Dział dotyczący roślin wykazujących działanie pobudzające, w tym: guarana, herbata, kawa, khat, yerba mate.
Tytoń ma osobny dział → >LINK<
ODPOWIEDZ
  • 319 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: Piroman »
Litr naturalnego, ale im więcej tym lepiej :-) , można też wrzucić całą paczkę do litra mleka i wypić. Puchatki i pandicao nie działają. Kakao mocniej działa w połączeniu z DXM, w innym przypadku efekty są bardzo subtelne.Fajnie działa cała paczka kakao decomorreno z 300 mg DXM. Miły nastrój, brak zamotania, fajne zmiany percepcyjne.
Uwaga! Użytkownik Piroman nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 684 / 10 / 0
Jak nie bralem wenlafaksyny, to działał normalnie na mnie kubek kakaa z jednej łyżki. Efekty - lekka zmiana kolorków, dobry humor, więcej chęci do rozmowy z ludźmi (naprawdę!). Odkąd biorę wenlafaksynę choćbym nie wiem ile kakaa wypił to po prostu nie działa i jeszcze mam takie wewnętrzne uczucie jakby "chciało, a nie mogło" :(
Uwaga! Użytkownik anonimowy_uzytkownik nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 319 / 1 / 0
anonimowy_uzytkownik pisze:
Jak nie bralem wenlafaksyny, to działał normalnie na mnie kubek kakaa z jednej łyżki. Efekty - lekka zmiana kolorków, dobry humor, więcej chęci do rozmowy z ludźmi (naprawdę!).
8-(

Jakby tak na mnie działało, to po litrze już byłoby fajnie, a po całej paczce z 300 mg DXM, to kurwa kos mos by był.
Uwaga! Użytkownik Piroman nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2012 / 84 / 0
Nieprzeczytany post autor: p4g4y0zzz(X) »
Hehe ja mam całą nienapoczętą puszke Decomorreno 200g. Zaraz se napędze litra kaka i zobacze jak to działa, coś mi sie wydaje że smuty pierdolicie ;] Pewnie kurwa tylko zatwardzenia dostane %-D
The mind is the most dangerous weapon alive
Spin doctors operate behind enemy lines
Mind control, something you could potentially buy
The new holy war has arrived, you ready to DIE?
  • 319 / 1 / 0
Wal całą pakę na raz. Jak masz to dodaj ok 3mg/kg DXM.
  • 577 / 3 / 0
Nieprzeczytany post autor: Twilight »
Całej nigdy na raz nie piłem choć zdażało się że w ciągu dnia wz połowa z 500g poszło ^_^ ale to może ze dwa razy tylko, o tak to raczej robię kakao/dwa z 3 łyżek i styka :cheesy: Na mnie działą już bardzo małą ilość, nawet z jednej łyżeczki jakoś tam poczuję, ale to już bardzo słabiutko, z placemo można pomylić ;-)

Tak myślę, że możnaby spróbować przywalić na raz z dużej ilości. Raz a dobrze %-D Tylko coś czuję że mnie zmuli :'(

Acha, i co do łączenia z DXM. Osobiście nielubię tego miksu gdy dam dużo DXM. Faza jest do dupy bo niezbyt przyjemna :-/ Z dawkami 1-st plateau może jeszcze być :-)
[b]JEDZ KWAS![/b] - mądrzejszy ani zdrowszy psychicznie nie będziesz, ale i tak ludzi z Ciebie nie będzie (skoro przeglądasz te forum) więc co Ci szkodzi? :)
[b]JEDZ GAŁKĘ![/b] - bo jest tania i dobra X)
[i]Chwała Bogu że się nie ujawnia! Jakbyśmy wtedy mogli filozować?[/i] - Twilight
  • 2012 / 84 / 0
Wjebałem całą puche do garnca i już wypiłem. Kurwa tylko na kloca mnie ciśnie i jebie w żołądku - to jedyne efekty po kakao... No może troszke uspokaja ale to może być placebo.
  • 319 / 1 / 0
Ostrożnie z kakaem, bo jeszcze napiszą artykuł w fakcie o nowym straszliwym narkotyku i jeszcze zdelegalizują kakao %-D . A tak wogóle kakao jest strasznie kinderćpuńskie, bo ćpają to przedszkolaki :-p .
  • 2012 / 84 / 0
[quote="Piroman"]
Ostrożnie z kakaem, bo jeszcze napiszą artykuł w fakcie o nowym straszliwym narkotyku i jeszcze zdelegalizują kakao %-D . A tak wogóle kakao jest strasznie kinderćpuńskie, bo ćpają to przedszkolaki ]

I tak będzie, ale ja sie w to nie bawie. Pojebani z Was ludzie - To nie kopie kurwa!! Pierdolnijcie sie w zjebane głowy a nie se jakieś loty nakręcacie po ka'kale'.
  • 577 / 3 / 0
Nieprzeczytany post autor: Twilight »
Po kakao nie ma "lotu", co nie zmienia faktu, że jakoś tam ono sobie na mózg działa :-)
[b]JEDZ KWAS![/b] - mądrzejszy ani zdrowszy psychicznie nie będziesz, ale i tak ludzi z Ciebie nie będzie (skoro przeglądasz te forum) więc co Ci szkodzi? :)
[b]JEDZ GAŁKĘ![/b] - bo jest tania i dobra X)
[i]Chwała Bogu że się nie ujawnia! Jakbyśmy wtedy mogli filozować?[/i] - Twilight
ODPOWIEDZ
Newsy
THC i rozwój mózgu nastolatków – co pokazują najnowsze badania?

Używanie marihuany może prowadzić do ścieńczenia kory mózgowej u nastolatków – wynika z najnowszego badania prowadzonego przez Gracielę Piñeyro i Tomáša Pausa, naukowców z CHU Sainte-Justine oraz profesorów Wydziału Medycznego Uniwersytetu w Montrealu. Współpraca dwóch laboratoriów badawczych, korzystających z uzupełniających się podejść, wykazała, że THC – czyli tetrahydrokannabinol, substancja aktywna w konopiach – powoduje kurczenie się arborescencji dendrytycznej, czyli „sieci anten” neuronów, które odgrywają kluczową rolę w komunikacji między nimi. Skutkuje to zanikiem (atrofią) pewnych obszarów kory mózgowej – co jest szczególnie niepokojące w wieku, w którym mózg się rozwija.

W miesiąc zarabiają milion złotych. Gangi porzucają narkotyki dla papierosów

Gangi znowu wchodzą w papierosy, znowu jest to żyła złota, a ryzyko dużo mniejsze niż przy handlu narkotykami - donosi we wtorek "Gazeta Wyborcza". W miesiąc bez żadnego problemu zarabiają milion złotych.

Nastolatki z województwa łódzkiego najrzadziej w Polsce sięgają po używki

Nastolatki z województwa łódzkiego rzadziej, niż ich rówieśnicy w innych częściach Polski, sięgają po alkohol i narkotyki. Wynika to z najnowszych badań przeprowadzonych na zlecenie Regionalnego Centrum Polityki Społecznej w Łodzi. Wyniki zaprezentowano w Międzynarodowym Dniu Zapobiegania Narkomanii.