ODPOWIEDZ
  • 438 / 12 / 0
Nieprzeczytany post autor: kwik763 »
Daj nam podpowiedź co to było (nazwa/wzorek i kolor) może co?
777 - nowy, lepszy Szatan.

Czemu MDMA jest tak trudno dostępne? Przecież zarobiliby na tym kupę kasy...
  • 169 / 2 / 0
moim zdaniem była to bliska pokrewna kokainie, wspaniała skopolamina z niewielkim dodatkiem helu i oczywiście najwspanialszy :|dxm...
podpis usunięty
  • 187 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: Dropson »
helu? gazu?
Każdy moze być potencjalnym Growerem xD
  • 115 / 3 / 0
shroom joker pisze:
moim zdaniem była to bliska pokrewna kokainie, wspaniała skopolamina z niewielkim dodatkiem helu i oczywiście najwspanialszy :|dxm...
..przedawkowałem raz skopolamine..czułem się jak bym miał w krwi kurwa wrzący sok z chilli.. Przejebane było....
Sparzyłem sie na skopolaminie w "dziwnych pigułach"

...a ta piguła Bandera1989 to wygląda mi najbliżej na 2c-b
aDziuryWmózguZryteBeretytoProduktWstrętnejŚciemyNiestety MitTenStądSięPoProstuBierzeŻeDziuryTeSąTłumaczącSzczerze
mejscamiNaMózgownicySkanieGdzieOsłabioneJestBindowanieAminZnaczonychRadioaktywnie któreSięWpinaćWinnyAktywnieDoReceptorówKtóreImSłużąiJestIchWmiejscachTychDosyćDużo
  • 504 / 2 / 0
wyjebane na to mam.
[b]mushroom therapy.[/b]
  • 187 / 1 / 0
tak mi sie wydaje ze mozna sie nabawic "malej" shizofrenii od zbyt duzej ilosci 2c-b, moze nie jakiejs silnej ale urojenia na dzien nastepny moga wystapic
Ostatnio zmieniony 31 lipca 2009 przez Dropson, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 74 / / 0
Nieprzeczytany post autor: mietaur »
Urojenia na zjeździe? No fakt, schizofrenia jak chuj.
  • 2497 / 49 / 0
eee, zeby poczochralo kogos 2c-x, to musi albo wpierdolic tego pol tony, abo nie miec nigdy doswiadczenia z psychodelikami i byc nieswiadomym tego, co sie dzieje.
Uwaga! Użytkownik świetliste macki kosmicznej jaźni nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 169 / 2 / 0
bądź zapodać skruszoną pigułę pod napleta, najlepiej 10. wtedy się zawiesi na 5 lat i wyląduje się w psychiatryku
podpis usunięty
  • 187 / 1 / 0
dobra niewazne, to moje przemyslenia i takie odczucia po kontaktach z wyzej wymieniona substancja
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Leki na ADHD i medyczna marihuana a testy drogowe. Czy testy rozpoznają źródło substancji?

Czy zażycie niektórych leków może skutkować oskarżeniem o prowadzenie pojazdu pod wpływem narkotyków? Zastępca Rzecznika Praw Obywatelskich, Stanisław Trociuk, zwrócił się do Komendanta Głównego Policji z pytaniem, czy używane przez funkcjonariuszy testy narkotykowe potrafią rozróżnić substancje aktywne od leczniczych. Odpowiedź Policji nie rozwiewa wszystkich wątpliwości – zwłaszcza w kontekście leczenia ADHD czy terapii z wykorzystaniem medycznej marihuany.

Bezzałogowa łódź z internetem od Muska. Kartele coraz bardziej „smart”

Kolumbijskie służby wiele już widziały, ale ich ostatnie odkrycie zaskoczyło nawet weteranów walki z kartelami narkotykowymi. Marynarka wojenna tego kraju po raz pierwszy zatrzymała półzanurzalną, zdalnie sterowaną łódź do przemytu narkotyków. Jednostka była połączona z internetem przez system Starlink należący do Elona Muska.

77-letnia cudzoziemka oskarżona o produkcję narkotyków

Prokuratura Okręgowa w Jeleniej Górze skierowała do sądu akt oskarżenia przeciwko 77-letniej obywatelce Rosji, która miała na swojej posesji uprawiać konopie indyjskie i wytwarzać z nich narkotyki. Na poddaszu jej domu znaleziono 19,5 kg suszu i 197 sadzonek ziela konopi.