Dyskusja o głównym alkaloidzie opium, oraz jego półsyntetycznej pochodnej.
Więcej informacji: Morfina w Narkopedii [H]yperreala,Heroina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 126 / 3 / 0
pierdolnij i.v. to i rozkminki ci mina. Podchodzisz do browna jak Platon do nowego dziela, kuzwa. Sorry, ale to irytujace momentami.
Uwaga! Użytkownik We Are Scientists nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2011 / 124 / 0
Nieprzeczytany post autor: jacok »
[quote="Il Moro"]
Update]

A tak z ciekawości, to jak to łatwiłeś? Uderzyłeś do znajomych, czy grzejników spod punktu?
Świat stracił kolory.

Hurra, diese Welt geht unter
  • 35 / 3 / 0
Nieprzeczytany post autor: siemano ny »
Odpowiedz do onaJegoMac

siemano ny przyznam że jestem na opiaty podatna, mnie do samego tramalu ostro,ostro ciągnie . próbuje zdobyć na wszelkie sposoby. nic. nie da rady.
heroiny sie boje. chyba tylko po pijaku dałabym sie namówić na tak ciężką używkę. co sobie myślałeś za każdym kolejnym razem brania? helena już jest ostro przereklamowana. . sporo sie o niej mówiło, ale mnie nadal intryguje, myśle ze to jest najgorsze.
jakie były Twoje największe dawki? bo wiadomo. tolerka.
jak teraz u Ciebie z brownem ?
nie zauważyliście ze po opiatach koncentracja nieźle sie pogarsza? na pewno nie dorównuje dexikowi w niszczeniu 'neuronów'' . bo to masakra.
co sobie myslalem za kazdym razem ? hmm dopuki sie nie wpierdolilem to myslalem ze a tam od czasu do czasu to moge, a jak juz poplynolem to nic nie myslalem na ten temat, jedyne co mialem w glowie to skrecic hajs i przygrzac, uniknac skreta,krechy czy tez gila zalezy jak kto to nazywa

jakie byly moje najwieksze dawki ? jedno razowo IV to 3 cwiary chciaz raz pochlonolem 4 ale wtedy zjechalem i obudzilem sie w szpitalu, a co do tolerancji to teraz pewnie niektorzy powiedza niemozliwe ale ja potrafilem polozyc 16 w jeden dzien w dodatki IV to bylo w stanach, tam sie dorobilem takiej tolki ze glowa mala, a srednio grzalem 10-12 cwiar dziennie.
Jak u mnie teraz z brownem?? nie biore od 3 tygodni i wlasnie czekam na osrodek w ktorym spedze najblirzsze poltorej roku, moze pomoze chociaz bylem juz w 2 i niezabardzo mi to pomoglo coprawda byly to krotko terminowe osrodki i zawsze wracalem albo do Nowego Jorku albo swojego Miasta gdzie mam pelno znajomych od helupy, teraz po osrodku zostaje na Hostelu w wawie i niemam zamiaru szukac tam towaru a napewno niespotkam zadnego kumpla od grzania.
  • 35 / 3 / 0
Nieprzeczytany post autor: siemano ny »
Il Moro jak jestes z lodzi to kup se odrazu kompot poco zaczynac od browna i tak skaczysz na odpale, bylem 2 razy na babinskiego na odwyku i znam ludzi z lodzi, tych co siedzo na garach, i tych co handluja. za kazdym razem jak konczylem detox w lodzi to po godzinie juz bylem nagrzany. tam nie ma problemu i jest jeszcze latwiej nawet niz w wawie, i zycze ci powodzenia z tym prubowaniem, a jak juz bedziesz mial dosyc to ciezko ci sie bedzie dostac na program metadonowy na babinskiego bo wawrzyniak to straszny huj. wiec powodzenia w niszczeniu sobie zycia. Elo pozdrowki
  • 581 / 12 / 0
Nieprzeczytany post autor: cpunex »
Heheh z kąś to znam. U mnie np. w Ostrowie Wlkp. Heroiny nikt nie wali raczej nie znam takiego kto by to robil wiec problem mam z głowy kazdy jedzie na fecie albo guzikach a gdybym im powiedzial ze chce here pewnie powiedzieli by ze maja a jak bym im dal kase to wyjebka na szybko wiec nie ma to jak Apteka nigdy cie nie wyjebie na siano :D
  • 678 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: Cypress »
[quote="cpunex"]
nie ma to jak Apteka nigdy cie nie wyjebie na siano ]

Bzdura, raz widziałęm antidol po 7 zeta, toż to wyjebka pierwszej klasy.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Żołnierz brygady pancernej handlował narkotykami na dużą skalę

Starszy kapral 1. Warszawskiej Brygady Pancernej został zatrzymany w podwarszawskich Markach za handel dużymi ilościami narkotyków, głownie marihuaną i pochodnymi mefedronu. W tym samym czasie w Końskich wpadł jego wspólnik. Żandarmi i policjanci przeszukali trzynaście lokali i samochodów na terenie kraju, w których miały znajdować się narkotyki.

CBŚP rozbiło „rodzinny” gang przemytników narkotyków. 12 osób z zarzutami

Funkcjonariusze Centralnego Biura Śledczego Policji, działając wspólnie z Prokuraturą Okręgową w Krakowie, rozbili zorganizowaną grupę przestępczą podejrzaną o przemyt znacznych ilości narkotyków z Hiszpanii do Polski oraz ich dalszą dystrybucję. W wyniku skoordynowanej akcji przeprowadzonej na terenie województwa śląskiego i małopolskiego zatrzymano 11 osób, a łącznie zarzuty usłyszało 12 podejrzanych.

Marihuana we Francji — mandat 200 euro, program medyczny i wojna o CBD

Francja ma jedno z surowszych praw narkotykowych w Europie Zachodniej i jednocześnie jeden z największych odsetków użytkowników. Od 2020 roku działa tam mandat 200 euro — który wcale nie oznacza dekryminalizacji.