Dekstrometorfan - nazwy generyczne: Acodin, Tussidex.
Więcej informacji: Dekstrometorfan w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 21 / / 0
Great depression pisze:
No nietraktujcie moich obaw tak doslownie, nie chodzilo mi o takie prawdziwe potwory ;) lecz o wyolbrzymiony strach w lesie na dxm, ze cos czai sie w lesie, albo cos tam bylo, ale ucieklo ale zaraz przyjdzie... boje sie ! Ratunku !
Poprostu wyolbrzymiony strach.
No tak, rozumiem. Źle to odczytałeś ;) Mnie chodziło o to, że nie miewam aż tak silnych faz po 450mg, a nie biorę długo. Nie miewam lęków. (Deks to jedyny zaburzacz umysłu, który nie przyprawia mnie o lęki. Wszystko mnie bawi, nawet jeśli innym wydaje się być straszne. Dlatego tak go lubię. ]
Jakie zboczenie tez tak bym chcial :), ale moj garaz to nawet na trzezwo nie wejde ;)

[/quote]
W takim razie zapraszam na wspólne deksowanie na dachu mojego garażu ;)

Kiedyś komuś coś się uroiło że jestem emo :moody: Podobno mam "charakter pisma" jak emo :o) Tak już zostało...

Bless
Ostatnio zmieniony 16 stycznia 2008 przez inmda, łącznie zmieniany 2 razy.
Uwaga! Użytkownik Emilia_Maria_Gie nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 39 / / 0
Nieprzeczytany post autor: lulek »
Tak z miesiąc temu miałem okazję pakować się na wyjazd po 450 mg przyjęte nieco rozwlekle w czasie ale jednak ni cholery nie mogłem się skupic na tym co robię, ciągle miałem wrazenie że czegoś zapomniałem spakować itd. jazda autobusem na dworzec była ciekawym przeżyciem, rozmowa z nawalonym gościem, który sie napatoczył na dworcu była dzięki dexowi mniej stresująca... jednak wolę dexa na noc
pozdrawiam:)
Uwaga! Użytkownik lulek jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 18 / / 0
Nieprzeczytany post autor: pannaR »
jak narazie to ja biore tylko w dzien.. tak bardziej harcorowo jest %-D %-D chociaz bylo 450 mg, tylko chodzic z takim zajebanym ryjem to srednio dobry pomysl, szczegolnie jak trafisz na paly w radiowozie
< tak jak ja ostatnim razem> :-D :-D ale planuje wziac za tydzien na weekend na noc :-) bedzie to moj pierwszy raz :blush: :blush:
Kaszlesz jak skurwysyn,
bo jarasz za dwóch,
nie masz siły tego rzucić,
wiem siara jak chuj...
  • 23 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: fastnick1oo »
Eyy..!
Bo mi smaka robicie. Ostatnio znów odgrzebałem dx'a, to pewnie i zobaczę go za dnia (choć co na to moje oczka?).
Możecie czuć się winni. ; P
Uwaga! Użytkownik fastnick1oo nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 913 / 38 / 0
Nieprzeczytany post autor: Kazik »
Deks w dzień ma główną (dla mnie) wadę - brak cevów. Chyba że się założy takie zaślepki do spania :).
Your circuit's dead, there's something wrong, can you hear me, major Tom?
  • 533 / 13 / 0
Nieprzeczytany post autor: ArkejD »
A dla mnie to w ogóle idotyzm branie w dzień, jak czytam jak malolaty nakurwią się i idą do szkoły na przypadł to mną trzęsie... To nie jest zabawka, dobry klimat to podstawa, dlatego koniecznie wieczorem przy przyciemnionym świetle, dobrej chilloutowej nutce, żeby poczuć ten mistyczny stan.
A nie nakurwić się i robić przypał w szkole .. nie rozumiem takiego zachowania. Ale każdy robi to co lubi.

ps; raz bralem w dzien, 450mg, ale nie miałem zamiaru nigdzie wychodzic i takie zajebanie było bardzo chujowe, jednak wieczorem to zupełnie co innego.
  • 3250 / 355 / 2
Nieprzeczytany post autor: jogurt »
Ja powiem ze las jest genialny na dxm, jeszcze lepszy pewnie bylby na bxm. Ja z kumplem poszlismy w wiosne w nocy, do lsau który prowadzil do opuszczonej osady. 4 domy na krzyz, rzeka, most, ciemność i wieczna mgła. To bylo chyba na 450 w lesie pelno halunów (byl ksiezyc) ze tam ludzie lazą, i buduja jakies domki w drzewach, krzaki uciekaly gdy je straszylismy, a we wiosce z mgłą to juz byl szczyt psychodeli. Coś niesamowitego.
L-8a - blog neurofarmakologiczno-empiryczny
SAMURAJOGURT.BLOGSPOT.COM

Pozdrawiam %-D
  • 89 / / 0
W dzien nie ma tego klimatu co w nocy. Teraz w sumie mozna zazucac wczesniej bo sie szybko robi ciemno, ale w wakacje to przed 22 nawet nie probuje juz. Pozatym podczas dnia jest przypal i jakos tak inaczej. Lepiej sie tripuje na dxm jak jest ciemno xD
EXP:
THC, amfetamina, benzydamina, dekstrometorfan, tramadol, alkohol, efedryna, pseudoefedryna, hydroksyzyna, kodeina, dimenhydrynat, estazolam, poppers, metylokatynon, oksazepam, diazepam, DOC(chyba), zolpic  - wiecej grzechow nie pamietam :P
*GREEN LEAF TEAM REPREZENTANT*
  • 5299 / 104 / 0
Nieprzeczytany post autor: pilleater »
W dzień też jest klimat ale nie ten sam, trzeba umieć bawić się ;) a las jak wspomnieliście zajebisty jest. A już poranek, zejście, wschodzik słońca na skraju lasu... Poezja, nic tylko usiąść i wiersze pisać :-p
W nocy jadłem na chacie i w plenerze. Sam nie wiem co lepsze, trzeba samemu wyczaić, bo jak jedna tak i druga opcja jest zajebista, po trochu z każdej nie zaszkodzi tak dla zmiany. Bo jak się ciągle przy muzie ćpa to się nudzi, a jak ciągle w plenerze to w końcu nie ma gdzie iść :o) Jeszcze góra dwa tygodnie, nie! co ja pierdole, na sylvestra opierdole trzy siedem pięć...
Spokój jest najwyższym szczęściem :*) Czanga tak bardzo
  • 2310 / 11 / 0
Nieprzeczytany post autor: CosmoDo »
JA jadłem w kilku ciekawych miejscówkach . LAs podczas słonecznego dnia , latem to jet chyba to co lubie najbardziej . NIe mogę sie zdecydowac , co lubie bardziej . LAs czy nocny pokój i wizje . JEśli chodzi o najdziwniejsze miejsce tripu to był to stary , wielki , opuszczony budynek . Jego wysokość to ze 4 piętra a szeroki jak ze 3 bloki . W srodku pełno pokoi podewastowanych , no i straszne piwnice . Było nieźle , ale nie byłem tam sam . Raz 5 osobowa ekipa i zabawa w chowanego ( masakra ) a za drugim razem we dwójkę i wizje podczas leżenia na podłodze . Polecam takie miejsca . Ja po deksie nie mam żadnych lęków , strach odczuwam o wiele inaczej niż na trzeźwo .
Poczekam na Twój rozkład
W żyły wtłoczę dekstrometorfan
Następnie pożrę Cię
I SIGMA ciałem się stanie
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Powracająca moda na dopalacze. RPD apeluje o sprawną interwencję

W sprawie edukacji dzieci i młodzieży na temat substancji psychoaktywnych zwróciła się Rzeczniczka Praw Dziecka do Ministry Edukacji. – Z rosnącym niepokojem odnotowuję kolejne doniesienia medialne alarmujące o powracającej wśród dzieci i młodzieży modzie na dopalacze. Prawdopodobnie szeroka dostępność tych nielegalnych substancji – sprzedawanych m.in. poprzez Internet – oraz ich relatywnie niska cena sprawiają, że środki zastępcze oraz nowe substancje psychoaktywne zyskują coraz większą popularność, także wśród młodych ludzi – wskazała Monika Horna-Cieślak w piśmie do MEN z 2 czerwca.

Cudowne "koktajle" i narkotyki. Nieznane oblicze złotej ery Hollywood

Narkotyki, używki i magiczne koktajle, które miały utrzymać największe gwiazdy ekranu w dobrej kondycji, zdolne pracować na planie przez trzy doby bez przerwy, były w Hollywood na porządku dziennym...

policjanci zabezpieczyli ponad 100 kg kokainy ukrytej w naczepie ciężarówki

Policjanci z Wałcza przejęli ponad 100 kilogramów narkotyków. Nielegalny towar przemycany był w ładunku, w którym były części samochodowe. W związku ze sprawą zatrzymane zostały dwie osoby. Są już po zarzutach i może grozić im nawet 20 lat pozbawienia wolności.