Dekstrometorfan - nazwy generyczne: Acodin, Tussidex.
Więcej informacji: Dekstrometorfan w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 388 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: Deixem »
Ostatnio mi się przytrafił...miałem jakis pojebany zjazd po nocnym 900mg (trip nocny byl jak najbardziej w porzadku) z przemeczeniem a niemozliwoscia usniecia...polecialalem z samego rana do apteki po dxm 450mg...i zamiast zabic ten stan fazą stan sie powiekszyl... do tego ta pogoda...30 stopni w cieniu...chodzilem pol przytomny...niemoglem znalezc sobie miejsca w domu...w glowie nieprzyjemnie bylo...ciezko mi jest opisac tak kurewsko chujowy stan
lekka dezorientacja ruchowo umyslowa+zmeczenie+upał (pot litrami mi ciekl z czola)
Uwaga! Użytkownik Deixem nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 523 / 4 / 0
Nieprzeczytany post autor: Plankton »
Czasami w takiej temperaturze bywa nie ciekawię, po DXM wiadomo że jest jeszcze goręcej, czasami też "pot litrami mi się leje". Kilka razy byłem nad wodą w taki upał i trochę pomaga, choć wole w lesie w cieniu leżeć.
Uwaga! Użytkownik Plankton nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2310 / 11 / 0
Nieprzeczytany post autor: CosmoDo »
W lesie tak . Tylko to jebane robactwo strasznie mi dokucza . Swędzenie po ugryzieniach komarów może skutecznie zjebać fazę i nici z przyjemnych lotów . Kiedyś przyniosłem z lasu cztery kleszcze w okolicach pachwin - masakra . Na szczęście , umiem je sprawnie wyciągać . Chyba lubia , moja przesycona dragami krew ;p
Poczekam na Twój rozkład
W żyły wtłoczę dekstrometorfan
Następnie pożrę Cię
I SIGMA ciałem się stanie
  • 523 / 4 / 0
Nieprzeczytany post autor: Plankton »
No czasami może się coś nieciekawego załączyć przez to robactwo, mnie najbardziej wkurwiają komary, gdy zamykam oczy i leżę to wtedy najbardziej mnie gryza i nie mogę sie skupić i tak leżeć. Pomagają długie spodnie i bluza, bo wtedy chodzą jak coś po ubraniu i nie przeszkadzają prawię, ognisko też trochę pomaga w sumie, ale w taki upał to przy ognisku sie grzać nie chce a na długie spodnie i bluzę to dla mnie za gorąco jest. Ostatnio jak ognisko napaliłem to nie mogłem sie zbliżyć do niego, bo mnie parzyło aż i sie lało ze mnie...
Uwaga! Użytkownik Plankton nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2310 / 11 / 0
Nieprzeczytany post autor: CosmoDo »
Zauważyłem , że najmniejsze prawdopodobieństwo bad - tripa jest gdy bierzemy standardową dawkę samego Dexa ( np. 675 ) . Z kolei najbardziej bad - tripo twórczy jest mix z wszelakimi ziołami do palenia ( Spice , MJ ) . Ziółka bardzo indukują paranoiczne myślenie . Mix z alkoholem jest chyba najspokojnieszy , ale trzeba za niego płacić duuuzo większa amnezją . Ja preferuje samego Dexa ostatnio a dopiero gdy skończy sie właściwa faza to mogę napić się piwa . Miałem bad trip . Przeżyłem własną śmierć . Centralnie , myslałem , że juz koniec i umarłem na zawał . Uf
Poczekam na Twój rozkład
W żyły wtłoczę dekstrometorfan
Następnie pożrę Cię
I SIGMA ciałem się stanie
  • 577 / 3 / 0
Nieprzeczytany post autor: Twilight »
Raczej nie miałem takiego czegoś abym się bał itp na tripie czegoś więc BT nie miałem po deksie. Conajwyżej deks powodował wzmocnienie się body i mind loadingu i wszystko zaparzało w mózgu tak, że się tym człowiek zmęczył i chciał przerwy jakiejś, odpoczynku a się nie dało. Sam deks w sumie tego nie wywołał nigdy, miksy z psychodelicznymi stymulantami to i owszem, taki np DF z deksem to potrafi ostro mózg przeruchać :scared:
[b]JEDZ KWAS![/b] - mądrzejszy ani zdrowszy psychicznie nie będziesz, ale i tak ludzi z Ciebie nie będzie (skoro przeglądasz te forum) więc co Ci szkodzi? :)
[b]JEDZ GAŁKĘ![/b] - bo jest tania i dobra X)
[i]Chwała Bogu że się nie ujawnia! Jakbyśmy wtedy mogli filozować?[/i] - Twilight
  • 388 / 1 / 0
psychiczny bt nie zdarzyl mi sie...tylko fizyczny
Uwaga! Użytkownik Deixem nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 459 / 3 / 0
Nieprzeczytany post autor: Piotrunio »
hmm, a ja sobie nie przypominam abym kiedykolwiek złapał bad tripa po dexie, dla mnie to raczej nie do pojęcia.
Uwaga! Użytkownik Piotrunio nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 388 / 1 / 0
za słabo się znacie :) polecam 1350...przy takiej dawce do glowy nie przychodzi mysl *bad trip* wogole ciezko z mysleniem o rzeczach oczywistych i normalnych
Ostatnio zmieniony 03 sierpnia 2008 przez Deixem, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 459 / 3 / 0
Nieprzeczytany post autor: Piotrunio »
znamy się dobrze, waliłem już 1350 i owszem byłem zupełnie bez kontaktu, ale nie miałem bad tripa żadnego.
Uwaga! Użytkownik Piotrunio nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Polski narkobiznes zwiększa zasięgi. Czarny rynek domaga się towaru

Newsy
Największa europejska imprezownia tonie. Karetki błagają o pomoc – jeżdżą tylko do nocnych klubów

Ibiza – symbol beztroskiej zabawy, dźwięków techno i drinków za 25 euro – pęka w szwach. Ale, co ciekawe, nie z powodu tłumu turystów. Pęka system ratownictwa medycznego. Jak podaje lokalny związek zawodowy służby zdrowia, nawet jedna trzecia wszystkich interwencji karetek dotyczy klubów nocnych, gdzie dochodzi do… „bad tripów” po wiadomych zakazanych używkach.

77-letnia cudzoziemka oskarżona o produkcję narkotyków

Prokuratura Okręgowa w Jeleniej Górze skierowała do sądu akt oskarżenia przeciwko 77-letniej obywatelce Rosji, która miała na swojej posesji uprawiać konopie indyjskie i wytwarzać z nich narkotyki. Na poddaszu jej domu znaleziono 19,5 kg suszu i 197 sadzonek ziela konopi.

Depenalizacja marihuany w Polsce już wkrótce? „Projekt jest już gotowy”

Czy jeszcze w tym roku w Polsce marihuana zostanie zdepenalizowana? Jak dowiedział się reporter RMF FM, poselski projekt ustawy jest już gotowy. Teraz jego autorzy szukają poparcia w innych klubach parlamentarnych.