Najpierw na dzień dobry 60mg a na wieczór 90mg. Jak nie zwymiotuje to jutro 150mg spróbuje :) Mam nadzieje że coś poczuje :)
Pozdrawiam
Spin doctors operate behind enemy lines
Mind control, something you could potentially buy
The new holy war has arrived, you ready to DIE?
Jawor pisze: Ja mam tak, że im dłuższą przerwę sobie zrobię tym są mocniejsze efekty.
na mnie podzialalo.. hmm juz nie pamietam dokladnei ale wiem ze chyba dopiero gdzies za 5-7 razem.. ale od tamtego czasu opiaty powoli zaczely zmieniac moje zycie.. choc dzis sa juz spowrotem na swoim dawnym miejscu :P czyli nie na pierwszym.. ani nawet w pierwszej 10:P
EDIT: ponoć w dniu po deksowej nocy kodeina działa za pierwszym razem, ale nie wiem, czy to prawda. Polecałbym w nocy 5-7mg/kg DXM i kodeine zarzyć ok 18-21 godziny. Zrobiłem tak i działała o wiele mocniej.
virtual_high pisze:o kurcze, jakis dziwny jestes lolJawor pisze: Ja mam tak, że im dłuższą przerwę sobie zrobię tym są mocniejsze efekty.
Dlaczego ograniczenie marihuany do listy chorób to katastrofa dla pacjentów – historia Adriana
7 petycji przeciw reklamom i promocjom alkoholu, które mogą zmienić polskie prawo
Efekty terapii wspomaganej psychodelikami są zachwycające
CBŚP rozbiło narkotykowy biznes w darknecie. Zabezpieczono tysiące waporyzatorów, ciastek i batonów
Funkcjonariusze CBŚP rozbili zorganizowaną grupę przestępczą, która przez kilka lat produkowała i sprzedawała narkotyki za pośrednictwem sieci darknet. W ofercie grupy znajdowały się m.in. waporyzatory, ciastka i batony nasączone substancjami psychoaktywnymi THC i HHC. W sprawie zatrzymano 10 osób, z których osiem decyzją sądu zostało tymczasowo aresztowanych.
Leki z Poznania jechały do Ukrainy. Tam produkowano z nich narkotyki
26 stycznia 2026 roku do Sądu Okręgowego w Poznaniu trafił akt oskarżenia przeciwko siedmiu osobom podejrzanym o udział w zorganizowanej grupie przestępczej działającej na terenie Polski i Ukrainy. Sprawę opisała Prokuratura Okręgowa w Poznaniu.
Najgroźniejsza tajemnica starożytnej Grecji? Napój z Eleusis mógł zawierać halucynogen spokrewniony
Toksyczny sporysz, pasożytniczy grzyb wytwarzający alkaloidy powiązane chemicznie z LSD, mógł po odpowiedniej obróbce stać się halucynogenem używanym podczas misteriów eleuzyjskich – wynika z badania opublikowanego 13 lutego 2026 roku w „Scientific Reports”.