Black Lotus pisze:Naraz?Gringo pisze:
Gdybym się bał to bym nie wpierdolił 12 kwasów, yage i muchomorówCo najwyżej będę w domciu ;-)
Nie chwalę się, a rozpierduchę można sobie zrobić bardzo łatwo i nie trzeba do tego 12 kwasów czy tam podobnych ;-) Zresztą... Spróbuj ;] Co Ci będę dużo gadać :-p
W żyły wtłoczę dekstrometorfan
Następnie pożrę Cię
I SIGMA ciałem się stanie
Ogólnie to jestem ostrożny i wydaje mi się, że mam dość rozsądny stosunek do używek.
albo ze nie poradze sobie z czyms waznym, co mnie nagle spotka na ostrej kurwie
Piroman pisze:wywarze z 500 mg nasion czuję się nawet pobudzony. Wywar z 1.5 kg maku to dawka śmiertelna
Mialo byc tylko jaranie, doszla apteka, potem tylko jaranie a teraz perspektywa kilka mozniejszych psychodelikow i pierwsza benzo.. niezbyt zdrowe podejscie do zycia
rozpierduchę można sobie zrobić bardzo łatwo i nie trzeba do tego 12 kwasów czy tam podobnych ;-) Zresztą... Spróbuj ;] Co Ci będę dużo gadać :-p
Black Lotus pisze: bo prawdziwy paker by się nie pierdolił z tematem, nie?
Dlaczego legalizacja marihuany jest lepsza od depenalizacji czy dekryminalizacji?
Mundur nie izoluje od rzeczywistości. O hipokryzji, która pęka na komisariatach
Jedna dawka "molekuły duszy" może pokonać depresję na pół roku
Leczenie uzależnionych od opioidów bardziej dostępne, ale pod ścisłym nadzorem
Choć leczenie substytucyjne, czyli terapia uzależnień od opioidów polegająca na podawaniu legalnych leków zastępczych, jest stosowane w naszym kraju od ponad 30 lat, wciąż liczba objętych nim osób jest stosunkowo niska. Aby ułatwić do niego dostęp, wprowadzona ma zostać możliwość przepisywania tych produktów przez lekarzy. Ministerstwo Zdrowia określa zasady, na jakich ma się to odbywać.
USA: DEA tymczasowo zaklasyfikuje 7-OH do tej samej kategorii co heroinę i LSD
W środę amerykańska Agencja ds. Walki z Narkotykami (DEA) ogłosiła zamiar tymczasowego zaklasyfikowania 7-hydroksymitagyniny (7-OH) oraz trzech powiązanych substancji jako narkotyków Grupy I, czyli tej samej kategorii co heroina i LSD.
Alarm w całej Polsce! To miał być mak do ciasta ;)
Główny Inspektorat Sanitarny wydał ostrzeżenie publiczne dotyczące partii maku niebieskiego, w której wykryto przekroczenie dopuszczalnego poziomu alkaloidów opium. Jak podkreślono, spożycie produktu może stanowić zagrożenie dla zdrowia konsumentów. To nie są „zwykłe nasiona” – skażony mak może działać na organizm jak opioidy, wywołując objawy podobne do zatrucia narkotykami.