Dyskusja o głównym alkaloidzie opium, oraz jego półsyntetycznej pochodnej.
Więcej informacji: Morfina w Narkopedii [H]yperreala,Heroina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 6 / / 0
Nieprzeczytany post autor: tageri »
Jest jeszcze jedna i chyba najlepsza rzecz którą można z brałnem zrobić.
Uwaga! Użytkownik tageri nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 432 / 13 / 0
Nieprzeczytany post autor: c0deine »
tageri pisze:
Jest jeszcze jedna i chyba najlepsza rzecz którą można z brałnem zrobić.
Niech zgadnę...

Wsypać na kapsel, dać trochę kwasku, wody... i zaciągnąć do pompy?
Uwaga! Użytkownik c0deine nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 6 / / 0
Niee. Po prostu się za niego nie brać.
Uwaga! Użytkownik tageri nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 432 / 13 / 0
tageri pisze:
Niee. Po prostu się za niego nie brać.
No tak... Ja już od dawna staram się trzymać z dala... Co prawda kontakty pozrywałem i nie kręcę się już z brauniarzami, ale co zrobić gdy ktoś Cię poczęstuje? No i tym sposobem, raz na miesiąc sobie zapalę, chociaż chciałbym w ogóle o tym gównie zapomnieć (od września 2007 nie ćpam brązu w ciągach tylko tak sporadycznie właśnie, raz na ruski rok). Niemożliwe? A jednak.
Uwaga! Użytkownik c0deine nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 6 / / 0
Bardzo szanuję ludzi którzy sobie poradzili lecz musisz pamiętać że bardzo ciężko jest zachować kontrolę. I kończy się to przeważnie wmawianiem sobie że wszystko jest ok i pod kontrolą. Zresztą nie będę Ci kadzić morałów. Sam dobrze wiesz jak jest.
  • 432 / 13 / 0
tageri pisze:
Bardzo szanuję ludzi którzy sobie poradzili lecz musisz pamiętać że bardzo ciężko jest zachować kontrolę. I kończy się to przeważnie wmawianiem sobie że wszystko jest ok i pod kontrolą. Zresztą nie będę Ci kadzić morałów. Sam dobrze wiesz jak jest.
Ja wiem, że nie mam nad opiatami kontroli. Cały czas je biorę, aktualnie jestem po odtruciu, ostatni raz brałem gdzieś 14 dni temu (no i dziś trochę kodeiny).

Jak się już raz straciło kontrolę to już się nie odzyska IMHO. Ja to wiem, że nie chcę się znowu ładować w ten syf z ulicy. Nie chcę tego znać, ale co ja poradzę, jak ktoś mnie poczęstuje to zajaram, eh. Ale tak, żeby latać cały dzień za tematem to mi się nie chce. I się kręcić z tym "towarzystwem wzajemnej adoracji", heh.
  • 95 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: KeloT »
Macie racje, najlepiej sie w to gowno w ogole nie wpierdalac, ja zjebalem bo jak rok temu bedac w anglii zlamalem kolano i dostalem w chuj tramalu ktory powinien mi wystarczyc, to zadzwonil do mnie "przyjaciel" i zapytal czy palimy heroine..?
To byl nasz pierwszy raz, powiedzial ze poznal jakiegos angola w pracy, ktory mu zaproponowal hel. Pomyslalem sobie czemu nie..w koncu boli mnie noga, wiec tak przeciwbolowo tylko se zajaram,(wczesniej mialem z tym tylko jednorazowy kontakt w polsce kumpel przygotowal i zrobil mi z browna zastrzyk, ale niewiem czemu nie ciagnelo mnie do tego, moze sie zastrzykow balem) ale jak kazdy kto probowal wie, na tym sie nie skonczylo.
Na poczatku jaralismy od czasu do czasu, pozniej tylko na weekendy, niestety po jakims czasie zauwazylismy ze wspaniale sie po tym pracuje wiec przypalalismy tez w tygodniu.
Po jakims czasie zaczelismy wpadac w ciagi, jaralismy leb w leb, ale jakis czas temu zaczely nam sie konczyc na to fundusze - norma,(pol roku kolowac kase kazdego dnia na towiec to moze zrujnowac kazdego) i moj kumpel wyszedl dalem mu kilka tabletek subaru i on sobie jakos poradzil, chociaz myslalem ze to ja sobie szybciej poradze.
Bylo to jakies 2-3 tygodnie temu i dopiero od tego czasu nie bierze.Mowi mi ze nieraz ma cisnienie, ale jakos sobie z tym radzi, ja wlasnie siedze przed kompem piszac to na folii ostatnia seta rozpuszczona, w szufladzie 11tabl. subutexu 8mg.w przychodni czeka na mnie recka na 100szt. tramalu w kapsulach, qrwa mam nadzieje ze tym razem nie zmarnuje takiej okazji i nie wroce do tego bo jak widze jaka kasa na to idzie i ile rzeczy moglbym sobie za to kupic, to az mnie szlag trafia na sama mysl! ;]
Uwaga! Użytkownik KeloT nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 95 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: KeloT »
Jest zajebiscie - fizycznie!
Zarzucilem sobie 8szt x 50mg tramsa i nie czuje zadnych dolegliwosci fizycznych, jedyne co mi zostalo, to mi po glowie chodzi caly czas taka kropelka, i jak bylem w pracy sluchalem sobie muzy, nastawilem sie zajebiscie psychicznie ze juz o tym nie myslalem, wrocilem do domu a tu mi laska caly system rozjebala, bo zaproponowala mi zebysmy zapalili, ja mam tak jak Ty codeine, chyba nie potrafie odmowic...qrwa musze sie od tego odciac, ona w piatek leci do polski na 2 tyg. to nie bedzie mnie mial kto nakrecac :PP
Uwaga! Użytkownik KeloT nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 677 / 13 / 0
Nieprzeczytany post autor: zielona »
Tramal jest fantastyczny jeśli chodzi o niwelowanie heroinowych skrętów. Ja bym sobie nie poradziła bez. Wystarczą dwie kapsułki i człowiek czuje sie normalnie, do tego jakieś benzo i da sie wytrzymać. Ja już nie biorę trzeci dzień.
  • 3901 / 563 / 0
Nieprzeczytany post autor: lol »
dalej jesteś na odpale?
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
TSUE wydał wyrok ws. Węgier. Chodzi o konopie indyjskie

Trybunał Sprawiedliwości Unii Europejskiej uznał we wtorek, że Węgry złamały prawo wspólnoty. TSUE wydał wyrok w kwestii głosowania Budapesztu przeciwko wspólnemu stanowisku Rady UE dotyczącym konopi indyjskich.

Fernando i Horacio gotowali "metę", teraz grozi im 20 lat więzienia

Poszukujący pracy obywatele Meksyku trafili, przez Hiszpanię, do gminy Osielsko. Tak brzmiały tłumaczenia zatrzymanych. Teraz w sądzie rozpocznie się proces dwóch obcokrajowców i Marcina P., właściciela posesji, na której działała fabryka metamfetaminy.

Wolne Konopie pukają do drzwi Prezydenta. Czy wykaże się większą odwagą niż Donald Tusk?

Walka o depenalizację posiadania marihuany wchodzi na najwyższy szczebel państwowy. Podczas gdy rząd Donalda Tuska konsekwentnie blokuje jakiekolwiek zmiany w polityce narkotykowej, zwracamy się bezpośrednio do Głowy Państwa. Czy prezydent Karol Nawrocki stanie po stronie wolności obywatelskich i zdrowego rozsądku?