Zibo =)
[ external image ]
Biesiada
[ external image ]
I mój jedyny wiersz (za dużo powiedziane...) w życiu (wpadł mi do głowy po narysowaniu tamtego rysunku)
Ja pisze:Już dawno po północy…
Jeden grzybek sypie red bulla,
Drugi po benzo całkiem zamula,
Muchomorek na Dexie sobie Fazuje,
Trzeci trawę do bonga opór ładuje…
Już dawno po północy…
Księżyc już dawno Zjarany,
Kurzy jointa, przez okno zagląda,
Przekrwionymi oczami biesiadę ogląda,
Rozkminia dawne Zielone lata,
Z pobłażaniem się uśmiecha, język pokazuje,
Bo pierwszy promień słońca już się ukazuje…
Spraw nie ma więc nie ma pędu...
Tylko ja i dymu pięć kłębów.
Więc to nie od narkotyków
Mam czerwone oczy doświadczalnych królików
Zbigniew pisze: [ external image ]
:O
http://img166.imageshack.us/img166/9734/img0101gh5.jpg pisane w wieq okolo niecalych 18 lat przez mojego zią po dxm.
to byly czasy [;
a teras wlasne, produkcja glownie nacpana
[ external image ]
[ external image ]
[ external image ]
do niedawna jeszcze wisialo na mojej scianie, przypominajac dawne czasy i ciezkie najaranie jednym z lepszych ziół w lepszych ilosciach za smieszne piniądze ;] [ external image ]
[ external image ]
HEEEYYMMMMMMMMMMmmmmh
[ external image ]
oke, widocznie wiekszosc z reszty pokasowalem. mam ciekawe zdjecia z czarnobyla, porzucone koparki i helikoptery, native inhibited inhabitants, pogrzeb, reaktor, licznik gejgera i zdeformowane dzieci, ktorych chyba jednak wam oszczędze, ale zapraszam na /b/ bo to niezle forum na takie motywy ;]
a teraz dwa klasiory, jeden kozak a drugi z dedykacja dla mnie.
http://img186.imageshack.us/img186/7181 ... mysoj7.gif
zartowaem, tylko jeden. drugiego znowu mi gdizes wjebao ;[
koniec na dzisiej.
za to twoj zią ma bardzo psychodeliczne pismo, wprost, kurwa, budzi groze
ten cel pal jest kozak, he he
Magiczne grzybki działają na mózg dłużej. Odkrycie pomoże w leczeniu depresji
Ekstaza i ekstaza: jak patrzyliśmy i patrzymy na narkotyki
Dlaczego ograniczenie marihuany do listy chorób to katastrofa dla pacjentów – historia Adriana
Chcieli ukryć tony narkotyków w bananach
Peruwiańska policja antynarkotykowa skonfiskowała 3,4 ton kokainy, która miała zostać umieszczona w ładunku bananów przeznaczonych na eksport do Belgii – poinformowały w sobotę czasu lokalnego władze.
36 kg marihuany ukryte w szpuli z kablem. CBŚP i KAS przechwyciły transport na A4
Ponad 36 kilogramów marihuany o czarnorynkowej wartości przekraczającej 1,7 mln zł zabezpieczyli funkcjonariusze CBŚP oraz Służby Celno-Skarbowej podczas kontroli ciężarówki na autostradzie A4. Narkotyki były ukryte w specjalnie przygotowanej skrytce wewnątrz przemysłowej szpuli z kablem. Kierowca został zatrzymany i tymczasowo aresztowany.
Europa zasypana kokainą. Rekordowy przemyt i miliardowe zyski narkotykowych karteli
Unia Europejska stała się światowym centrum przemytu i konsumpcji kokainy, a rekordowe konfiskaty nie są w stanie zatrzymać fali białego proszku zalewającej kontynent. Jak alarmuje hiszpański dziennik „El Pais”, powołując się na dane światowych i unijnych agencji antynarkotykowych, nigdy wcześniej na świecie nie produkowano ani nie konsumowano tak dużej ilości tego narkotyku. Rynek jest wart miliardy euro, a na granicach UE działa ponad 440 potężnych organizacji przestępczych.