Alkaloid opium - metylowana pochodna morfiny.
Więcej informacji: Kodeina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 1599 / 47 / 0
Nieprzeczytany post autor: pol90 »
A ja zapijałem każdy łyk sokiem grejfrutowym
http://tomi001.prv.pl
  • 321 / 5 / 0
Nieprzeczytany post autor: astaroth »
Pół cytryny wyciśnięte do szklanki z roztworem. Na mnie osobiście działa, bo lubię cytrynę. Jak ktoś nie lubi, to można zapijać jakimś bardzo słodkim sokiem.
Meow.
  • 82 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: Kava man »
najlepszy drink z kodą to roztwur kody z tonikiem i z syropem z hydroxyzyny no i oczywiscie jakims syropkiem najlepiej jagodowy lub malinowy.
trampek
  • 734 / 3 / 0
Nieprzeczytany post autor: fever ray »
pol90 pisze:
A ja zapijałem każdy łyk sokiem grejfrutowym
kazdy lyk? kiedys bralam na kilka razy,myslalam, ze puszcze pawia. w tej chwili chlupie na raz, jak wodke i odrazu zapijam czyms zimnym (to niekonieczne, ale zauwazylam, ze wtedy jest o wiele lepiej i latwiej). smaku nie czuje wcale. po co kombinowac, kiedy sposob jest taki prosty
no i z hydroksyzyna nie wiem jak jest, wydaje mi sie, ze lepiej brac ja troche przed koda, niz jednoczesnie
  • 1285 / 31 / 0
Nieprzeczytany post autor: ksionc »
w aptece można kupić syrop dla dzieci z prometazyną
[ external image ]

Syropek ma fajny słodki smak, myślę że wyszedł by z tego dobry drink. Można by dodatkowo dodać trochę soku z cytrycy albo jeszcze lepiej z limonki.
Uwaga! Użytkownik ksionc jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 333 / 5 / 0
Nieprzeczytany post autor: Cleaner »
jak już ktoś wspomniał - schłodzić, najlepiej na granicy zamarzania, bo im niższa temperatura tym smak jest mniej intensywny. zauważyłem, że dxm także zmniejsza intensywność smaków (odpowiednio wcześniej zarzucony w dawce działającej oczywiście ).
Uwaga! Użytkownik Cleaner nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1718 / 9 / 0
Nieprzeczytany post autor: forest »
Profanacja.

Picie kodeinowego roztworu wraz z samą ekstrakcją to rytuał.

Smak roztworku jest mniam - i niech mi się ktoś nie zgodzi. Gorzkawy i wyrazisty :)

Jak tylko go wącham to już przyjemne człowieka skojarzenia nachodzą.
Uwaga! Użytkownik forest nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 144 / / 0
Nieprzeczytany post autor: Pan Stefan »
Soulless, święta prawda. Roztwór antka smakuje wyśmienicie! Nie wyobrażam sobie picia tego jak normalnego drinka, a smak można przecież zabić sokiem do popicia ;-)
Tak, jak napisał Soulless, rytuał...
  • 333 / 5 / 0
Nieprzeczytany post autor: Cleaner »
ogólnie to się z wami zgadzam, nie rozumiem jak kogoś może brać odruch wymiotny, to nie benza!
ale wole thiocodin, leń jestem, toteż rzadko pije.
Uwaga! Użytkownik Cleaner nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 297 / / 0
Nieprzeczytany post autor: Mules »
Soulless, Pan Stefan: Na upartego, jako że odswieżyłem temat muszę go bronić. Jesteście hipokrytami. Znając życie przygotowujecie sobie mięso. Po co? Nie lepiej poczuć ten wyrazisty, krwisty smak? Poczuć się zgodnie z tradycją naszych bardzo dawnych przodków?
Ksionc: Tylko, że na ten syropik trzeba mieć papir od lekarza. No chyba, że coś się zmieniło.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Mikrodawkowanie LSD przegrywa walkę z depresją ze zwykłą kawą?

Przez ostatnią dekadę w Dolinie Krzemowej (ale nie tylko) funkcjonowało przekonanie, że mikrodawkowanie psychodelików to „szwajcarski scyzoryk” dla mózgu – poprawia fokus, libido i leczy depresję. Najnowsze, rygorystyczne badanie kliniczne pokazuje jednak coś zupełnie innego. Pacjenci przyjmujący placebo (w tym przypadku kofeinę) radzili sobie z depresją lepiej niż ci na LSD.

Leki z Poznania jechały do Ukrainy. Tam produkowano z nich narkotyki

26 stycznia 2026 roku do Sądu Okręgowego w Poznaniu trafił akt oskarżenia przeciwko siedmiu osobom podejrzanym o udział w zorganizowanej grupie przestępczej działającej na terenie Polski i Ukrainy. Sprawę opisała Prokuratura Okręgowa w Poznaniu.

CBŚP i Policja Ukrainy rozbiły międzynarodową siatkę producentów narkotyków syntetycznych

36 zlikwidowanych laboratoriów, setki przeszukań i tony zabezpieczonych substancji – to bilans skoordynowanej operacji przeprowadzonej przez Centralne Biuro Śledcze Policji oraz Policję Ukrainy przy wsparciu Europolu. To jedno z największych uderzeń w podziemie syntetycznych narkotyków w Europie Wschodniej.