Więcej informacji: Tramadol w Narkopedii [H]yperreala
A te herbatkie dzisiaj spróbujemy, posłałem mamę do sklepu po to cudo.Jej też sie przyda, bo w przeciwieństwie do mnie nie ćpa, ale i w przeciwieństwie do mnie żre śmieciowe jedzenie.
No-spa forte pomagała jedynie na sikanie.Po dwóch dniach combo złożone z 2 nosp i 15 mg bisacodylu (chyba dość mocny srakopęd) wypróżniłem się łącznie 5 razy.Trzykrotnie w domu i raz u kumpla.Dobrze, że jego żony nie było bo zaprawdę powiadam wam...głośne i chlupoczące rzeczy działy się w łazience owej kamienicy.Kumple mieli sporo radochy, trwało to też dobry kwadrans.
W każdym razie bisacodyl średnio polecam, bo w małych dawkach nie działa, a w dużych powoduje gówniany armagedon.
Proponuję zmianę tematu na problemy z wypróżnianiem po Tramalu, bądź przenieść go i zrobić po prostu problemy z wypróżnieniami po opiatach/opioidach.
MajkiMajk pisze:Newsem żeś dojebał monsieur goryl.
MajkiMajk pisze: Proponuję zmianę tematu na problemy z wypróżnianiem po tramalu, bądź przenieść go i zrobić po prostu problemy z wypróżnieniami po opiatach/opioidach.
Ja jak już mam zatwardzenie po T to żadna herbata na pracę jelit czy inne tego typu cuda nie działają. Chyba musiałbym łyknąć coś naprawdę mocnego na przeczyszczenie. Ale nawet nie wiem czy coś takiego można kupić w aptece bez recepty.
Polecany jest też jako naturalna odżywka na suche włosiska (wciera się go w łepetynkę).
Bez recepty.
Na sikanie dziubaski nie musicie faszerować się chemią - polecam mniszek lekarski (skrajnie moczopędny) oraz zieloną herbatę.
aparat.relaksu@hyperreal.info
Nowy blog - tym razem dopracowany:)
https://junkiepump.wordpress.com/
Efekty terapii wspomaganej psychodelikami są zachwycające
Od 2019 roku trwa złota era medycyny psychodelicznej
Mąż polskiej noblistki myślał, że "popadł w szaleństwo". Badania nad psychodelikami w PRL
Alkohol ma zniknąć z pola widzenia? Jest petycja do resortu zdrowia
Polska Organizacja Przemysłu i Handlu Naftowego (POPiHN) złożyła w Ministerstwie Zdrowia petycję, w której proponuje wprowadzenie jednolitych zasad tzw. sprzedaży bezwitrynowej alkoholu. To rozwiązanie nie polega na zakazie sprzedaży ani na ograniczaniu konkretnych kanałów dystrybucji. Chodzi o to, by alkohol nie był eksponowany wprost w przestrzeni zakupowej.
Rodacy odstawiają alkohol i papierosy. Sklepy na osiedlach już liczą straty
Jak podaje Polska Izba Handlu i CMR, w listopadzie 2025 r. całkowita wartość sprzedaży w sklepach małoformatowych spadła o 1 proc., natomiast łączna liczba transakcji w tym formacie sklepów obniżyła się o 4,6 proc. w porównaniu z analogicznym okresem rok wcześniej.
Palenie z trzeciej ręki staje się z czasem coraz bardziej szkodliwe
Bierne palenie – narażanie osoby postronnej na oddziaływanie dymu tytoniowego – jest dobrze rozpoznanym zagrożeniem dla naszego zdrowia. Znacznie mniej wiadomo natomiast o „paleniu z trzeciej ręki”, czyli o sytuacji gdy dym z palonego papierosa już wywietrzał, a my wdychamy związki chemiczne, które po paleniu papierosów osiadły na ścianach, dywanach, meblach, firankach czy ubraniach.