Luźne dyskusje na tematy związane z substancjami psychoaktywnymi.
Czy chociarz troche się boisz gdy kupujesz cos nowego?
Wcale, teraz jest dobrze i to najważniejszę.
110
21%
Czsem się boję, ale ulegam.
195
37%
Wiem, że sprubuję tylko parę razy.
34
6%
Staram się bawić raczej bezpiecznymi i uznanymi rzeczami
185
35%

Liczba głosów: 524

ODPOWIEDZ
  • 1238 / 30 / 0
Nieprzeczytany post autor: gringo »
Black Lotus pisze:
Gringo pisze:

Gdybym się bał to bym nie wpierdolił 12 kwasów, yage i muchomorów %-D Co najwyżej będę w domciu ;-)
Naraz?
Jasne %-D haha
Nie chwalę się, a rozpierduchę można sobie zrobić bardzo łatwo i nie trzeba do tego 12 kwasów czy tam podobnych ;-) Zresztą... Spróbuj ;] Co Ci będę dużo gadać :-p
לאכול חומצה!
  • 2310 / 15 / 0
Nieprzeczytany post autor: CosmoDo »
jestem popierdolonym typem, także nie boję się ! Boję się raczej, że kiedyś mogę nie mieć co przyćpać %-D :-D ...
Poczekam na Twój rozkład
W żyły wtłoczę dekstrometorfan
Następnie pożrę Cię
I SIGMA ciałem się stanie
  • 319 / 7 / 0
Bałem się jak pierwszy raz zarzucałem xtc, co ciekawe tylko do momentu połknięcia tabletki, później "niech się dzieje wola nieba..." ;]

Ogólnie to jestem ostrożny i wydaje mi się, że mam dość rozsądny stosunek do używek.
  • 565 / 7 / 0
Nieprzeczytany post autor: FreeOfMe »
Ja sie balem jak nic za pierwszym razem, bo slyszalem ze dobre jazdy po tym sa, no i tak sie zaczelo... ;( Teraz tez jestem na benzie z tym, ze jeszcze THC - mix dwoch odmian, i tutaj mam pytanie: Czy to ma jakies znaczenie co do fazy?
Feel free. Of me.
  • 138 / 2 / 0
ma, rózne odmiany maja inne dzialanie. Jedne euforyzują inne zamulają
jestem naprawdę dobry. Wszytko jest dla mnie łatwe, wad mam niewiele i marnuje się... Nie mogę wziąść się za siebie, bardzo to dla mnie trudne, nie szanuje moich naprawdę zajebistych genów :(
  • 755 / 19 / 0
Nieprzeczytany post autor: rysiekzklanu »
no bez kitu. ja tez sie boje, ze sie kiedys skonczy faza.
albo ze nie poradze sobie z czyms waznym, co mnie nagle spotka na ostrej kurwie %-D
jeżeli wysyaeś mi pm [od początku do zeszłego tygodnia], to nic nie doszło.
  • 1213 / 18 / 0
Nieprzeczytany post autor: xxxzzzxxx »
Piroman pisze:
wywarze z 500 mg nasion czuję się nawet pobudzony. Wywar z 1.5 kg maku to dawka śmiertelna
Wywar z 1.5kg nasion maku działa na granicy placebo.
Uwaga! Użytkownik xxxzzzxxx jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 423 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: Frame »
Boje sie o tyle ze ciagle jestem ciekaw nowych rzeczy.
Mialo byc tylko jaranie, doszla apteka, potem tylko jaranie a teraz perspektywa kilka mozniejszych psychodelikow i pierwsza benzo.. niezbyt zdrowe podejscie do zycia
Uwaga! Użytkownik Frame nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 109 / 9 / 0
Nieprzeczytany post autor: Black Lotus »
rozpierduchę można sobie zrobić bardzo łatwo i nie trzeba do tego 12 kwasów czy tam podobnych ;-) Zresztą... Spróbuj ;] Co Ci będę dużo gadać :-p
Okej, słowo honoru, że zrobię - jak tylko będę miał jednocześnie 12 kwasów, amanitę i yage to wpierdolę bez popitki, jeszcze wszyscy będą wiedzieć, jaki kozaczok ze mnie. Albo nie, bo całkiem możliwe, że się zdarzy mieć taki zestaw. Widać nie jestem aż taki przechuj, bo prawdziwy paker by się nie pierdolił z tematem, nie?
Uwaga! Użytkownik Black Lotus nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1238 / 30 / 0
Nieprzeczytany post autor: gringo »
Black Lotus pisze:
bo prawdziwy paker by się nie pierdolił z tematem, nie?
Prawdziwy paker zapije to jeszcze wywarem z acodinu :diabolic:
לאכול חומצה!
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Leczenie uzależnionych od opioidów bardziej dostępne, ale pod ścisłym nadzorem

Choć leczenie substytucyjne, czyli terapia uzależnień od opioidów polegająca na podawaniu legalnych leków zastępczych, jest stosowane w naszym kraju od ponad 30 lat, wciąż liczba objętych nim osób jest stosunkowo niska. Aby ułatwić do niego dostęp, wprowadzona ma zostać możliwość przepisywania tych produktów przez lekarzy. Ministerstwo Zdrowia określa zasady, na jakich ma się to odbywać.

USA: DEA tymczasowo zaklasyfikuje 7-OH do tej samej kategorii co heroinę i LSD

W środę amerykańska Agencja ds. Walki z Narkotykami (DEA) ogłosiła zamiar tymczasowego zaklasyfikowania 7-hydroksymitagyniny (7-OH) oraz trzech powiązanych substancji jako narkotyków Grupy I, czyli tej samej kategorii co heroina i LSD.

Alarm w całej Polsce! To miał być mak do ciasta ;)

Główny Inspektorat Sanitarny wydał ostrzeżenie publiczne dotyczące partii maku niebieskiego, w której wykryto przekroczenie dopuszczalnego poziomu alkaloidów opium. Jak podkreślono, spożycie produktu może stanowić zagrożenie dla zdrowia konsumentów. To nie są „zwykłe nasiona” – skażony mak może działać na organizm jak opioidy, wywołując objawy podobne do zatrucia narkotykami.