Luźne dyskusje na tematy związane z substancjami psychoaktywnymi.
ODPOWIEDZ
  • 333 / 11 / 0
Nieprzeczytany post autor: benzodxm »
@imprezowicz_opole
Masz wrazliwa psychike jak juz wczesniej to napisali. Odpusc to sobie, bo zwariujesz. Lepiej badz ostrozny z wszelkimi dragami, bo Pani Schizofrenia jest tuz tuz.
Ja nie mam zadnych wielkich schiz po amfie, z jednym wyjatkiem- potrafie walic konia przez 5 h bez zadnej przerwy :-D . Jak pozniej wstaje caly polamany i zlany potem, to mam wrazenie, ze zaraz pierdolne o ziemie. Na drugi dzien maly jest troche obolaly i spuchniety, ale szybko sie regeneruje.
Jakos tam sobie zyje... Nie jest zle :)
  • 26 / / 0
Nieprzeczytany post autor: hanys1983 »
[quote="benzodxm"]

Ja nie mam zadnych wielkich schiz po amfie, z jednym wyjatkiem- potrafie walic konia przez 5 h bez zadnej przerwy ]

ja robie tak samo tylko ze czasami troszke dluzej ;-) nie ma jak sie dobrze wypocic w nocy !!!
Uwaga! Użytkownik hanys1983 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 86 / 5 / 0
Nieprzeczytany post autor: k00n »
hanys1983 pisze:
benzodxm pisze:

Ja nie mam zadnych wielkich schiz po amfie, z jednym wyjatkiem- potrafie walic konia przez 5 h bez zadnej przerwy ]

ja robie tak samo tylko ze czasami troszke dluzej ;-) nie ma jak sie dobrze wypocic w nocy !!!
... fajnie macie...
Uwaga! Użytkownik k00n nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 930 / 29 / 0
Nieprzeczytany post autor: tehacek »
k00n, brakuje Ci czegoś? mam nadzieję, że jeśli tak, to tylko fuku.
  • 86 / 5 / 0
Nieprzeczytany post autor: k00n »
świeżego wiejskiego powietrza, trochę ruchu i małego buszka. Poza tym chyba niczego mi nie brak.

i w noge bym se pograł.
Uwaga! Użytkownik k00n nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 261 / 16 / 0
Nieprzeczytany post autor: muertogatito »
nie rozumiem. Przecież amfetamina jest fajna i nie powoduje żadnych skutków ubocznych. O co wam chodzi?
Jaki syf? witamina c to syf, ale nie amfa, no ludzie!
810 stawek dziennych za to!
  • 7 / / 0
Nieprzeczytany post autor: snikers1908 »
haha no tak nie wywołuje prawie żadnych skutków ubocznych no chyba że malusie.... :o) taka mała schizofremia depresyjka i nerwica nie mówiąc o tym że w mózgu sie pier**** i żołądek psuje sie masakrycznie to nie, nie ma żadnych skutków ubocznych :nuts: ja po ostatnim wsysie miałam schizy i z brania na branie cały czas sie powiększały dlatego stwierdziłam że przystopuje i tak o to nie biore juz syfu 3 miechy (no z małą przerwą 4 dniową) :-D
Ostatnio zmieniony 12 kwietnia 2008 przez snikers1908, łącznie zmieniany 1 raz.
Uwaga! Użytkownik snikers1908 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 849 / 45 / 0
Nieprzeczytany post autor: lucyper2 »
Stulatek na fecie! Nieprawdopodobne!
Uwaga! Użytkownik lucyper2 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 755 / 19 / 0
Nieprzeczytany post autor: rysiekzklanu »
stulejka na fecie
jeżeli wysyaeś mi pm [od początku do zeszłego tygodnia], to nic nie doszło.
  • 9 / / 0
Nieprzeczytany post autor: blitz25 »
stulejka na flecie
Uwaga! Użytkownik blitz25 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Farmakoterapia przewlekłego bólu w USA – nowy i nie do końca bezpieczny wzorzec

Okryte złą sławą leki opioidowe przez lata stanowiły w USA. fundament farmakoterapii przewlekłych dolegliwości bólowych. Naukowcy z Uniwersytetu Michigan zdecydowali się sprawdzić czy opioidy są nadal tak często wykorzystywane w leczeniu chronicznego bólu.

Mieszkańcy protestują. Sklep z marihuaną blisko parku i autobusów szkolnych

Grupa rodziców ze Scarborough sprzeciwia się planom otwarcia sklepu z marihuaną, który – jak podkreślają – miałby powstać naprzeciwko ruchliwej strefy autobusów szkolnych.

Psychologia w codziennym życiu: psychodeliczny zwrot

Kiedy Donald Trump podpisał rozporządzenie wykonawcze w sprawie substancji psychodelicznych, internet eksplodował szybciej niż jakakolwiek konferencja prasowa. Nagłówki w mediach społecznościowych migały o „legalizacji narkotyków”, „rewolucji psychodelicznej” i „końcu tradycyjnej psychiatrii”. W rzeczywistości, jak podkreślały NPR (npr.org) i PBS, dokument nie legalizuje żadnej substancji. Przyspiesza on natomiast procesy badawcze, skraca ścieżki regulacyjne FDA i toruje drogę do szerszego stosowania rozszerzonego dostępu w przypadkach poważnych chorób psychicznych, gdzie inne metody zawiodły. Jednak w dobie natychmiastowych emocji to nie fakty, a pierwsze wrażenia decydują o reakcji ludzi.