostałem ostrzeżenie :/
Co za fallusy, zagranicznych iniekcji jest od chuja.
Uwaga! Użytkownik xxxzzzxxx jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 16 / / 0
Nieprzeczytany post autor: bad »
bo nasza polska injekcja wyprzedziła ich injekcję :p Ale tak żeby nie marnować miejsca na serwerze - kablowy sposób podania maji, owszem daje najfajniejszego kopa, lecz trwa kurewsko krótko. Wlew dodupny - długie działanie, efekt ciągłego ujebania połączony niestety za marnotrastwem. Dla mnnie najlepsze są wstrzyki domięśniowe - słabsze kop (ale jest) i długo trzyma. To tak żeby było coś na temat.

ps. Zaraz sobie strzelę 5 ml tego roztworu...jak znajdę używalnego bata (przez nieudane próby trochę się posiniaczyłem).
Uwaga! Użytkownik bad nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 729 / 19 / 0
Nieprzeczytany post autor: no1 »
dajcie mi dobre baty hi hi
Uwaga! Użytkownik no1 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2429 / 583 / 155
Baty łatwiej się pokazują po kąpieli w bardzo ciepłej wodzie, zaciskaniu pięści, wypiciu szklanki lub dwóch wody. U mnie przykładowo na rękach są zapadnięte, za to na stopach najlepsze. Nie wkłuwamy się w to samo miejsce wielokrotnie, może dojść do krwiaków, a nawet infekcji czy zakrzepów.
Uwaga! Użytkownik taurinnn nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Marihuana warta ponad milion upchana w Dacii. Szybka akcja CBŚP pod Warszawą

Niepozorna czerwona Dacia, a w niej ponad 20 kg marihuany upchanej w trzy kartonowe pudła! Przesyłki warte ponad milion złotych nadane zostały kurierem z Królestwa Hiszpanii. Przez Polskę przewoził je 51-letni Polak. Został zatrzymany w szybkiej akcji CBŚP w podwarszawskich Jankach.

CBŚP i Policja Ukrainy rozbiły międzynarodową siatkę producentów narkotyków syntetycznych

36 zlikwidowanych laboratoriów, setki przeszukań i tony zabezpieczonych substancji – to bilans skoordynowanej operacji przeprowadzonej przez Centralne Biuro Śledcze Policji oraz Policję Ukrainy przy wsparciu Europolu. To jedno z największych uderzeń w podziemie syntetycznych narkotyków w Europie Wschodniej.

Liczba recept na medyczną marihuanę znów rośnie. Rzecznik Praw Pacjenta reaguje

Ponownie wzrosła liczba recept wystawianych na opioidy i marihuanę medyczną. Wcześniejszy spadek był efektem zmiany prawa mającego uniemożliwić wystawianie recept na wspomniane substancje w drodze teleporady. O sprawie pisze Rynek Zdrowia.