smoke elite pisze: nie zalapalem ale nie, nie tlumacz kurwiu dojde do tego jak zaraz zapale i nad tym pomysle.
EDIT. jednak nie dojde nie moge wejsc w Twoj tok mysli. moze powinienes czytac ze zrozumieniem?
A w ile osób palicie? Bo jak w 3 to kumam ale jak jest większa ekipa to chyba można jakoś się zabawić mimo, że jedna osoba się wyłącza. Dajcie mu kredki i niech porysuje :D
I mean no harm.
Ani To Ani Tamto
Kurwik, chyba żartujesz
A jak jeden jest "poza światem", to dać Mu gitarę, kredki, niewidzialny hełm przez który nic nie słychać, czy coś podobnego :D i obserwować co z tym robi twórczego ^^
PS. aaa... no i jeszcze poinstruować że oko to nie jest dobre miejsce na kredkę, a gitara to nie topór Wikinga
tak na wszelki wypadek.
i proste :D:D:D:D:D:D:D:D
ps. Kurwik, masz mejla
Hyperreal extra Woodstock team '09
CHWAŁA KOGO!
Godom po ślonsku, jym kwasa, kurza ziele, zajebiiiiiiiiiście sie bawia - jestem okej? :D
I mean no harm.
Ani To Ani Tamto
Kiedy czasami pale, bo ktos mnie namawia albo sam sobie wkrecam ze musze, to lapie lekka paranoje.
Ale nigdy sie nie zamulam w ciszy, jara sie dla towarzystwa i w towarzystwie trzeba sie utrzymac. Kto po bace siedzi cicho niech znajdzie cos innego.
chyba sie nie zrozumielismy, ja faze w samotnosci kiedy lezy sie 2 h w pokoju i rozmysla nad najwiekszymi filozoficznymi pytaniami nie uwazam za krzywa. to jest cos pieknego. A teraz mam tak praktycznie zawsze. bo czesto zostaje zjarany sam. Krzywa faza to wtedy kiedy ktos nie chce z nikim rozmawiac, zlapal zly humor, paranoje czy strach.
trawa moze uczynic cie doroslejszym i bardziej zrozumialym swiata
Oddam ręce za dobre grzyby!!!!
Grzyby oddajcie moje ręce!!!
Psylocybinowa podróż z za szyby!!
JA i ja jako dwa odmienne stany!
Metoprololum 50mg, Ramiprilum 10mg, Valium 5mg, Mg 300mg /dobe
Od daru bogów do codziennej ucieczki. Co antropologia mówi o naszym związku z alkoholem
Marihuana a demencja. Nowe badanie przyniosło zaskakujące wyniki
Wolne Konopie w Komendzie Głównej Policji. Policjanci też widzą absurdy obecnego prawa
Narkotyki ukryte w papierze? Naukowcy wzięli pod lupę listy płynące do więzień!
Naukowcy z Politechniki Krakowskiej pracują nad innowacyjną metodą wykrywania substancji psychoaktywnych, która może znacząco usprawnić działania służb i laboratoriów. Ich celem jest stworzenie prostego, szybkiego i niedrogiego testu opartego na zjawisku fluorescencji, czyli emisji światła przez odpowiednio przygotowane związki chemiczne.
Narkotyki z dostawą. „Kryształy" i skręty w przesyłce tak jak legalny towar
Zamówienie przez internet, odbiór w automacie paczkowym lub u kuriera – przestępcy przestawiają się na nowy kanał dystrybucji narkotyków – wykorzystują przesyłki pocztowe. Już ponad 86 ton narkotyków – jak pisała „Rz” – trzykrotnie więcej niż w całym ubiegłym roku, skonfiskowało od początku 2026 r. policyjne CBŚP. To „wierzchołek góry lodowej”, bo na rynek może trafiać nawet kilkakrotnie więcej. Dilerzy kamuflują drogę do odbiorcy – narkotyki docierają w przesyłkach, tak jak tysiące legalnych towarów
Ogromny transport kokainy. Narkotyki za 19 mln zł ukryto w złomie
Ponad 350 kg kokainy o czarnorynkowej wartości przekraczającej 19 mln zł przechwycili funkcjonariusze Krajowej Administracji Skarbowej w Gdyni. Narkotyki były ukryte wewnątrz ciężkich metalowych elementów znajdujących się w kontenerach ze złomem. Śledztwo w tej sprawie nadzoruje Prokuratura Okręgowa w Gdańsku.