Benzedryna, psychedryna, α-metylofenyloetyloamina
Więcej informacji: Amfetamina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 1238 / 27 / 0
Nieprzeczytany post autor: gringo »
Papaver pisze:
Feed The Fire a jak będziemy mieć jakiś gorszy towar, to jak dawkować? grama od razu na dwie osoby?
Macie pytania jakbyście pierwszy raz ćpali ;-) ] Smacznego! %-D
לאכול חומצה!
  • 21 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: Papaver »
Hehe, my będziemy dopiero brać w piątek, na weekend, jeszcze mam takie pytanie, bo my chcemy w pt wziąć białe a na następny dzień pić browary, będzie dobrze, czy lepiej nie pić na następny dzień?
Uwaga! Użytkownik Papaver nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1238 / 27 / 0
Papaver pisze:
Hehe, my będziemy dopiero brać w piątek, na weekend, jeszcze mam takie pytanie, bo my chcemy w pt wziąć białe a na następny dzień pić browary, będzie dobrze, czy lepiej nie pić na następny dzień?
Ja bym pił, lepsze to niż cały dzień na zjeździe (o ile w ogóle będziecie mieć-zależy czy dobry materiał). Jak nie jesteście na nic chorzy to róbta co chceta i pamiętajcie, ja to ja i mnie tu nie było ;-) %-D
לאכול חומצה!
  • 164 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: CTX »
Lepsze nie lepsze...

Najlepiej to niech wypierdalają do szkoły.
Uwaga! Użytkownik CTX nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1238 / 27 / 0
CTX pisze:
Najlepiej to niech wypierdalają do szkoły.
Racjoza! %-D
לאכול חומצה!
  • 21 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: Papaver »
W piątek będziemy brać, ale po szkolę xDD, mój kumpel z którym mam to brać, ma problemy z nad ciśnieniem, może mu coś się stać?
Uwaga! Użytkownik Papaver nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 30 / / 0
Nieprzeczytany post autor: Rashaverak »
na pierwszy raz dla osób bez tolerancji w zupełności wystarczy nieco ponad setka, co wy chcecie żeby poodlatywali?? Nie wiadomo co to za shit, czy świeży i jaką ma moc więc dla bezpieczeństwa proponuję na początek 100mg (1 g podzielony na 10 mniej więcej równych ściech). Jak po ok 15 min będzie słabo możecie dociągnąć 50mg. Myślę, że z 6-7 godzin to polatacie. Aha, i przygotujcie się, że rano nie będzie tak do końca w porządku %-D
Uwaga! Użytkownik Rashaverak nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1238 / 27 / 0
Może, a nie musi, zależy jak leży. Czy się leczy itp. Ja mam lekkie nadciśnienie, ale fete brałem w różnych miksach i nic się nie stało. Musisz wkalkulować w ryzyko. Róbcie jak chcecie. Nie namawiam. :-p
לאכול חומצה!
  • 1238 / 27 / 0
Rashaverak pisze:
na pierwszy raz dla osób bez tolerancji w zupełności wystarczy nieco ponad setka, co wy chcecie żeby poodlatywali?? Nie wiadomo co to za shit, czy świeży i jaką ma moc więc dla bezpieczeństwa proponuję na początek 100mg (1 g podzielony na 10 mniej więcej równych ściech). Jak po ok 15 min będzie słabo możecie dociągnąć 50mg. Myślę, że z 6-7 godzin to polatacie. Aha, i przygotujcie się, że rano nie będzie tak do końca w porządku %-D
No przecież mówię :cheesy: A ogóle to witam. pierwszy raz widzę :-D Może jakieś foto, mail, gg? Korzystam, póki nie ma czempiona hehe %-D
לאכול חומצה!
  • 43 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: Mr.blonde »
Nie chce tutaj prawić morałów, jestem niewiele starszy niż wy. Nie próbujcie fety. Nie ma nic bardziej ryjącego beret, nie wspominam już o sercu.
Co do jakości : po ok. 70-80mg czystej 98% amf przyjętej wieczorem nie ma najmniejszych szans zasnąć w nocy. Pierwszy raz to było 125mg czystej przyjęte o 10 rano, też nie było mowy o zaśnięciu w nocy. A potem ? Potem 2 miesiące fukanie co 1-3dni zanim się opamiętałem. I nie pytajcie co się wtedy ze mną działo i jak wyglądałem. I też mi sie wydawało że jestem cwany.
Co do jakości fety od dila - zazwyczaj w granicach 10-33%, więcej niż 50% raczej nie dostaniecie.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Drożdże piwowarskie reagują na odpowiednie dźwięki i zwiększają produkcję

Wiadomo że rośliny i zwierzęta wydają dźwięki, reagują na nie i za ich pomocą się komunikują. Komunikacja taka zachodzi też pomiędzy zwierzętami a roślinami i odwrotnie. Czy jednak organizmy należące do innych królestw domeny eukariontów w jakiś sposób reagują na dźwięki? Okazuje się, że tak. Reakcję taką zauważono u drożdży piwowarskich. Co więcej można to wykorzystać w produkcji złocistego napoju.

CBŚP zlikwidowało laboratorium narkotykowe. Zabezpieczono ponad 800 kilogramów klefedronu

Policjanci Centralnego Biura Śledczego Policji, działając pod nadzorem Prokuratury Krajowej, przeprowadzili skoordynowaną akcję w powiecie pruszkowskim. Na terenie posesji odkryto kompletną linię produkcyjną do wytwarzania narkotyków oraz zabezpieczono setki kilogramów niebezpiecznej substancji psychotropowej w postaci klefedronu o czarnorynkowej wartości ponad 4 mln PLN.

120 litrów pochodnych opioidów w płynie nie trafi na rynek

Policjanci z Wydziału do Walki z Przestępczością Narkotykową Komendy Miejskiej Policji w Szczecinie ujawnili miejsce przechowywania nielegalnych substancji psychotropowych, zabezpieczając ogromne ilości pochodnych opioidów w płynie oraz półproduktów służących do przetwarzania środków odurzających.