najsilniejsza? najsłabsza? sprawdź! ogólna charakterystyka odmian
ODPOWIEDZ
  • 121 / 1 / 0
mi big bang w '09 nie doszedł...
...i ty zostaniesz indianinem!
  • 96 / / 0
Nieprzeczytany post autor: Massta »
Ja również pare razy miałem przyjemność palić NYC Diesel. I na mnie również zrobił duże wrażenie. Sativa na najwyższym poziomie: zero zamuły, piękne kolory i wspaniałe dyskusje. a skrzyżowany z ryderem może odziedziczy cechy łatwego floweringu.
  • 460 / 4 / 0
Tyle, że NYC już jest skrzyżowany z LR= Diesel Ryder i ma pelne AF ;-) .
Trans-atlan-cycki!

Pilzenzeit, pilzenzeit, pilzenzeit...
  • 96 / / 0
Nieprzeczytany post autor: Massta »
wiem, ale nie paliłem. to moje jawne domysły
  • 56 / / 0
Nieprzeczytany post autor: CANNABISZ »
Co myslcie o ak47 lub ak48 ?Podobno daje rade pod polskim niebem bezproblemowo....
Uwaga! Użytkownik CANNABISZ nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 8 / / 0
Nieprzeczytany post autor: PROCEDER28 »
Ja miałem diesl'a AF na uot rok temu i to najmocniejsze co paliłem, poskładało mnie ostro, najmocniejsze co paliłem a miałem jeszcze WR, maroc, t44, DPxLWR. Tylko trzeba mieć bardzo nasłonecznioną miejscówke, jeden co był na gołym polu był mocny, a te w mniej nasłonecznionym słabsze. Dobrze wkręca i lekkie halo
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Zamiast paneli podłogowych narkotyki. KAS zatrzymała kontener z marihuaną

Funkcjonariusze Pomorskiego Urzędu Celno-Skarbowego w Gdyni skontrolowali kontener, który przypłynął z Kanady do portu w Gdańsku. Zgodnie z deklaracją, w kontenerze miały być drewniane ekologiczne panele podłogowe, a odbiorcą była firma w Polsce.

Jak zwiększyć moc i profil sensoryczny kawy z przelewu? Fizycy opisali prosty sposób

Czy jest sposób, by – nie zmieniając ilości kawy w przelewie – zwiększyć jej moc i uwypuklić profil sensoryczny? Otóż jest. I został on opisany na łamach pisma Physics of Fluids wydawanego przez Amerykański Instytut Fizyki (AIP).

Ryszard Petru ma już projekt depenalizacji marihuany. Znamy szczegóły

Dopuszczenie posiadania do 15 gramów suszu lub jednego krzaka konopi na własny użytek – to propozycja, którą przedstawi zespół parlamentarny tworzony przez posłów koalicji. Dotarliśmy do szczegółów projektu, które potwierdzają nasze wcześniejsze ustalenia.