Podejście do narkotyków w innych krajach.
ODPOWIEDZ
  • 55 / 2 / 0
murzyni sa spooko,. Ale tez sa moslem murzyni - oni tez sa pojebani jak muzylmanczycy od arabow.

A sprzedaja ta m piksy czy spid ?
Uwaga! Użytkownik ALLAH POWER!! nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 168 / 2 / 0
ALLAH POWER!! pisze:

A sprzedaja ta m piksy czy spid ?
chyba zartujesz
Uwaga! Użytkownik virtual_high nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 173 / 1 / 0
wrzucaj foty jak najprędzej :P
Psyc[H]oaktywni
  • 168 / 2 / 0
[quote="malitakatana"]
wrzucaj foty jak najprędzej ]

mam je juz od 2 dni ale mnie zmotywaowales do wrzucenia wiec daje ;) wczesniej mi sie nie chcialo
ziolo ma troszke galazek, ale to naprawde bardzo malo, widac je bo sa na wierzchu:) to jest przecietny pakunek za 10 euro, bwaly mniejsze, bywaly wikesze, ogolnie wyjaralem tam dobre paredziesiat sztuk w dwa tygodnie :) jak przy nabijaniu lufy (taka na kilka g) wypadla sztuka, to chuj, jebac ja, przeceiz nas stac.. a w polsce sztuka 3 dychy, wiec wiecie.. dobra macie fote :D obok dla porownania paczka davidoffow

http://www.wrzuta.pl/obraz/s7XEqgp3ms/
Uwaga! Użytkownik virtual_high nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 52 / / 0
Nieprzeczytany post autor: The Bride »
Piękne widoki w tej Kenii :D
Uwaga! Użytkownik The Bride nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 173 / 1 / 0
ja pierdole tyle stafu za 10 euro :O kurwa dostałem palpitacji serca
Psyc[H]oaktywni
  • 1047 / 23 / 0
Nieprzeczytany post autor: banshee »
ORGANIZUJEMY WYJAZD DO KENII!
one two fuck you!

Odcinam się od was, odcinam, od szarej rzeczywistości, zapominam...
  • 173 / 1 / 0
lepiej przemytnika z kenii hehe
Psyc[H]oaktywni
  • 153 / 5 / 0
Nieprzeczytany post autor: Zdeblo »
damn :D to ja sie cieszyłem jak w Tunezji za równowartość 20 zł (40 szmat, czy jakoś tak sie ta waluta nazywa xD ) można było pakunek 2-3g kupić.

mamo, mamo, ja sce do Kenii!

BTW. ONLY IN KENIA.... :D
"Pokonałem naziola! " :D
Hyperreal extra Woodstock team '09

CHWAŁA KOGO!

Godom po ślonsku, jym kwasa, kurza ziele, zajebiiiiiiiiiście sie bawia - jestem okej? :D
  • 168 / 2 / 0
co fakt to fakt, jesli kiedys tam wroce to tylko po to zeby jarac przez caly pobyt :D
wyobrazice sobie scene, siedzimy z ziomkiem na tylnich siedzeniach safarivana, jaramy faje afrykanskiego ziola i patrzymy sobie na zwierzatka zyjace na dziko parenascie-paredzziesiat metrow od nas.. niezapomniane przezycie
ODPOWIEDZ
Newsy
Marihuana po reklasyfikacji: wciąż daleka droga do federalnej legalizacji w USA

Administracja Donald Trump ogłosiła wykreślenie marihuany z najbardziej restrykcyjnej kategorii federalnych substancji kontrolowanych. To ważna decyzja dla branży i inwestorów. Nie oznacza jednak, że Stany Zjednoczone zalegalizowały marihuanę rekreacyjną na poziomie federalnym. Do tego droga pozostaje długa i politycznie trudna. Po reklasyfikacji, zgodnie z zasadą „kupuj plotki, sprzedawaj fakty”, akcje firm z branży najpierw silnie wzrosły, a potem mocno spadły.

Mnisi szmuglowali narkotyki. Ukryli je za fałszywymi ściankami

22 buddyjskich mnichów zostało aresztowanych na międzynarodowym lotnisku w Kolombo w Sri Lance. W ich bagażach znaleziono łącznie około 110 kilogramów marihuany.

Ponad miliard euro w kokainie. Rekordowy transport przechwycony

Hiszpańskie służby przejęły statek towarowy Arconian, który mógł transportować od 30 do 45 ton kokainy wartej ponad miliard euro. Jednostka wystartowała z portu w Sierra Leone, gdzie zbiegł znany holenderski król przemytu narkotyków Bolle Jos Leijdekkers. Dla hiszpańskiej policji to największy udaremniony przemyt w historii.