Dział służący omawianiu marszy, petycji i innych form aktywności obywatelskiej.
ODPOWIEDZ
  • 1067 / 206 / 0
[quote="virtual_high"]

friku rządzisz!!!!!!! ]

haha no frik rozpierdala system %-D

my sie po marszu zawineliśmy na jakiś koncert, indios bravos bodajże
I don't do drugs. I am drugs.
  • 35 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: Minos »
strunaman pisze:
widzialem w tvn24, mała wzmianka a potem komentarz dziennikarza "dobrze , może przejdzmy do czegoś przyjemniejszego..."
Ja bylem wczoraj na marszu. Mam nagrane okolo 90minut materialu na tasme MiniDV (niestety moja kamerka ma kiepska stabilizacje obrazu) - juz zgrabowane. Po zmotowaniu(to nie taka prosta sprawa :)) wrzuce na YouTuba. Mysle ze w przyszly weekend juz bedzie na YouTube. Poza tym up-load na YouTuba przy Neostradzie 512 to nie taka szybka sprawa.
Pozdro dla wszystkich co byli.
PS. Ze znanych ludzi to tylko widzialem Wójka Samo Zło.
PS2. Widzieliscie tego typa z ktory na bialej podkoszulce mial napisane zielonym markerem z tylu "Wolne konopie" a z przodu "sadzic palic i zalegalizowac"?
Ostatnio zmieniony 18 maja 2008 przez Minos, łącznie zmieniany 6 razy.
Nie bój się zmiany na lepsze: http://pl.youtube.com/watch?v=Q-lX5ZOpA-k
"Pierdol ten system - lecz rób to stylowo"
  • 168 / 2 / 0
strunaman pisze:
widzialem w tvn24, mała wzmianka a potem komentarz dziennikarza "dobrze , może przejdzmy do czegoś przyjemniejszego..."
w 'dzien dobry tvn' chyba. akurat przerzucalem wtedy kanal...
tvn to leszcze (i nie tylko dlatego ze dzis tak powiedzieli"
Uwaga! Użytkownik virtual_high nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 35 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: Minos »
virtual_high pisze:
strunaman pisze:
w 'dzien dobry tvn' chyba. akurat przerzucalem wtedy kanal...
tvn to leszcze (i nie tylko dlatego ze dzis tak powiedzieli"
jest to gdzies w necie?
Nie bój się zmiany na lepsze: http://pl.youtube.com/watch?v=Q-lX5ZOpA-k
"Pierdol ten system - lecz rób to stylowo"
  • 6 / / 0
byłem
w kolumnie haszyszystów %-D
  • 89 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: Teraz »
Minos pisze:
Po zmotowaniu(to nie taka prosta sprawa ]to nie taka prosta sprawa[/color] a dzisiaj tego nie zdaze zrobic. Poza tym up-load na YouTuba przy Neostradzie 512 to nie taka szybka sprawa.
Między ciszą, a ciszą, sprawy się kołyszą
nunc stans
  • 23 / / 0
PS2. Widzieliscie tego typa z ktory na bialej podkoszulce mial napisane zielonym markerem z tylu "Wolne konopie" a z przodu "sadzic palic i zalegalizowac"?

taak a w lewem ręku miał browara!!! szedłem kawałek od niego przez całą manife prawie, napisy i rysunek liścia przypominały mu gdzie jest, bo już był trochę piano/allegro i mógł zapomnieć, ale koleżka był pozytywnie nastawiony
Uwaga! Użytkownik tyntyryntyn nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 23 / / 0
lucyper2 pisze:
Poza tym to wszystko ssie. To nie manifa tylko piknik o minimalnej sile przekazu. Przeciętnego Warszawiaka nie trzeba przekonywać, bo mu to i tak wisi, chyba że palacz albo nawiedzony. Do ludzi z prowincji przesłanie i tak nie dotrze. Trzeba było iść na golasa.
Masz rację, też myślałem o takiej formie demonstracji. Za rok mogę iść w samych butach (trza być w butach na pikniku!).

a co powiecie na leżący protest?

Za rok uprzedzamy zagraniczne media o nietypowym iwencie w Łorsoł i cała manifa kładzie się na ulicach Centrum. Zajęlibyśmy duuuużo większą przestrzeń niż tylko maszerując!!! Może bylibyśmy widzialni z kosmosu (grupowe zdjęcie ponad 10 000 tysięcy poległych marychuanistów na golasa)?
Uwaga! Użytkownik tyntyryntyn nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 803 / 7 / 0
No... i kontrdemonstracja ONR w glanach.
:-D
  • 3490 / 56 / 0
Nieprzeczytany post autor: Kurwik »
Takie marsze w innych krajach też są. Podejrzewam, że zagraniczne media swoimi się interesuję i zakładają, że Polacy swoimi też. Ale byłby obciach jakby usłyszeli, że nasze telewizje i prasa olewają takie spore wydarzenie.
Zrobić coś bez czegoś ale żeby było jak z tym czymś. To by dopiero było coś.

I mean no harm.
Ani To Ani Tamto
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Mnisi szmuglowali narkotyki. Ukryli je za fałszywymi ściankami

22 buddyjskich mnichów zostało aresztowanych na międzynarodowym lotnisku w Kolombo w Sri Lance. W ich bagażach znaleziono łącznie około 110 kilogramów marihuany.

Pozostałości nielegalnej destylarni whisky w szkockim Highlands

Dobrze, że wcześniej nie znalazła tego skarbówka, bo zniszczyłaby ten piękny kawałek historii. Na szczęście przetrwał i dostarczył silnego dowodu, że kamienna struktura w Ben Lawers National Nature Reserve służyła do nielegalnej produkcji whisky.

Ponad miliard euro w kokainie. Rekordowy transport przechwycony

Hiszpańskie służby przejęły statek towarowy Arconian, który mógł transportować od 30 do 45 ton kokainy wartej ponad miliard euro. Jednostka wystartowała z portu w Sierra Leone, gdzie zbiegł znany holenderski król przemytu narkotyków Bolle Jos Leijdekkers. Dla hiszpańskiej policji to największy udaremniony przemyt w historii.