...czyli jak podejść do odstawienia i możliwie zminimalizować jego konsekwencje
ODPOWIEDZ
  • 165 / 5 / 0
Nieprzeczytany post autor: Norman »
ja tam zawsze mowie 'nei i chuj' . i tylko to zadziala ; )
  • 369 / 4 / 0
mnie np, wkurwia na imprezach jak leje się wódka strumieniami, lecą teksty typu: ZE MNĄ SIĘ NIE NAPIJESZ? TYLKO KIELICHA, NIE BĄDŹ PIZDA, DOBRA WÓDECZKA.
Nosz kruwa jebana ich w dupie pierdolona bukake mać. Nie chcę wódki i już, nie i chuj. Jak można nie potrafić uszanować zdanie jednej osoby która w mały, malutki sposób chce odstawać od reszty. Jarałem blanty nie chce wódki, end of topic, to nie kurwa jojczą nad głową. Wkurwia mnie to i wole wyjść niż się kłócić, dragów teżbym odmówił jeśli bym nie chciał. Jak by mi wciskali ścierwo to bym sie załamał.

In b4: czemu kurwa nie lubisz wódki, etc.
[color=#FF4000][b]ॐ मणि पद्मे हूँ[/b][/color]

one love
  • 4 / / 0
Nieprzeczytany post autor: ZielonaSwinia »
- ZE MNĄ SIĘ NIE NAPIJESZ? / DOBRA WÓDECZKA? /TYLKO JEDNEGO KIELICHA!
- Ok, jak przykurwisz ze mną 20mg clonazepamu cipko/ jebniesz ze mną w kabel grama tramca pizdusiu etc.

Mało kto z "normalnych" się zgodzi.

Ew. jak ktoś pisał "nie bo paliłem blanty, może zapalisz?" [wersja dla napierdolonych, którzy po blancie puscili by bełta].
Ostatnio zmieniony 08 listopada 2008 przez ZielonaSwinia, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 109 / 9 / 0
Nieprzeczytany post autor: Black Lotus »
Dziwią mnie ludzie piszący w tym wątku, w jaki sposób odpowiadać na tak kretyńskie pytanie. Tylko dwie czy trzy osoby poradziły - i całkiem się z nimi zgadzam - że Sebuś powinien sobie zmienić znajomych, bo ci najwyraźniej są takimi szmatami, że nie potrafią uszanować cudzej decyzji. No means no, kurwa i tyle.
A poza tym powinien poważnie zastanowić się nad samym sobą, skoro aż tak bardzo zależy mu na cudzym zdaniu, że ma wątpliwości czy odmówić ścierwa, gdy mu ktoś je na chama podsuwa pod nos.
Uwaga! Użytkownik Black Lotus nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 755 / 19 / 0
Nieprzeczytany post autor: rysiekzklanu »
jak powiedziec nie?
kurwa
sobie odmawiasz a nie komus

p.s. warto zastanowic sie nad bliskoznacznoscia slow 'uzasadnic' i 'usprawiedliwic' w kontekscie uzasadniania/usprawiedliwiania decyzji tyczacych sie nie zazycia oraz! zazycia narkotyku.
Ostatnio zmieniony 14 listopada 2008 przez rysiekzklanu, łącznie zmieniany 1 raz.
jeżeli wysyaeś mi pm [od początku do zeszłego tygodnia], to nic nie doszło.
  • 33 / / 0
Nieprzeczytany post autor: mnb »
Jeżeli ktoś proponuje cioranie, to wychodzi to tylko z jego grzeczności i potrafienia się dzielenia z bliźnimi (tak to wygląda wg mnie i ludzi z którymi się spowinowacam wspólnie i w porozumieniu ;)). Nigdy nie wychodzę z inicjatywą szmacenia się tym gównem, kontakt jedynie przy kimś, np. jak dzieli czy przyjmuje. Dla przykładu ukazania zdrowej komunikacji międzyćpuńskiej:
Dialog nr 1:

- Chcesz kreskę?
- Nie
- Ok

Dialog nr 2:

- Chcesz kreskę?
- Posyp do wora, później przyjmę
- Ok

Oczywiście zdarzają się natrętne jednostki, jednak za każdym razem są one porobione procentami i chuj z ich przekazem. Reszcie gówna kor w styję - naprawdę tak trudno odmówić?

Przyjmując ścierwo wbrew woli zastanów się, czy będziesz potrafił w przyszłości sprzeciwić się jebnięciu po kablach np. gówna czy benzyny ;)
(nie jest źle, nie jest źle!)
  • 729 / 18 / 0
Nieprzeczytany post autor: no1 »
napijesz sie NIE
zapalisz NIE
sniff NIE
to se nie wytatluj na czole text typa na baletach

ja mu na to chetnie zgodze sie na wszstko ale pierw ty zapierdolisz ze mna z jedej pompy....
Uwaga! Użytkownik no1 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3 / / 0
Nieprzeczytany post autor: Solar System »
Boże to jest smiszne... po prostu pwiedz nie i koniec. A jeżeli juz nie jesteś pewny swego to trzeba było dodać to co tu napisałes.
Ja nie pękam, idę w śmierć ot tak.
  • 196 / 4 / 0
Nieprzeczytany post autor: zrytyberet »
Bo kurwa masz dosc zrytego baniaka i ze cie w chuju swedzi:)
Uwaga! Użytkownik zrytyberet nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 408 / 3 / 0
Nieprzeczytany post autor: Ester »
Ja ostatnio jeszcze na całkowitej abscie miałem takie perypetie z kumplem ze szkoły, który chciał koniecznie zobaczyć jak ja palę. Upominał się z początku przy każdej okazji jak palił i stałem obok (średnio co półtora dnia), z czasem coraz częściej zdarzało mu się odpuszczać.

- weź bucha
- nie
- czemu?
- nie chcę
- czemu nie chcesz?
- bo kurwa nie chcę
- no weź spróbuj
- nie! kurwa i tyle! weź wypierdalaj!
//chwila ciszy
- no weź zapal
- NIE CHCĘ KURWA nie rozumiesz?! NIE TO NIE KURWA I TYLE!
- no ale jednego macha tylko...
- Nie! Kurwa, wypierdalaj!

A potem już tylko "spierdalaj" na każde naleganie. Po ok. miesiącu odpuścił :)
Ksiezniczko, w którym zamku straszysz?
iiisǝʎ ʞɔnɟ
http://SDPower.tk
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
„Adwokat od trumien na kółkach” i jego żona z zarzutami w sprawie narkotyków

Znany łódzki prawnik, nazwany przez media „adwokatem od trumien na kółkach”, ponownie ma problemy z prawem. Paweł K. został w kwietniu, nieprawomocnie, skazany przez sąd w Olsztynie za spowodowanie śmiertelnego wypadku na drodze z Jezioran do Barczewa. W wypadku zginęły dwie kobiety.

Milion dawek heroiny w jednym bagażu na lotnisku w Lizbonie. "Niezwykle starannie ukryte"

Milion indywidualnych dawek heroiny zarekwirowali funkcjonariusze portugalskiej policji w porcie lotniczym im. Humberto Delgado w Lizbonie. Narkotyki znaleziono w bagażu jednej z pasażerek.

Farmaceuta skazany na 2 lata więzienia za nieumyślne doprowadzenie do śmierci

Sąd Najwyższy rozpatrywał niedawno wniosek o kasację wyroku, jaki wydano w sprawie farmaceuty, który miał nieumyślnie doprowadzić do śmierci kobiety. Z akt sprawy wynika, że wsypał zmarłej narkotyk do napoju, co doprowadziło do jej śmierci. Farmaceutę skazano na 2 lata pozbawienia wolności.