Dekstrometorfan - nazwy generyczne: Acodin, Tussidex.
Więcej informacji: Dekstrometorfan w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 408 / 3 / 0
Nieprzeczytany post autor: Ester »
Chyba racja - 450mg (wtedy 7,5mg/kg) i zamknięte oczy były pierwszym razem i było idealnie - mocno i znośnie. Może dorzucę 30mg, bo przytyłem 5kg ;) Tylko mam obawy, czy te 31 dni wystarczy, by zbić tolerkę do tego poziomu...

Zamiast ulubionej muzyki pójdzie Astral Projection, Aural Planet albo Shpongle. Chociaż ta szaleńcza radość przy K44, te beztroskie oddawanie się mocy Dextera, brnięcie pomiędzy światy... :sigh:

Kurwa, jak ja się tym jaram, tym nadchodzącym tripem i jak ja się użalam nad tym swoim miesiącem abstynencji, aż mi głupio.
Ksiezniczko, w którym zamku straszysz?
iiisǝʎ ʞɔnɟ
http://SDPower.tk
  • 1217 / 21 / 0
Ester pisze:
Kurwa, jak ja się tym jaram, tym nadchodzącym tripem i jak ja się użalam nad tym swoim miesiącem abstynencji, aż mi głupio.
To wlasnie dobrze, co innego jakbys zajadal sie deksem jak cukierkami, bo wtedy to by byla oznaka wewnetrznego "spsucia". Wlasnie o to chodzi zeby dokladnie przygotowywac sobie tripa, dobierac muzyke, oczyscic droge lozko => kibel i psychicznie sie nastawic na podroz. Jakbys w ogole sie tym nie przejmowal i po prostu ladowal w siebie deksa, wtedy oznaczaloby to ze chcesz sie po prostu czyms najebac i tyle...

A odnosnie muzy to Astral Projection jest dosc dobre na tripa, ale mniej wizyjnego a bardziej rozkminowego (IMO). Astral maja takie miekkie bity i wkrecajace proste rytmy, akurat dla takiego relaksu na deksie. Jezeli chodzi o wizje to najlepiej dzialaja na mnie mroczne ambienty wszelkiej masci (wtedy powoli tworzy sie przy zamknietych oczach jakis pokoj, ktory zyskuje roznych dodatkow az w koncu przelaczam miedzy roznymi pomeiszczeniami, zwiedzam rozne modernistyczne pomieszczenia itp), a jezeli chodzi o ruchliwe CEVy to zdecydowanie najdalej wymiotl mnie Atomine Elektrine (ambient/industrial), chociaz shpongle tez wysylaja bardzo daleko. Ale to i tak tylko moja opinia, kazdy reaguje odmiennie wiec nie stawiaj mojego zdania jako piorytet, kieruj sie wlasnym przeczuciem.

EDIT: Jakbys byl zainteresowany Atomine Elektrine, to linkuje: http://www.youtube.com/watch?v=DN51UvppZdk
Uwaga! Użytkownik Psychopath jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 408 / 3 / 0
@up
Ale truję Wam tym zad ;p

No i poszło. 450mg + pół L grejpa. To est jakaś porażka... Pokopało mnie jak 300mg, nawet nie, bardziej jak 200mg + 100mg dify. Jak zwykle marne CEVy (normalne widzenie przez zamknięte oczy), średnie haluny fizyczne i to wszystko... Spaliłem sobie receptory, prawda? :(
iiisǝʎ ʞɔnɟ
  • 1217 / 21 / 0
Ja mialem jeszcze gorzej, bo zarzucilem 450mg i w ogole sie nie zaladowalo:] Od tamtego czasu staram sie na tripa jesc dawki na 3 plateau i jest o wiele lepiej;]
Uwaga! Użytkownik Psychopath jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 156 / 5 / 0
Nieprzeczytany post autor: Ojgasm »
No i poszło. 450mg + pół L grejpa. To est jakaś porażka... Pokopało mnie jak 300mg, nawet nie, bardziej jak 200mg + 100mg dify. Jak zwykle marne CEVy (normalne widzenie przez zamknięte oczy), średnie haluny fizyczne i to wszystko... Spaliłem sobie receptory, prawda? :(
moim zdaniem deregulacja receptorów
najszybciej w dxm znika euforia - to smutny fakt. Receptory należy oszczędzać, bo regeneracja może trwać nawet kilka lat a i ryzyko krzywych jazd wzrasta i to znacznie. IMO min rok przerwy od wszelkich zabawek serotoninowych. Podobno pomagają niskie dawki THC ale głowy sobie uciąć nie dam
Powiedz NIE trzeźwości
  • 408 / 3 / 0
@Psychopath
Trza będzie spróbować, w ten weekend walnę 900mg :p Cóż, jak nie sposobem, to siłą - wydam trochę więcej na aco.
Ojgasm pisze:
IMO min rok przerwy od wszelkich zabawek serotoninowych.
8-( Nie dałbym rady. Tzn. dałbym radę, ale po drodze bym zwariował. I jeszcze nie wiadomo, czy to coś da...
iiisǝʎ ʞɔnɟ
  • 156 / 5 / 0
Nieprzeczytany post autor: Ojgasm »
Jeśli bombardujesz bez przerwy receptory powodując dłuuuugi czas ich powolne wycofywanie to na niedobór tego neuroprzekaźnika organizm musi w końcu zareagować ich regeneracją. To boli - jasne, ale pamiętaj, że za każdą przyjemność w życiu trzeba zapłacić. Więc zawsze najpierw się zastanów, czy cię jeszcze stać na kolejne kredyty, bo procenty rosną...
Powiedz NIE trzeźwości
  • 408 / 3 / 0
Bez urazy, pierdolę już kredyty. A nie bombardowałem często, Dexa żarłem ok. 10 razy w życiu.
iiisǝʎ ʞɔnɟ
  • 3250 / 355 / 2
Nieprzeczytany post autor: jogurt »
10? I masz problemy? Dziwne, naprawde dziwne.
L-8a - blog neurofarmakologiczno-empiryczny
SAMURAJOGURT.BLOGSPOT.COM

Pozdrawiam %-D
  • 408 / 3 / 0
Najprawdopodobniej przez dawkę 25mg/kg (1,5g).

EDIT:
Tzn. raz taka poszła, a nie 10 razy :D
Ostatnio zmieniony 16 lutego 2009 przez Ester, łącznie zmieniany 1 raz.
iiisǝʎ ʞɔnɟ
ODPOWIEDZ
Newsy
Największa europejska imprezownia tonie. Karetki błagają o pomoc – jeżdżą tylko do nocnych klubów

Ibiza – symbol beztroskiej zabawy, dźwięków techno i drinków za 25 euro – pęka w szwach. Ale, co ciekawe, nie z powodu tłumu turystów. Pęka system ratownictwa medycznego. Jak podaje lokalny związek zawodowy służby zdrowia, nawet jedna trzecia wszystkich interwencji karetek dotyczy klubów nocnych, gdzie dochodzi do… „bad tripów” po wiadomych zakazanych używkach.

Wpadli w trakcie transakcji

Piaseczyńscy kryminalni zatrzymali narkotykowy duet. Mężczyźni wpadli w trakcie transakcji, która odbywała się na jednym z parkingów w Wólce Kosowskiej. Na posesji 49-letniego obywatela Ukrainy, policjanci znaleźli uprawę marihuany. Krzaki konopi indyjskiej zostały zabezpieczone. 44 i 49-latek usłyszeli zarzuty karne oraz zostali objęci policyjnymi dozorami.

CBŚP z Łodzi zlikwidowało dwa laboratoria syntetycznych narkotyków

Zgarnęli klofedron o wartości ponad 25 mln PLN.