ODPOWIEDZ
  • 438 / 14 / 0
Nieprzeczytany post autor: kwik763 »
Daj nam podpowiedź co to było (nazwa/wzorek i kolor) może co?
777 - nowy, lepszy Szatan.

Czemu MDMA jest tak trudno dostępne? Przecież zarobiliby na tym kupę kasy...
  • 171 / 2 / 0
moim zdaniem była to bliska pokrewna kokainie, wspaniała skopolamina z niewielkim dodatkiem helu i oczywiście najwspanialszy :|dxm...
podpis usunięty
  • 187 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: Dropson »
helu? gazu?
Każdy moze być potencjalnym Growerem xD
  • 115 / 3 / 0
shroom joker pisze:
moim zdaniem była to bliska pokrewna kokainie, wspaniała skopolamina z niewielkim dodatkiem helu i oczywiście najwspanialszy :|dxm...
..przedawkowałem raz skopolamine..czułem się jak bym miał w krwi kurwa wrzący sok z chilli.. Przejebane było....
Sparzyłem sie na skopolaminie w "dziwnych pigułach"

...a ta piguła Bandera1989 to wygląda mi najbliżej na 2c-b
aDziuryWmózguZryteBeretytoProduktWstrętnejŚciemyNiestety MitTenStądSięPoProstuBierzeŻeDziuryTeSąTłumaczącSzczerze
mejscamiNaMózgownicySkanieGdzieOsłabioneJestBindowanieAminZnaczonychRadioaktywnie któreSięWpinaćWinnyAktywnieDoReceptorówKtóreImSłużąiJestIchWmiejscachTychDosyćDużo
  • 504 / 2 / 0
wyjebane na to mam.
[b]mushroom therapy.[/b]
  • 187 / 1 / 0
tak mi sie wydaje ze mozna sie nabawic "malej" shizofrenii od zbyt duzej ilosci 2c-b, moze nie jakiejs silnej ale urojenia na dzien nastepny moga wystapic
Ostatnio zmieniony 31 lipca 2009 przez Dropson, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 74 / / 0
Nieprzeczytany post autor: mietaur »
Urojenia na zjeździe? No fakt, schizofrenia jak chuj.
  • 2497 / 51 / 0
eee, zeby poczochralo kogos 2c-x, to musi albo wpierdolic tego pol tony, abo nie miec nigdy doswiadczenia z psychodelikami i byc nieswiadomym tego, co sie dzieje.
Uwaga! Użytkownik świetliste macki kosmicznej jaźni nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 171 / 2 / 0
bądź zapodać skruszoną pigułę pod napleta, najlepiej 10. wtedy się zawiesi na 5 lat i wyląduje się w psychiatryku
podpis usunięty
  • 187 / 1 / 0
dobra niewazne, to moje przemyslenia i takie odczucia po kontaktach z wyzej wymieniona substancja
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Leczenie uzależnionych od opioidów bardziej dostępne, ale pod ścisłym nadzorem

Choć leczenie substytucyjne, czyli terapia uzależnień od opioidów polegająca na podawaniu legalnych leków zastępczych, jest stosowane w naszym kraju od ponad 30 lat, wciąż liczba objętych nim osób jest stosunkowo niska. Aby ułatwić do niego dostęp, wprowadzona ma zostać możliwość przepisywania tych produktów przez lekarzy. Ministerstwo Zdrowia określa zasady, na jakich ma się to odbywać.

Jad ropuch i grzyby halucynogenne. Big Pharma stawia na nowe preparaty

>Giganci rynku farmaceutycznego ruszają z inwestycjami w opracowanie leków bazujących na substancjach halucynogennych. Zielone światło dla nowych medykamentów daje administracja Donalda Trumpa - przekazała stacja CNBC.

Rok po częściowej legalizacji w Niemczech: młodzież nie sięga po marihuanę częściej

Federalny Instytut Zdrowia Publicznego przebadał ponad 7 tysięcy Niemców w wieku 12–25 lat rok po wejściu w życie ustawy konopnej. Wśród nastolatek, nastolatków i młodych kobiet nic się nie zmieniło. Jedyny istotny wzrost odnotowano u młodych mężczyzn — ale ten trend trwa nieprzerwanie od 2008 roku, czyli od szesnastu lat przed legalizacją.